Film s Kitty Pryde se skutečně chystá, už jsou známí i tvůrci

Film s Kitty Pryde se skutečně chystá, už jsou známí i tvůrci

22.2.2018 19:42


Studio Fox to se samostatnými filmy členů X-Menů myslí skutečně vážně. Deadpool nedokáže vše sám, a tak tvůrci chtějí přijít se silnou ženskou představitelkou, která by nalákala do kin další diváky. Film o Kitty Pryde, která dokáže procházet pevnou hmotou, se již chystá.


Za film o Shadowcat bude zodpovědný Brian Michael Bendis. Komiksoví fanoušci toto jméno určitě dobře znají. Bendis je velice známým scenáristou, který se například postaral o skvělou sérii Daredevila s podtitulem Muž beze strachu. Bendis taktéž nechal rozpadnout tým Avengers v komiksech Avengers: Rozpad a zároveň se podílel na vzniku New Avengers. Pokud bychom měli zůstat u X-Menů, tak mezi jeho neslavnější díla patří komiksové série Klan M, o kterém jsme dříve psali v samostatném článku.

Brian Michael Bendis se postará o scénář k filmu o Kitty Pryde, snímek bude režírovat Tim Miller, režisér prvního Deadpoola. Ten opustil pokračování o sprostém panu Poolovi, protože chtěl značně navýšit rozpočet filmu. Studio s ním nicméně bylo spokojené, a tak mu nyní nabídlo režii filmu o Kitty Pryde. Kódové označení filmu zatím zní 143.

(Vrátí se i Ellen Page? Foto: Fox)

Co může toto číslo znamenat? Shodou okolností se může jednat o číslo 143 série Uncanny X-Men, ve kterém je Kitty Pryde osamocena ve škole pro nadané a během nepřítomnosti X-Menů je škola napadena N'Garaiem, příšerným monstrem, které připomíná Vetřelce. Ostatně Kitty se s ním vypořádá podobně jako Sigourney Weaver právě ve Vetřelci. Pokud kódové označení filmu skutečně na tento komiks odkazuje, je možné, že se dočkáme dalšího hororového filmu. Tím prvním pochopitelně bude New Mutants.

Jak můžete vidět, v budoucnosti nebude o filmy ze světa mutantů nouze. Prodej studia Fox mohl znamenat mnohé, ale než bude schválen celý prodej antimonopolním úřadem a Disney bude moci využít už skoro své X-Meny, uplyne ještě nějaká doba a do té chvíle se zřejmě dočkáme spousty filmů s mutanty od studia Fox.

Co říkáte na to, že se dočkáme filmu o Kitty Pryde? A uvítali byste další hororový film?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!