První tři postavy obsazeny

První tři postavy obsazeny

5.8.2021 16:55


Spin-off seriálu Yellowstone, ve kterém se podíváme do minulosti na počátek rodu Duttonů, obsazuje první trojici hlavních postav, které se v roce 1883 vydají na cestu z Texasu do Montany.


O výrobě prequelu seriálu Yellowstone s názvem Y:1883 víme už od letošního února, avšak dosud jsme se k němu nedozvěděli žádné novinky. První teaser naznačoval, že se seriálu dočkáme na Paramount+ ještě v tomto roce, nicméně pravděpodobněji se jeví až začátek roku 2022. Pokud by však chtěli tvůrci stihnout ještě letošní premiéru, nebude to nejspíš dřív než v samotném závěru roku. Také se zdá, že seriál nakonec ponese pouhý název 1883, tedy bez písmene Y na začátku, jak byl projekt původně nazýván.

Nyní ale už k obsazení. V hlavních rolích se už můžeme těšit na tři herce, a to konkrétně Sama Elliotta, Faith Hill a Tima McGrawa. Sam Elliot ztvární postavu jménem Shea Brennan, což je kovboj s tuhým kořínkem, jehož minulost provází smutek. Má před sebou obrovský úkol, jelikož to on vede skupinu lidí z Texasu do Montany, kteří doufají, že v nové zemi naleznou lepší budoucnost, a Shea rozhodně nestrpí žádné hlupáky. Dvojice Faith Hill a Tim McGraw se představí jako James a Margaret Duttonovi, předci rodiny Duttonů, kterou známe z Yellowstonu.

(Zleva: Sam Elliot, Faith Hill a Tim McGraw. Foto: Deadline)

Zdroj: Deadline

Co na první tři oznámené herce říkáte?


Jít na 1883 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře