V Dark Phoenix se možná rozloučíme s některou důležitou postavou

V Dark Phoenix se možná rozloučíme s některou důležitou postavou

4.12.2017 18:33


Simon Kinberg aktuálně připravuje další pokračování X-Menů a podle posledních zpráv to vypadá, že se máme na co těšit. Kromě výpravy do vesmíru se také můžeme rozloučit s jednou z hlavních postav, kterou jsme poznali v První třídě. Kdo řekne X-Menům své definitivní sbohem?


Film Dark Phoenix nás čeká již příští rok a Simon Kinberg již dříve avizoval, že příběh bude věrný komiksové předloze. Ti, kteří Dark Phoenix znají z komiksů či z animovaného seriálu, tak ví, že se jedná v závěru o poněkud smutné dílo. Tragédii s Jean Grey jsme vlastně už zažili ve filmu Poslední vzdor, kde jsme přišli právě o Jean, Cyclopse a Charlese Xaviera.

(Kdo se s námi rozloučí? Foto: Fox)

Jenže Poslední vzdor neměl patřičnou jiskru, a i když jsme se rozloučili se spoustou hlavních postav, film nedokázal chytit diváky za srdce. To by měl být jeden z velkých rozdílů u filmu, který chystá právě Kinberg. Server Hastagshow.com uvádí, že se ve filmu rozloučíme s jednou z hlavních postav, kterou jsme poznali v První třídě. Jelikož filmy už po Budoucí minulosti nemusí přesně navazovat na události z prvních X-Menů, zemřít může vlastně kdokoliv.

Těžko říci, zda by si studio dovolilo zabít třeba Profesora X či Magneta, ale nejvíce se skloňuje jméno Mystique. Jennifer Lawrence se už několikrát přiznala, že neustálé trávení času v kostymérně ji nenaplňuje. Teď záleží, na jak dlouho hlavní herci podepsali smlouvu. Všechno jsou to ale pouhé spekulace. Možná zemře úplně někdo jiný a je také možné, že nezemře vůbec nikdo a Hastagshow.com si z nás dělá legraci.

Jaká smrt postavy by vás nejvíce zasáhla?


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!