X-Meni zůstanou tam, kde jsou. Žádný prodej Foxu se nekoná

X-Meni zůstanou tam, kde jsou. Žádný prodej Foxu se nekoná

10.11.2017 16:31


Na internetu se občas objeví úplný výkřik do tmy, který nikdo nečekal. Tak to bylo před pár dny, kdy internet byl zaplaven informacemi, že studio Disney kupuje Fox. Nic takového se konat nebude. X-Meni si nadále půjdou svou vlastní cestou a nemusíme se bát o jejich budoucnost.


Před pár dny jsme vám přinesli nečekanou zprávu, že studio Disney jedná o odkupu stanice Fox. Různě jsme spekulovali, co by to vše mohlo znamenat již pro ohlášené filmy, filmy v přípravě a také televizní seriály, které se aktuálně vysílají. I když představa by to byla do jisté míry poměrně hezká, můžeme na propojený svět Avengers a X-Menů pomalu zapomenout.

Všechny originální projekty, které nyní má studio Fox v plánu, se tedy nemění. Stále se můžeme těšit na Gambita, X-Force, New Mutants a další filmy. Ti, kteří se těší na podobné originální projekty jako byly Deadpool a Logan, kterých bysme se určitě u Disneyho nedočkali, můžou být nyní v klidu. Komiksové filmy budou nadále rozmanité. Alespoň tak budeme dostávat od dvou různých studií komiksové filmy od jednoho nakladatelství, které mají zcela jiný nádech.

Je pro vás tato novinka zklamáním? Chtěli jste propojený svět Avengers a X-Menů? Nebo je lepší, když si jdou studia svou vlastní cestou?


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!