Do této diskuze vstupujte pouze a jenom, pokud chcete zná spoilery z natáčení, nebo pokud chcete ostatním sdělit, jaké nové spoilery z natáčení aktuálně jsou.
#128 heminstein: Tak samozřejmě tomu nic nebrání, ale dost možná tam budou i nějaké jiné důvody – hraní ho mohlo přestat bavit. Je zajímavé, že o jeho odchodu se začalo hovořit až teď, když je už plnoletý. Do herectví zatáhne dítě ve většině případů rodič, a taky ve většině připadů dítě v dospělosti už nehraje. Taky nemusí být spokojen s tím, jak se Carlovi chovají. Má to být nejdůležitější postava seriálu, ale přesto dostává minimum času a nemá žádný vývoj. Sice by ho měl dostat po válce, jenže kdo ví, co by mohli provést.A vemte si, že kdyby měl během osmé epizody umřít, tak kolik dostal v téhle sérii prostoru? Žádný. A nebo se chce prostě věnovat něčemu jinému – Emilly Kinney (Beth) odešla kvůli své pěcecké kariéře. Taky doufám, že to jsou jen nějaké výkřiky do tmy a žít bude, jenže bohužel vše zatím naznačuje, že to bude naopak.
#126 Stardos: Stardos odkiaľ berieš také, čerstvé informácie? Inak super, pre nás zvedavcov…:-D A keď sa vrátim k tomu Carlovi, vôbec netuším, keď ho zabijú ako spravia to spojenie a konfrontácie so Šeptačmi. Že by sa nám Daryl konečne zamiloval?. :-D:-D;-)
To, že se Riggs přestěhoval a chce jít na vejšku, nebrání tomu, abych dál v seriálu pokračoval. Jedna série má 16 dílů, to podle mě nedělá moc natáčecích dní v roce. Navíc je třeba uvážit, že žádný herec nevystupuje v každém díle. Osobně stále doufám, že Carl nezemře. Pokud ano, bude to velký šok.
Já pořád doufám, že Chandler si vzal pro osmou sérii jen „volno“ aby si odpočinul a trošku si zamixoval na pultíku, aby mu na devátou sérii zvedli výplatu a on se vrátil do všech epizod.
Jinak Gabriel není pokousaný – natáčel další epizody. Na včerejším natáčení se objevil Rick, Michonne, Judith a Negan. Nepotvrzené zprávy hovoří o Carlovi. Taky měl včera natáčet doubler, kterému mělo být 70 let (spekulace hovoří o starém Rickovi) a buď doubler někoho tříletého a nebo nějaké jedno roční dítě. U obou se vedou spekulace o mladém Carlovi. Natáčelo se v Alexandrii, takže to vede k dvoum teoriím – Negan byl dán do celi a poslední rozloučení s Carlem u jeho hrobu
#124 Equlibr: Na základě informací z natáčení a osobního života herce? :D Naposledy natáčel na 100% osmou/devátou epizodu. Herec se přestěhoval, začal dělat DJe, chce jít na vysokou. Samozřejmě to nic znamenat nemusí, herec se v Atlantě (blízko natáčecích lokací) objevil okolo třinácté epizody a dokonce i včera při natáčení poslední epizody. Všechno ale zatím poukazuje na to, že Carl umře.
Zaujímave diskusie sa tu vedu. Ja som síce komix nečítal, ale na postavy.cz, je spoilerov až až. Keby mal niekto záujem… Samozrejme sa jedna o komixove spoilery, ale v kľude môžu napovedať aj o budúcnosti seriálu.
Jen k tomu vrtulníku… tak když Michone a Andrea cestovaly, viděly vrtulník a protože spadnul, vydaly se za ním a tam se potkaly s Guvernérem. Ten si odtamtud vybral, co šlo a odtáhl jednoho „přeživšího“ vojáka, na kterém pak dělal pokusy (hlavu si naložil) a na kterém se dozvěděl a ozbytku vojenské jednotky. Tu pak přepadl, protože jich nebylo už více. Nicméně jsem předpokládala, že to byl ten z Atlanty. No a teď tu máme další…sama jsem zvědavá, co z toho bude.
#119 Hunter12: No, pokud se nepletu, tak stejný vrtulník byl i ve finále druhý řady, opět letěl nad Atlantou, dokonce kolem stejné budovy a kvůli němu potom stádo zamířilo k Hershelově farmě. Myslím, že pak to chtěl Darabont ještě řešit v další řadě, leč nebylo mu to umožněno. Nemyslím si, že by Spasitelé nebo Šeptači měly někdy nějaký vrtulník, stejně jako si nemyslím, že se jednalo o pomrknutí. Ten vrtulník byl skutečný a jediná otázka je, zda se to bude nějak řešit. Pokud by se to řešilo, mohlo by se to vše dějově propojit a přimíchat k tomu jednoho pohřešovaného Heatha, já si zkrátka nemyslím, že ho sebrali Šeptači. Nebo že by nám tvůrci oznamovali crossover?
#118 PivoRammy4: Otázkou je, jestli se vůbec ten vrtulník bude řešit a jestli se vůbec dovíme, kdo v něm byl. V této sérii je spoustu narážek na první sérii a ten vrtulník byl jednou z nich. Bylo to pomrknutí na první díl první série, kde Rick při příjezdu do Atlanty zahlédl na obloze vrtulník.
Napadlo mě, že by tam záběr na vrtulník mohl být ještě ve válce se Šeptači a pak by se zjistilo, že je to ta skupina z Ohia, která někde za velkou zdí pozoruje, co zbylo ze světa plném zombie (jen teorie, podle hlavní stránky v komixu vypadá ta grupa z Ohia velmi civilizovaně)…
#111 Leon: Naposledy byl viděn teď při finále s Neganem a nějakou stovkou Spasitelů (ano, Eugene je asi začal klonovat :D ). Spekuluje se, že ho zajali.
#128 heminstein: Tak samozřejmě tomu nic nebrání, ale dost možná tam budou i nějaké jiné důvody – hraní ho mohlo přestat bavit. Je zajímavé, že o jeho odchodu se začalo hovořit až teď, když je už plnoletý. Do herectví zatáhne dítě ve většině případů rodič, a taky ve většině připadů dítě v dospělosti už nehraje. Taky nemusí být spokojen s tím, jak se Carlovi chovají. Má to být nejdůležitější postava seriálu, ale přesto dostává minimum času a nemá žádný vývoj. Sice by ho měl dostat po válce, jenže kdo ví, co by mohli provést.A vemte si, že kdyby měl během osmé epizody umřít, tak kolik dostal v téhle sérii prostoru? Žádný. A nebo se chce prostě věnovat něčemu jinému – Emilly Kinney (Beth) odešla kvůli své pěcecké kariéře. Taky doufám, že to jsou jen nějaké výkřiky do tmy a žít bude, jenže bohužel vše zatím naznačuje, že to bude naopak.
#126 Stardos: Stardos odkiaľ berieš také, čerstvé informácie? Inak super, pre nás zvedavcov…:-D A keď sa vrátim k tomu Carlovi, vôbec netuším, keď ho zabijú ako spravia to spojenie a konfrontácie so Šeptačmi. Že by sa nám Daryl konečne zamiloval?. :-D :-D ;-)
#132 Stardos#128 heminstein: Jedna epizoda se natáčí týden, pokud dobře počítám tak jedna série se natáčí 112 dní.
To, že se Riggs přestěhoval a chce jít na vejšku, nebrání tomu, abych dál v seriálu pokračoval. Jedna série má 16 dílů, to podle mě nedělá moc natáčecích dní v roce. Navíc je třeba uvážit, že žádný herec nevystupuje v každém díle. Osobně stále doufám, že Carl nezemře. Pokud ano, bude to velký šok.
#129 Rick21 #131 StardosJá pořád doufám, že Chandler si vzal pro osmou sérii jen „volno“ aby si odpočinul a trošku si zamixoval na pultíku, aby mu na devátou sérii zvedli výplatu a on se vrátil do všech epizod.
