James Franco jako Multiple Man? Šance jsou opravdu vysoké

James Franco jako Multiple Man? Šance jsou opravdu vysoké

18.11.2017 13:30


Příští rok nás čekají tři filmy s mutanty a Foxové už myslí na budoucí léta. Kinberg se údajně sešel s Jamesem Francem a nabídl mu roli mutanta se schopností se duplikovat. Dočkáme se tedy v budoucnu filmu o Jamie Madroxovi?


Jamie Madrox je postava, se kterou jsme se setkali již v Posledním vzdoru, kde stál po boku Magneta a jeho Bratrstva. V nové časové linii se mocný mutant ještě neobjevil, ale Foxové chystají jeho návrat. Multiple Mana však komiksoví fanoušci znají spíše jako hrdinu a detektiva, kterému jeho schopnosti usnadňují celé vyšetřování. Bude tentokrát postava věrnější předloze?

Před pár dny se Simon Kinberg setkal s Jamesem Francem a jeho bratrem Davem, kteří spolu plánují film The Hardy Men. Během jednání měl Kinberg Jamesovi tuto roli nabídnout, takže nás v následujících letech možná čeká další mutantí spin-off. Teď je otázkou, zda by Foxové film pojali jako komedii nebo vážnou detektivku. James samozřejmě zvládá oba typy rolí, bude tedy záležet na samotných scénáristech a režisérovi.

Mimo jiné nesmíme zapomínat na prodej práv, o kterém se neustále diskutuje. Pokud by Disney získalo práva na mutanty, těžko říct, zda by k filmu vůbec došlo. V přípravách je jinak pořád Gambit a Mangold vyvíjí spin-off s X-23, takže ať to s Madroxem dopadne jakkoliv, filmů s mutanty nás v budoucnu čeká ještě hodně.

Chtěli byste film o Multiple Manovi? Jaký je váš názor na Jamese Franca?

FOTO: Marvel


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!