[smazáno] No právě, že to by mělo být to „nepředstavitelné“ že by ho nechal žít i potom co udělal. Protože už dříve řekli, že udělá něco nepředstavitelného v posledním díle. A nenapadá mě co by to mohlo být.
Teda nepředstavitelné by ještě bylo, kdyby zajmul Felicity a Laurel a řekl ať jako řekne koho z nich miluje víc a že ho zabije. Jenže Oliver by místo toho řekl, ale Slade já miluju tebe a ten by pak zabil sám sebe :D:D
[smazáno] No ano ale zase mu zabil matku atd já sám doufám že ho „vyléčí“ a asi ho nechají jít nebo ho zavřou a pošlou k soudu ptž by ho byla škoda :D
A to stou Isabel taky by jí byla škoda dobrá pěkná herečka suprová záporačka ale jak sem se koukal na obrázky a na Trailer tak sem z toho pobral akorát to že Amandu překecá Suice Squat atd ať to zruší tu bombu a Isabel zabije Nyssa a Sára aspoň to tak vypadalo.
#71 AlohaAnty: Nápodobně taky mi ho bude trochu líto :D -Ps: Napadlo mě co když mu ještě předtím píchnou lék a najednou bude „hodnej“ :D a promluvil že je mu to líto atd a až pak by ho zabili ale to se nejspíš nestane no. :D
Tak už víme jak umře Isabel ale sakra co ten Malcolm říkáte že je v promu a mohli by jste mi upřesnit kde přesně ? Páč tam je jen Nyssa a spol ale né přesně Malcolm /nebo jsem to aspoň nespozoroval/. Dál konečně se zapojí Suicide squad a natřou to Amandě! :D A ještě jsem kdesi viděl že jste psali že umře Sára ale to doufám že ne :D
#44 AlohaAnty: Dnešní díl byl na to, že to má bejt zahřátí na finále tak byl podle mě dost super:) spousta seriálů, by mohla závidět takovédle skoro finále svých vysílacích sezón. Ohledně proma a Malcoma. Ty týpci co dou s Oliverem, DIgglem a dokonce i Royem. Jsou členové Ligy stínů. Storpro je přivedla Sára tak jak se domnívala většina lidí, když Sára odjela. Podle mě je v jednom záběru vidět i Nyssa.. Všimli jste si že Roy už má taky masku tedy „Red Arrow“? Znamená to, že tedy bude normální člověk, kterýho bude Ollie jen učit? A nebo lék nezabral a bude pořád pod vlivem Mirakuru?
Úžasný díl! připomíná mi to finále celovečeráku typu Temný rytíř. A jinak bych chtěl říci, že nechápu ty rejpaly co se ze 40-ti minutového dílu nabitého akcí a napětím, zaměří na jednu scénu, ve které Laurel vystřelí z luku, jež by ve skutečnosti vůbec nenatáhla… Ale proboha!!! je to seriál… Kdybych si všímal takových drobností v seriálech a filmech už bych je asi jen kritizoval. viz. Captain America: Winter Soldier, kde kapitán v jedné scéně sundá stíhačku pomocí svého štítu…, ale ten film je tak skvělý, že tuto scénu zastíní a lidem přijde celkem v pořádku… Kdyby Laurel nemohla natáhnout tětivu, tak by jste rovnou mohli říci, že Slade vůbec nemůže z vědeckého hlediska žít, Oliverovo tělo by takovou zátěž nesneslo atd. …
#59 TheDarkKnight: taky sem si to odpoledne pustil vickrac sice bez titulku ale v te sceně to nebylo potřeba a maš uplnou pravdu že thea nestřilela ta zbraň by se pohla a možna by šel s ni i dymec
Já si myslím, že Thea Malcolma nezabila, sama se sebou jsem se vsadila, že střílí na toho chlápka, co se s Malcolmem pral, podle mě se totiž zvedl ze země, jinak musím říct, že jsem ho viděla zptáky moc ráda, mám ráda Johna:)
To, že by Thea zastrelila Malcolma jednoducho nedáva zmysel už z princípu, Malcolm ju priamo neohrozoval (a je to jej otec) a ona nie je vrahyňa, aby len tak bez príčiny strieľala…
[smazáno] No právě, že to by mělo být to „nepředstavitelné“ že by ho nechal žít i potom co udělal. Protože už dříve řekli, že udělá něco nepředstavitelného v posledním díle. A nenapadá mě co by to mohlo být.
Teda nepředstavitelné by ještě bylo, kdyby zajmul Felicity a Laurel a řekl ať jako řekne koho z nich miluje víc a že ho zabije. Jenže Oliver by místo toho řekl, ale Slade já miluju tebe a ten by pak zabil sám sebe :D :D
#77 LostArrow #78 LostArrow[smazáno] No ano ale zase mu zabil matku atd já sám doufám že ho „vyléčí“ a asi ho nechají jít nebo ho zavřou a pošlou k soudu ptž by ho byla škoda :D
A to stou Isabel taky by jí byla škoda dobrá pěkná herečka suprová záporačka ale jak sem se koukal na obrázky a na Trailer tak sem z toho pobral akorát to že Amandu překecá Suice Squat atd ať to zruší tu bombu a Isabel zabije Nyssa a Sára aspoň to tak vypadalo.
