#429 ErnikaJones: Co jsem se tak na fórech dočetla, měl by si vypomáhat technikou… Takže žádné nadpřirozené schopnosti mít nebude :-) Btw. měl by to být klaďák.
Neorientuju se ve věcech kolem komiksů… Ale může mi prosím někdo napsat, co by měl mít za schopnosti Ray Palmer jako Atom, když má vše zůstat v realistické rovině ?
Jak jsem se těšila na líbačku Felicity + Palmer, tak jsem teď naštvaná :-D Ale měla jsem to samozřejmě čekat, že tam Oliver přijde a uvidí to! Klasika! :-D
Palmer to zase zvoral. OMG ! Nastává začarovaný kruh, kdy Oliver vzdal naděje Felicity, Palmer to myslel platonicky a Felicity ví o Oliverovým zájmu. Takže 3 svobodní a nikdo spolu. A dokud Oliver neřekne, že je viděl, jak se dotýkaji(omg navíc pusou vzájemně) a dokud Felicity neřekne, že to Palmer nemyslel zamilovaně, tak se z toho kruhu nevymotají.
opravdu oddechový díl, měli ho dávat spíš na valentýna, tolik romantiky, chudáček Ollie touží po rodinném krbu. Thea a DJ naprosto zbytečný, leda by se z něj vyklubal padouch
velmi ju setril :) keby mohol tak jej nalozi :D cakal som ze to bude trosku lepsie :) ale japonka im dobre nalozila :) a co ten palmer? co to spekuluje? :D
#417 Billy the Kid: jn taky jsem si říkala, ale asi ji holt šetřil, přece jen je to jenom poblázněná ženská :-D a taky by v tomhle díle jinak nebyl žádnej fight, akorát jak paní Japonka rozsekala ten gang :-)
#416 chechty.a: on je komiksovy hrdina a nemyslim si že bude proti arrowowi, spiš mě zajima jak se cupid za pul roku naučila bojovat (boj nic moc ale dala oliverovi slušných par ran)
#430 Edulinka: Děkuju :-) Já si to právě moc neumím představit… Atom mně spíš sedí do Flashe než do Arrow..uvidíme co z toho bude. :-)
Jedna otázka k aktuální epizodě. Od jaké doby je metro ve Starling City opět v plném provozu?
#432 Onewinged: Ja ták :D
#431 LostArrow: Atom měl premieru 1961 a Iron Man 1963 podle wiki :) Tím se ho ale nezastávam, dokud fušuje do Felicity :p
Palmer je superhrdina Atom.
Umí se zmenšovat pomoci toho obleku, ale jak to zakomponují do arrow to netuším
#434 LostArrowJinak, zdá se mi to nebo se Ray inspiroval Tony Starkem a dělá si vlasní Iron oblek ? :D
#433 Baltik#429 ErnikaJones: Co jsem se tak na fórech dočetla, měl by si vypomáhat technikou… Takže žádné nadpřirozené schopnosti mít nebude :-) Btw. měl by to být klaďák.
#436 ErnikaJonesNeorientuju se ve věcech kolem komiksů… Ale může mi prosím někdo napsat, co by měl mít za schopnosti Ray Palmer jako Atom, když má vše zůstat v realistické rovině ?
#430 EdulinkaTo by bylo opravdu zajmavé, kdyby byl další superhrdinský fight: Arrow vs. Atom :D
Jak jsem se těšila na líbačku Felicity + Palmer, tak jsem teď naštvaná :-D Ale měla jsem to samozřejmě čekat, že tam Oliver přijde a uvidí to! Klasika! :-D
Palmer to zase zvoral. OMG ! Nastává začarovaný kruh, kdy Oliver vzdal naděje Felicity, Palmer to myslel platonicky a Felicity ví o Oliverovým zájmu. Takže 3 svobodní a nikdo spolu. A dokud Oliver neřekne, že je viděl, jak se dotýkaji(omg navíc pusou vzájemně) a dokud Felicity neřekne, že to Palmer nemyslel zamilovaně, tak se z toho kruhu nevymotají.
nakonec se oliver a ray poperou o felicity :D , ten jeho oblek vypadal zajimave a felicity byla k sezrani ;-)
opravdu oddechový díl, měli ho dávat spíš na valentýna, tolik romantiky, chudáček Ollie touží po rodinném krbu. Thea a DJ naprosto zbytečný, leda by se z něj vyklubal padouch
ten „oblek“ je exoskelet :D …ale jo, vypadá jako Tonyho oblelek …mark 0,5 :D
Nevím nad čím Palmer furt spekuluje,na jeho plán jsem opravdu zvědavá :-) A ten oblek..či jak to nazvat .. připomíná mně to Iron-mana :-D
velmi ju setril :) keby mohol tak jej nalozi :D cakal som ze to bude trosku lepsie :) ale japonka im dobre nalozila :) a co ten palmer? co to spekuluje? :D
Ashur!!! :-)
#417 Billy the Kid: jn taky jsem si říkala, ale asi ji holt šetřil, přece jen je to jenom poblázněná ženská :-D a taky by v tomhle díle jinak nebyl žádnej fight, akorát jak paní Japonka rozsekala ten gang :-)
#417 Billy the Kid: Nebylo v dílu řečeno, že byla členkou SWAT??
#437 Billy the Kid#413 etkrson: :D si to pozeraj s eng titulkami / bez…
#416 chechty.a: on je komiksovy hrdina a nemyslim si že bude proti arrowowi, spiš mě zajima jak se cupid za pul roku naučila bojovat (boj nic moc ale dala oliverovi slušných par ran)
#419 pavik #420 Orea