1932 mění svůj název a rok svého dění

1932 mění svůj název a rok svého dění

21.6.2022 18:12


O připravovaném seriálu 1932, který se zaměří na další generaci rodiny Duttonových, víme už pár měsíců. Avšak dnes vyšla na světlo nová informace, a to ta, že seriál mění svůj název na 1923.


Yellowstonský prequel, která naváže na seriál 1883, se oficiálně přejmenovává z 1932 na 1923, čímž se mění i období, v němž se bude odehrávat, o jedno desetiletí dopředu. Původně se měl seriál změřit na dobu Velké hospodářské krize a Prohibice a to vlastně jistým způsobem zůstane součástí i nové verze.

Dění v roce 1923 totiž zahrne důsledky první světové války, která skončila v roce 1918, a také začátek Prohibice, která započala v roce 1920. V tomto období budeme sledovat další dvě generace Duttonových, kteří zažívají nesnáze, když se snaží přežít v obrovském suchu, v zemi bezpráví a během prohibice a navíc se v okolí čím dál více rozšiřuje kradení dobytka. To vše ještě podkresluje velká hospodářská krize v Montaně, která předstihla tu celonárodní téměř o celou dekádu. Jak můžete z tohoto popisu vyčíst, pozadí této doby bude vlastně téměř stejné, jako by tomu bylo v roce 1932, jedinou výjimkou tak budou dozvuky války, které se nejspíš někteří členové rodiny účastnili.

(Ztvární Ford a Mirren starší verze Jamese a Margaret? Nejspíš ano. Foto: Paramount)

Už víme, že si v seriálu zahrají Helen Mirren a Harrison Ford a jelikož se bude seriál odehrávat o dekádu dřív, lze už s velkou pravděpodobností říct, že tato dvojice ztvární starší verze Jamese a Margaret Duttonových, které si v 1883 střihli Tim McGraw a Faith Hill. Těm by totiž ve dvacátých letech 20. století mělo být okolo osmdesáti, což odpovídá věkům Mirren i Forda.

Zdroj: Deadline


Jít na 1923 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!