[smazáno] V POSLEDNÍM ODSTAVCI JSOU SPOILERY. Jsem to neodentroval tak se to nehodilo do toho rámečku !!!
#71 AlohaAnty: Nápodobně taky mi ho bude trochu líto :D -Ps: Napadlo mě co když mu ještě předtím píchnou lék a najednou bude „hodnej“ :D a promluvil že je mu to líto atd a až pak by ho zabili ale to se nejspíš nestane no. :D
Tak už víme jak umře Isabel ale sakra co ten Malcolm říkáte že je v promu a mohli by jste mi upřesnit kde přesně ? Páč tam je jen Nyssa a spol ale né přesně Malcolm /nebo jsem to aspoň nespozoroval/. Dál konečně se zapojí Suicide squad a natřou to Amandě! :D A ještě jsem kdesi viděl že jste psali že umře Sára ale to doufám že ne :D
:D Už aby to bylo :D Asi uroním slzu, až slade umře :D Ale nemusel by. Oliver v promu říká hned, že ho zabije. Takže špatenka :D
#73 LostArrowjenze thea nevystrelila #69 Menec:
Nevím, proč ten díl ukončili takhle blbě. Je přece úplně jasný, že Thea nezabila Merlyna, ale toho mirakuru vrahouna, co určitě znovu vstal :D
#70 Fourth#66 Lukyn_N: musel zabrat inač roy to vubec neovlada mirakuru ---- slade mirakuru ovlada o mnohem lepe
#66 Lukyn_N: Buď nezabral vôbec, poprípade zabral úplne, alebo len čiastočne, takže silný ostane, no nebude mu z toho viac hrabať. :D
#44 AlohaAnty: Dnešní díl byl na to, že to má bejt zahřátí na finále tak byl podle mě dost super:) spousta seriálů, by mohla závidět takovédle skoro finále svých vysílacích sezón. Ohledně proma a Malcoma. Ty týpci co dou s Oliverem, DIgglem a dokonce i Royem. Jsou členové Ligy stínů. Storpro je přivedla Sára tak jak se domnívala většina lidí, když Sára odjela. Podle mě je v jednom záběru vidět i Nyssa.. Všimli jste si že Roy už má taky masku tedy „Red Arrow“? Znamená to, že tedy bude normální člověk, kterýho bude Ollie jen učit? A nebo lék nezabral a bude pořád pod vlivem Mirakuru?
#67 marecek8 #68 Billy the KidÚžasný díl! připomíná mi to finále celovečeráku typu Temný rytíř. A jinak bych chtěl říci, že nechápu ty rejpaly co se ze 40-ti minutového dílu nabitého akcí a napětím, zaměří na jednu scénu, ve které Laurel vystřelí z luku, jež by ve skutečnosti vůbec nenatáhla… Ale proboha!!! je to seriál… Kdybych si všímal takových drobností v seriálech a filmech už bych je asi jen kritizoval. viz. Captain America: Winter Soldier, kde kapitán v jedné scéně sundá stíhačku pomocí svého štítu…, ale ten film je tak skvělý, že tuto scénu zastíní a lidem přijde celkem v pořádku… Kdyby Laurel nemohla natáhnout tětivu, tak by jste rovnou mohli říci, že Slade vůbec nemůže z vědeckého hlediska žít, Oliverovo tělo by takovou zátěž nesneslo atd. …
Asi je to nesmysl vzhledem k tomu že sem tu epizodu neviděl ale kdyžtak mě opravte pokud to není možné ;)
Na tenhle díl se podívám až zítra a proto mě omluvte za nevědomost ale nemohl to být Lance?:D
#60 kiso1561: to pravě muže byt nepředstavitelne-Unthinkable
#59 TheDarkKnight: taky sem si to odpoledne pustil vickrac sice bez titulku ale v te sceně to nebylo potřeba a maš uplnou pravdu že thea nestřilela ta zbraň by se pohla a možna by šel s ni i dymec
#59 TheDarkKnight: Tiež som si všimol, na druhú stranu možno sa im len nevydarilo dorobiť efekty :D predsa len kto iný by tam strieľal..
#62 Billy the KidV jiné diskuzi někdo upozorňoval na to, že Thea vůbec nevystřelila a měl pravdu, ty výstřely šli z druhé strany.
#60 kiso1561 #61 Billy the KidJá si myslím, že Thea Malcolma nezabila, sama se sebou jsem se vsadila, že střílí na toho chlápka, co se s Malcolmem pral, podle mě se totiž zvedl ze země, jinak musím říct, že jsem ho viděla zptáky moc ráda, mám ráda Johna:)
To, že by Thea zastrelila Malcolma jednoducho nedáva zmysel už z princípu, Malcolm ju priamo neohrozoval (a je to jej otec) a ona nie je vrahyňa, aby len tak bez príčiny strieľala…