Ohlasy na Deadpoola jsou rozporuplné, přetáčky mají přidat více Cablea a Domino

Ohlasy na Deadpoola jsou rozporuplné, přetáčky mají přidat více Cablea a Domino

22.3.2018 15:00


První testovací projekce sequelu Deadpoola nedopadla podle představ studia. Další dvě naopak zabodovaly. Již nějaký čas se navíc mluví o větších přetáčkách, které mají vyslyšet fanoušky a přidat do snímku vše, co se jim během projekcí líbilo.


Kdo by čekal, že pokračování o ukecaném žoldákovi během testovacích promítání. Těch měl mít za poslední měsíc Deadpool několik, přičemž během jednoho jej měli diváci úplně nenávidět. Zprávy tohoto typu nám však neřeknou, jestli je film opravdu dobrý, Sebevražedný oddíl měl ovace ve stoje, ale všichni víme, jak to dopadlo.

Jeremy Conrad, který se promítání účastnil, na svém Twitteru zveřejnil, že film je o 30 minut delší než první, zápletka mu v podstatě chybí a postava Vanessy je zde úplně zbytečná. FOX jej nakonec donutil tweety smazat, hrozili mu totiž žalobou.

Během dalších dvou testování měl mít film naopak 90% úspěšnost, samozřejmě vždycky záleží, koho si studio do publika vezme. Již nějakou dobu se navíc pracuje na přetáčkách, které vychází právě z oněch projekcí. Fanoušci si během nich měli zamilovat Domino a Cablea, takže je logické, že jim tvůrci chtějí dát více prostoru.

Brianna Hildebrand, představitelka Negasonic Teenage Warhead, se pak k přetáčkám vyjádřila tak, že lidi si pod tímto pojmem okamžitě představí záplatu pro chyby ve filmu. Většinu času ale mají přidat víc toho, co lidé milovali, v tomhle případě jsou to tedy Domino a Cable. Mimo jiné bylo oznámeno, že během přetáček přidali tvůrci do filmu nějaké skryté cameo. S čímpak ve studiu asi přišli?

Jste rádi, že nám film nabídne více Cablea a Domino? Řídíte se zprávami o ohlasech?

FOTO: 20th Century Fox

Zdroj: ComicBookMovie


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!