Deadpoola se dočkáme dříve, New Mutants čeká odklad

Deadpoola se dočkáme dříve, New Mutants čeká odklad

25.1.2018 16:25


Jediným filmem o mutantech, který letos nečeká žádná změna, je X-Men: Dark Phoenix. Zatímco Deadpool byl posunut o několik dní vpřed, New Mutants se dočkáme rapidně později.


Fanoušky Deadpoola jistě potěší, že svého oblíbeného žoldáka s nepříliš vábným zjevem uvidí o několik dní dříve. Film byl pravděpodobně přesunut kvůli sólovce Hana Sola, kterou režíruje Ron Howard. Není se čemu divit, Deadpool je sice nejvýdělečnějším Rkovým filmem, ale Star Wars by jej přeci jen mohly o pár milionů připravit. Z 1. 6. Se film přesouvá na 17. 5., tedy celý týden před příběh o mladém pašerákovi z předaleké galaxie.

Špatnou zprávou je naopak odklad hororu New Mutants, který uvidíme až příští rok. Film tak neuvidíme 13. 4. 2018 ale až 21. 2. 2019. Zatím nebylo objasněno, proč byl snímek odložen, možné důvody si rozebereme v samostatném článku. Jak jsme vás informovali dříve, odkladu se dočkal i Gambit, kde za to zřejmě může odchod režiséra.

Jediným filmem, který zůstává na svém místě tak je X-Men: Dark Phoenix. Druhý pokus o zadaptování slavného komiksového příběhu k nám přichází do kin 1. 11., přičemž tentokrát bychom se měli obejít bez zápletky s lékem na mutaci.

Jste rádi, že uvidíme Deadpoola dříve? Co říkáte na odklad New Mutants?

FOTO: 20th Century Fox

Zdroj: EW


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!