Spin-off Bass Reeves nabírá další posily

Spin-off Bass Reeves nabírá další posily

25.2.2023 17:42


Yellowstonské seriálové univerzum v budoucnu rozšíří seriál o legendárním muži zákona Bassu Reevesovi, který bude v podstatě spin-offem k 1883. Hlavní hvězdu už dávno známe, ale nově se do hlavních rolí připojili čtyři herci. Kteří to jsou?


Pokud nás pravidelně sledujete, tak jistě víte, že na 1883 má navázat seriál 1883: The Bass Reeves Story, který se zaměří na legendárního muže zákona Basse Reevese, jehož ztvární David Oyelowo. O tomto projektu Taylora Sheridana zatím moc informací neprosáklo, avšak podle všeho by si v něm měl nějakou roli zahrát i herec Cole Houser z Yellowstonu. Vývoj seriálu už ale pokročil do dalších fází, neboť byly ohlášeni další čtyři herci, kteří se ujmou hlavních rolí.

Známý herec Dennis Quaid byl obsazen do role Sherrilla Lynna, zástupce amerických maršálů. Herečka Lauren E. Banks ztvární silnou a nesmírně oddanou Bassovu manželku jménem Jennie. Forrest Goodluck se představí jako Billy Crow, mladý příslušník kmene Čerokézů, který má blízký vztah k laciným knihám a křiklavému stylu. Poslední prozatím známou posilou je herec Barry Pepper. Ten si zahraje postavu jménem Esau Pierce, který je popisován jako vůdce Prvních čerokézských jízdních pistolníků a bitvami ošlehaný válečník.

(Dennise Quaida jste například mohli vidět v seriálu Vegas. Foto: CBS)

Zdroje: Deadline, Variety (1, 2)

Jste zvědavi na seriál o Bassu Reevesovi?


Jít na 1883 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře