Poslední epizoda tohoto roku zahýbala samotnými základy týmu

Poslední epizoda tohoto roku zahýbala samotnými základy týmu

9.12.2017 20:00


Delší dobu jsme čekali na nějaký větší zvrat, který by se v týmu Arrow odehrál. K tomu právě došlo v devátém díle letošní série.


Prakticky do konce druhé série byl tým Arrow tvořen třemi postavami, které stály u jeho zrodu – Oliverem Queenem, Johnem Digglem a Felicity Smoak. Později se k týmu přidali i Roy Harper, Thea Queen, Laurel Lance a další. Na začátku páté řady však došlo k velkému rozšíření, protože Green Arrow udělal nábor na nové členy. Díky tomu do týmu přibyli Rene Ramirez, Curtis Holt, Evelyn Sharp, Rory Regan a Dinah Drake.

Po devátém díle Irreconcilable Differences se tým bude opět skládat z oné zakládající trojice, protože všichni nováčci odešli. V týmu se totiž objevil zrádce, a proto Oliver podnikl riskantní krok, díky kterému všechny nováčky špehoval. Po následném zjištění se proto tým zúžil.

(Foto: CW)

Otázkou je, jak dlouho bude Oliverův tým složen pouze ze tří členů. Oliver má stále problémy s FBI a slíbil svému synovi, že si již na strážce nebude hrát. Dig má stále fyzické problémy, které mu nedovolují chodit do terénu, a Felicity se musí kromě týmu i nadále věnovat novému projektu s Curtisem. Tým má tedy své členy, ale ti budou mít problémy s jeho udržením.

Díky upoutávce k nadcházejícímu dílu to navíc vypadá, že ve Star City vznikne nový tým. Curtis, Rene a Dinah se totiž budou i nadále setkávat a napadne je, že by mohli založit svůj vlastní. Co na to Oliver asi řekne?

Jste rádi, že se tým rozpadl, nebo byste byli raději, kdyby všichni byli stále pohromadě?


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!