Mělo studio v plánu hned dva Sinistery? Možné to je

Mělo studio v plánu hned dva Sinistery? Možné to je

12.4.2018 17:54


Studio Fox má i po prodeji práv Disneymu bohaté plány s postavami ze světa mutantů. Někdy dokonce najme více tvůrců, kteří mají podobnou vizi. V letošním roce jsme se tak mohli dočkat hned dvou pojetí Sinistera, ale nakonec se dočkáme zřejmě jen jednoho. Jaké byly původní plány?


Filmy X-Men: Dark Phoenix a New Mutants se přesunuly až na příští rok, i když oba snímky měly původně mít premiéru již v roce 2018. Nyní jsou oba projekty pod velkým drobnohledem a sem tam se dostane ven zákulisní informace. Nyní vyšlo najevo, že režisér Josh Boone měl již připravenou potitulkovou scénu k New Mutants, ve které měl vystoupit Mr. Sinister.

Toho měl hrát známý herec Jon Hamm. Zdá se ale, že plány režiséra (a hlavně studia) se změnily. Této scény se ve výsledném filmu v létě 2019 zřejmě nedočkáme. Na Mr. Sinistera odkazovala již potitulková scéna snímku X-Men: Apocalypse. Po jejím uvedení se začalo spekulovat, že by snad Sinister mohl sehrát roli ve snímku Logan, ale režisér James Mangold se vydal zcela jiným směrem.

(Jaké postavy se nakonec objeví ve snímku New Mutants? Foto: Fox)

Výkonným producentem filmu Apocalypse byl ovšem Simon Kinberg, který aktuálně natáčí Dark Phoenix. A právě u jeho filmu se spekuluje, že by se v něm mohl objevit Mr. Sinister. A kdo by ho mohl hrát? Údajně Jessica Chastain, která byla v minulosti spojována například s rolí Lilandry, císařovny shi'arského impéria, poté se proslýchalo, že by mohla hrát královnu Veranke.

Teď tu tedy máme další spekulace, že si Jessica zahraje Miss Sinister. Hraní této postavy by dávalo větší smysl, protože by to pouze odráželo skutečnost, že Kinberg měl promyšlenou potitulkovou scénu k Apocalypse. Na druhou stranu se Simon Kinberg podílel i na vzniku New Mutants a pokud měl plány se Sinisterem, proč režisérovi Joshi Booneovi sliboval i zde účast Sinistera ztvárněného jiným hercem? Snad dostaneme v příštích dnech nějaké bližší informace.

Chtěli byste, aby Sinistera hrál Jon Hamm, nebo Jessica Chastain?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!