Třetí Thor je sedmým nejvýdělečnějším filmem roku 2017

Třetí Thor je sedmým nejvýdělečnějším filmem roku 2017

16.12.2017 17:28


Thor svou pouť v kinech pomalu zakončuje. Nyní se do kin dostávají další silné filmy a hromovládce jim musí uvolnit cestu. Přesto se filmu velice dařilo, dokázal se dostat přes hranici 800 milionů dolarů a stal se nejúspěšnějším sólovým filmem o bohovi hromu. Jste spokojení s výsledky?


Je za námi další týden, a tak se podíváme zřejmě naposledy na tržby filmového Thora. Jelikož v kinech aktuálně řádí Star Wars, Thor: Ragnarok se už v jednotlivých kinech tolik nepromítá, tudíž nemůžeme očekávat, že tržby ještě nějakým závratně velkým způsobem porostou. Přesto film končí na velice pěkných číslech. Film si už odbyl premiéru ve všech státech.

(Thor přišel o vlasy a hned u diváků zabodoval. Foto: Disney)

Film aktuálně celosvětově vydělal 834 milionů dolarů, což ho řadí v tržbách na poslední místo letošních filmů od Marvel Studios. Nicméně slovo poslední berte s rezervou, Ragnarok je hitem, který udělal díru do světa. Lépe už si jen vedl Spider-Man: Homecoming (880 milionů dolarů) s Guardians of the Galaxy Vol. 2 (863 milionů dolarů). Marvel Studios letos vypustilo tři filmy a všechny se dostaly přes 800 milionů dolarů. To je úspěch.

Film Thor: Ragnarok je aktuálně sedmým nejvýdělečnějším filmem letošního roku. Nedávno porazil Wonder Woman, která celosvětově utržila 821 milionů dolarů. Před sebou má Thor právě kolegy Strážce galaxie, které už zřejmě nestihne dohnat. Očekává se, že do top pětky letošních nejvýdělečnějších filmů se taktéž probojují nové Star Wars, takže Ragnarok by mohl skončit na pěkném osmém místě.

Jak myslíte, že dopadnou tržby Black Panthera, který nás čeká začátkem příštího roku?


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!