1899 se dalších epizod nedočká, Netflix novinku zařízl

1899 se dalších epizod nedočká, Netflix novinku zařízl

2.1.2023 20:37


V novém roce vám přinášíme velmi smutnou zprávu, která zasáhne všechny fanoušky filmařské dvojice Jantje Friese a Barana bo Odara. Jejich nový seriál 1899 se dalších řad nedočká.


Navzdory slibnému hodnocení a vysoké sledovanosti se prodloužení novinky 1899 konat nebude. Netflix tento mysteriózní počin s velkým potenciálem odmítl prodloužit o další série. Důvod zrušení prozatím není jasný. V době premiéry měl 1899 silnou soupeřku Wednesday, k níž se v počtu zhlédnutých hodin upřela větší pozornost. Samotná produkce 1899 mohla být pro Netflix taktéž příliš nákladná už jen z toho důvodu, že se celá první série natáčela na virtuálním place s použitím technologie Volume, kterou disponuje například Disney Studios.

I přes svůj velký potenciál 1899 končí první sérií. Foto: Netflix

O zrušení informovali nejdříve samotní tvůrci, kteří jsou z této zprávy zdrceni, ale doufají, že se s fanoušky brzy setkají u některého z dalších projektů. „Velmi nás to mrzí, ale 1899 nebude prodloužen. Tak rádi bychom pokračovali v šílené jízdě druhou a třetí řadou, jako tomu bylo u Dark, ale ne vždy všechno vyjde podle plánu. Takový je život. Jsme si vědomi, že to bude mrzet miliony lidí, a vám bychom chtěli ze všeho nejvíce poděkovat, že jste byli součástí naší cesty. Máme vás rádi. Nikdy nezapomínáme,“ oznámili tvůrci na sociálních sítích.

Bude vás mrzet zrušení seriálu?


Jít na 1899 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!