Do této diskuze vstupujte pouze a jenom, pokud chcete zná spoilery z natáčení, nebo pokud chcete ostatním sdělit, jaké nové spoilery z natáčení aktuálně jsou.
Ocenujem tuto diskusiu. Snad su tu rozumny ludia, ktori budu davat spoileri len sem a nie do vselijakych inych tem. Ja sa rad necham prekvapit, co pre nas scenaristi prichystali.
jasne ludia su lenivy pisat tam kam maju ale napad je to super aspon sa dozviem od komiksovych fans co sa bude diat a nieco o alphe sa mi ten charakter paci
Já mám takový pocit, že spoilerová diskuze už tady jednou byla, pak zmizela v matrixu a nyní se nám opět vrací. Nicméně je dobře, že tahle sekce tady funguje, takže kdo není úplně debilní, nemusí sem lézt a nezkazí si překvapení. Já osobně mám spoilery rád, rád si o nich pokecám a to doteď dost dobře nebylo možné, takže za mě palec nahoru.
#9 anleks: Řekni mi kdy a jak umřela. Čtu komiks a pořád je živá pokud dobře vím ( mohl jsem se splést ).
Ocenujem tuto diskusiu. Snad su tu rozumny ludia, ktori budu davat spoileri len sem a nie do vselijakych inych tem. Ja sa rad necham prekvapit, co pre nas scenaristi prichystali.
pokial dobre viem tak alpha je mrtva ;)
#11 W0Fjasne ludia su lenivy pisat tam kam maju ale napad je to super aspon sa dozviem od komiksovych fans co sa bude diat a nieco o alphe sa mi ten charakter paci
#6 Xavik: taky si myslím že to nebude fungovat, 100% lidí stejně bude psát spoilery někam jinam.
#5 Leon: 100% určitě ne. :D
#7 rick grimes2000005Obávám se, že to fungovat nebude, ale zkusit se to může.
#6 Xavik#3 Geek: Když jsem web převzal (cca na konci třetí řady), tak tu žádná nebyla. :)
Já mám takový pocit, že spoilerová diskuze už tady jednou byla, pak zmizela v matrixu a nyní se nám opět vrací. Nicméně je dobře, že tahle sekce tady funguje, takže kdo není úplně debilní, nemusí sem lézt a nezkazí si překvapení. Já osobně mám spoilery rád, rád si o nich pokecám a to doteď dost dobře nebylo možné, takže za mě palec nahoru.
#4 Xavik#1 ori: Proto jsem ji zavedl, letos (sedmá série) to bylo děsný. :) Samý spoilery.
Super, presne toto táto stránka potrebovala :) dúfam že teraz sa už v normálnej diskusii nič nedozviem :)
#2 Xavik #1262 David Grimes