X-Meni se vrací zpět ke svým žlutočerným kostýmům

X-Meni se vrací zpět ke svým žlutočerným kostýmům

17.3.2018 17:02


Simon Kinberg se rozhodl pro již čtvrtý film s hrdiny z Nové třídy sáhnout po starých kostýmech. Hrdinové tedy budou ve snímku Dark Phoenix nosit kostýmy žlutočerné oproti těm černým, na které jsme si mohli zvyknout v předchozích filmech. Dále vám přinášíme ještě pár novinek ze světa mutantů.


Když Matthew Vaugh natáčel film X-Men: První třída, striktně se držel komiksové předlohy, co se týče samotných kostýmů. Ty totiž dost připomínaly původní komiksové kostýmy z roku 1963. Ve snímcích Budoucí minulost a Apocalypse ovšem X-Meni měli už modernější, novější verze kostýmů, které více připomínaly ty, které jsme viděli v původní trilogii X-Menů.

Nyní se zdá, že se Simon Kinberg vrací zpět ke klasickým žlutočerným kostýmům. Ostatně to můžete vidět i na přiložené fotce. Jelikož jsou v kostýmech i Jean Grey a třeba i Cyclops, tak s klidným svědomím můžeme říci, že se nejedná o flashback. Ve hře by ještě mohla být nějaká snová sekvence, ale to se zdá být nepravděpodobné. X-Meni zkrátka budou mít staré kostýmy. To ovšem není tak důležité, na prvním místě je pochopitelně příběh.

A ten se podle Tye Sheridana, který hraje mladého Cyclopse, povedl. Sheridan aktuálně propaguje filmy Ready Player One a Friday’s Child, takže sem tam se stane, že od novinářů dostane otázku na X-Meny. Ty potvrzuje, že Dark Phoenix bude spíše dramatem než komiksovým filmem. To nám ostatně naznačila už Sophie Turner, která si myslí, že Dark Phoenix bude revolučním filmem, který představí něco zcela nového a neočekávaného. Snad tomu bude skutečně tak, protože na palubu přistoupil i známý skladatel Hans Zimmer, který se postará o hudbu.

Z těch kratších novinek máme pro vás informaci, že New Mutants skutečně představí zcela novou postavu, která bude mít svůj význam v konečném filmu. To potvrdila Anya Taylor-Joy. Josh Brolin, který si v Deadpoolovi 2 zahraje Cablea, se zase přiznal, že dvojka je dost odlišná od jedničky a údajně bychom se měli dočkat třeba i o půl hodiny delší stopáže.

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2, článek 3, článek 4)


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!