Jinak Gabriel není pokousaný – natáčel další epizody. Na včerejším natáčení se objevil Rick, Michonne, Judith a Negan. Nepotvrzené zprávy hovoří o Carlovi. Taky měl včera natáčet doubler, kterému mělo být 70 let (spekulace hovoří o starém Rickovi) a buď doubler někoho tříletého a nebo nějaké jedno roční dítě. U obou se vedou spekulace o mladém Carlovi. Natáčelo se v Alexandrii, takže to vede k dvoum teoriím – Negan byl dán do celi a poslední rozloučení s Carlem u jeho hrobu
#130 Equlibr#124 Equlibr: Na základě informací z natáčení a osobního života herce? :D Naposledy natáčel na 100% osmou/devátou epizodu. Herec se přestěhoval, začal dělat DJe, chce jít na vysokou. Samozřejmě to nic znamenat nemusí, herec se v Atlantě (blízko natáčecích lokací) objevil okolo třinácté epizody a dokonce i včera při natáčení poslední epizody. Všechno ale zatím poukazuje na to, že Carl umře.
A taktiež nechápem, prečo tu chcete všetci zabiť Carla, keď ma ústrednú linku v príbehu so Whisperers (Šeptačmi).....
#125 StardosZaujímave diskusie sa tu vedu. Ja som síce komix nečítal, ale na postavy.cz, je spoilerov až až. Keby mal niekto záujem… Samozrejme sa jedna o komixove spoilery, ale v kľude môžu napovedať aj o budúcnosti seriálu.
Jen k tomu vrtulníku… tak když Michone a Andrea cestovaly, viděly vrtulník a protože spadnul, vydaly se za ním a tam se potkaly s Guvernérem. Ten si odtamtud vybral, co šlo a odtáhl jednoho „přeživšího“ vojáka, na kterém pak dělal pokusy (hlavu si naložil) a na kterém se dozvěděl a ozbytku vojenské jednotky. Tu pak přepadl, protože jich nebylo už více. Nicméně jsem předpokládala, že to byl ten z Atlanty. No a teď tu máme další…sama jsem zvědavá, co z toho bude.
#120 Geek: Na ten vrtulník z posledního dílu druhé série jsem úplně zapomněl.
#119 Hunter12: No, pokud se nepletu, tak stejný vrtulník byl i ve finále druhý řady, opět letěl nad Atlantou, dokonce kolem stejné budovy a kvůli němu potom stádo zamířilo k Hershelově farmě. Myslím, že pak to chtěl Darabont ještě řešit v další řadě, leč nebylo mu to umožněno. Nemyslím si, že by Spasitelé nebo Šeptači měly někdy nějaký vrtulník, stejně jako si nemyslím, že se jednalo o pomrknutí. Ten vrtulník byl skutečný a jediná otázka je, zda se to bude nějak řešit. Pokud by se to řešilo, mohlo by se to vše dějově propojit a přimíchat k tomu jednoho pohřešovaného Heatha, já si zkrátka nemyslím, že ho sebrali Šeptači. Nebo že by nám tvůrci oznamovali crossover?
#121 Hunter12#118 PivoRammy4: Otázkou je, jestli se vůbec ten vrtulník bude řešit a jestli se vůbec dovíme, kdo v něm byl. V této sérii je spoustu narážek na první sérii a ten vrtulník byl jednou z nich. Bylo to pomrknutí na první díl první série, kde Rick při příjezdu do Atlanty zahlédl na obloze vrtulník.
#120 GeekNapadlo mě, že by tam záběr na vrtulník mohl být ještě ve válce se Šeptači a pak by se zjistilo, že je to ta skupina z Ohia, která někde za velkou zdí pozoruje, co zbylo ze světa plném zombie (jen teorie, podle hlavní stránky v komixu vypadá ta grupa z Ohia velmi civilizovaně)…
#119 Hunter12#116 Leon: Beth, 100% Beth. Beztak už tým Delusional udělal nějakou teorii :D
By mě zajímalo, kdo byl v tom vrtulníku…
#117 Stardos#113 pajajs: Přežili jsme nahého Daryla, přežijeme i nahou Jadis. :-)
#113 pajajs: Máme tu krev, vnitřnostní a podobné věci :D Tohle snad nikoho nezabije
#110 Stardos: Na tu herečku se nedá dívat už jako oblečenou.. My ji máme vidět ještě nahou v zástěře? To nestačí, že musíme trpět u scénáře? :D
#114 Stardos #115 Hunter12#111 Leon: Naposledy byl viděn teď při finále s Neganem a nějakou stovkou Spasitelů (ano, Eugene je asi začal klonovat :D ). Spekuluje se, že ho zajali.