Antonio Banderas bude zatápět Novým mutantům

Antonio Banderas bude zatápět Novým mutantům

18.4.2018 18:04


Filmu jsme se původně měli dočkat již letos, ale nakonec si musíme počkat až na léto 2019. Tvůrci tedy mají dostatek času na provedení patřičných změn. Zatím se plánuje obohacení děje a dokonce budou přidány i nové postavy. Jednu z nich by si měl zahrát Antonio Banderas.


Snímek New Mutants opravdu prochází radikálními změnami. Ostatně filmu jsme se měli dočkat již v roce 2018, následně byl odsunut na únor příštího roku, ale kvůli změnám u filmu X-Men: Dark Phoenix byl snímek znovu přesunut, tentokrát až na srpen 2019. Tvůrci tedy nyní mají spoustu času na zakomponování žádoucích změn, o které požádalo studio.

Původně se měl ve filmu objevit Mr. Sinister, kterého hrál Jon Hamm. Ten se údajně měl ukázat v potitulkové scéně, ale Hamma se nakonec nedočkáme a vlastně bychom se neměli dočkat ani samotného Sinistera, na kterého bylo odkazováno již v potitulkové scéně filmu X-Men: Apocalypse. Ten by se naopak mohl (v ženské podobě) objevit v již zmíněném snímku X-Men: Dark Phoenix.

(Banderas si maskovanou postavu zahrál již ve filmu Zorro: Tajemná tvář. Foto: Amblin Entertainment)

New Mutants má představit zcela novou zápornou postavu, kterou by měl hrát právě Antonio Banderas. Studiu se tak podařilo za pět minut dvanáct dostat na palubu známého herce, který snad obohatí už i tak zajímavý herecký ansámbl. Zásahů do již natočeného filmu tedy nebude málo, ale, jak můžete ostatně z novinek vidět, bude se přetáčet celá řada scén. Banderas by měl hrát novou postavu, se kterou se v původním scénáři vůbec nepočítalo.

Film byl původně koncipován jako hororový snímek s malým rozpočtem. Dokonce se hovořilo o tom, že by se mohl objevit Warlock, jeden z mimozemšťanů, který umí měnit podobu. Ten by ale musel být pravděpodobně vytvořen zcela pomocí CGI a jelikož studio chtělo snímek co možná nejlevnější, Warlocka si nemohlo dovolit. Teď se ovšem plány změnily. Warlocka se dočkáme, otázkou tak zůstává, zda bude tato postava zcela vygenerována počítačem. Změn je tedy hned několik, doufejme, že výsledná verze snímku bude stát za to.

Co říkáte na změny u filmu New Mutants? Jaká verze filmu je vám sympatičtější? A koho bude hrát Banderas?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!