Zemřel Cole Brings Plenty

Zemřel Cole Brings Plenty

13.4.2024 18:36


Po nedávno zesnulém Chanci Perdomovi se Klub 27 rozrůstá o další zesnulou celebritu ve věku 27 let. Řeč je o domorodém americkém herci Coleovi Brings Plentym, který si zahrál v seriálu 1923.


Herecký svět zasáhla před týdnem další smutná zpráva, neboť došlo k úmrtí mladého herce Colea Brings Plentyho. Herec zemřel 5. dubna v pouhém věku 27 let (tudíž další celebrita náležící do Klubu 27) a ačkoliv neměl na svém kontě zatím žádné velké role, do povědomí fanoušků seriálu 1923 se zapsal jako mladý indián Pete Plenty Clouds, který v posledních dvou epizodách první řady pomáhal Teonně.

Příčina jeho smrti je zatím neznámá, ale pravděpodobně šlo o sebevraždu. Nebyly totiž nalezeny žádné stopy dokazující něco nekalého. Herec už byl od posledního března nahlášen jako pohřešovaný a hledaný po údajném incidentu domácího násilí. Posléze bylo 5. dubna v kansaském okrese Johnson nalezeno jeho prázdné auto a v lese poblíž i jeho mrtvé tělo.

(Cole jako Pete Plenty Clouds. Foto: Paramount)

Pokud vám hercovo příjmení zní povědomě, tak si možná vybavíte herce jménem Mo Brings Plenty, který hraje v Sheridanově seriálu Yellowstone. Mo je totiž Coleovým strýcem.

Zdroj: Deadline

Za naši redakci vyjadřujeme pozůstalým upřímnou soustrast.


Jít na 1923 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!