Rok 1932 bude patřit Helen Mirren a Harrisonu Fordovi

Rok 1932 bude patřit Helen Mirren a Harrisonu Fordovi

19.5.2022 11:46


Na konci roku se můžeme těšit na další prequel k Yellowstonu, který naváže na seriál 1883. V něm budeme sledovat další generaci Duttonových a nyní bylo oznámeno, že si v něm hlavní role střihnou herecké hvězdy Helen Mirren a Harrison Ford.


Připravte se na příběh další generace Duttonových, který nám nabídne nový seriál Taylora Sheridana s názvem 1932. Jak je vám asi všem jasné, podíváme se v něm na to, jak Duttonovi žili v roce 1932, kdy zemi postihla Velká hospodářská krize, Prohibice a enormní sucha. Pro hospodáře a rančery to bude určitě obtížná doba a jinak tomu nebude ani pro Duttonovy.

Oproti předchozímu yellowstonskému prequelu 1883 se v novém seriálu posuneme o 49 let dopředu a do popředí se dostanou další generace Duttonových, tedy John a Spencer Duttonovi a jejich potomci. A jedny z hlavních rolí ztvární hvězdné herecké duo Helen Mirren a Harrison Ford. Sheridan tak pokračuje v obsazování velmi známých jmen do svých projektů a není ani překvapivé, že i samotní herci po jeho nabídkách sáhnou, jelikož Sheridan nyní patří k chváleným tvůrcům, který sklízí ohlas na všech stranách. Bohužel ale zatím nevíme, koho přesně tito dva herci ztvární. Nabízí se samozřejmě starší verze Jamese a Margaret ze seriálu 1883, ale také se mohou chopit třeba rolí Johna Duttona a jeho manželky. Nebo to třeba nakonec ani nemusejí být členové rodiny Duttonových, ale nějaké jiné, která žije po jejich boku.

(Helen Mirren a Harrison Ford se připojují k yellowstonské franšíze. Foto: Deadline)

1932 se stejně jako 1883 bude vysílat na službě Paramount+ a dočkat bychom se ho měli letos v prosinci. A stejný scénář asi můžeme očekávat i ve vysílání, tedy že první dva díly se kromě Paramount+ odvysílají i za novými díly Yellowstonu na Paramount Network a následující už pouze na „plusku“.

Zdroj: Deadline

Potěšily vás první herecké posily do seriálu?


Jít na 1923 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!