Objeví se v novém Deadpoolovi i mutant Pyro?

Objeví se v novém Deadpoolovi i mutant Pyro?

27.11.2017 19:33


Další pokračování Deadpoola má být mnohem více komiksovější. Aspoň to tvrdí tvůrci, kteří do filmu propašovali hned několik dalších postav z komiksů, které dostanou patřičných prostor. A nová ukázka možná odhalila další z nich. Objeví se tedy ve filmu Pyro?


První ukázka k filmu Deadpool 2 byla vcelku krátká, ale i tak zvídaví fanoušci dokázali alespoň něco vypozorovat. V traileru je jeden záběr na postavu stojící uprostřed ohně a zdá se, že jí nijak neznepokojuje, že kolem ní jsou samé plameny. Jedná se o herce Juliana Dennisona, o jehož roli se prakticky nic neví. A tak zapojili svou fantazii fanoušci.

(Jedná se o Pyra? Foto: Fox)

Hned začalo spekulovat, že by mohl hrát mutanta Johna Allerdyca, lépe známého pod přezdívkou Pyro. Pokud vám jméno něco říká, tak vězte, že Pyro se už objevil v prvních x-menovských filmech. Největší prostor dostal ve filmech X-Men 2 a X-Men: Poslední vzdor, kde si ho zahrál Aaron Stanford. Je tedy možné, že si Dennison střihne mladší verzi Pyra. Na kontinuitu x-menovského vesmíru asi v případě Deadpoola nelze brát úplně zřetel.

Stefan Kapicic, který hraje v novém filmu mutanta Colossea, se vyjádřil, že Negasonic Teenage Warhead už nebude jeho učněm, ale bude plnohodnotným X-Menem. Kapicic se dále vyjádřil, že všechny postavy ve filmu čeká velká změna. Dle jeho slov se většina postav upgradovala na zcela jinou úroveň. Tak uvidíme, co z toho nakonec bude pravda a v jaké míře se postavy změní.

Líbí se vám nový vzhled Negasonic Teenage Warhead? A objeví se ve filmu opravdu Pyro?


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!