Bedna přináší nové seriálové seznamy a funkce

Bedna přináší nové seriálové seznamy a funkce

10.4.2020 9:00


Při naší poslední aktualizaci jsme se zaměřili na Bednu, do které si přidáváte seriály, jež vás zajímají. Díky tomu se ve vašich oblíbených seriálech budete orientovat mnohem lépe.


Bedna je pro seriálové nadšence to správné místo, kam si přidat své oblíbené seriály a neztratit se v nich. Zvláště pokud sledujete více seriálů najednou, tak vám Bedna může usnadnit orientaci. Jednak v ní vidíte, kolik epizod jste od jednotlivých seriálů už viděli a také se rychle dozvíte, kdy vyjde nová epizoda jakéhokoliv seriálu.

Do Bedny se dostanete po přihlášení přes znak televize

Přehlednější Bedna

Hned v úvodu stránky si můžete všimnout odkazů na jednotlivé seriálové seznamy. Velmi rychle se tak dostanete na seznam seriálů, který si chcete projít.

Snadno si vyberete, který seznam chcete procházet

Seznamy prošly změnou, díky čemuž budou přehlednější. Pojďme se na to podívat hezky od začátku.

Seriálový koloběh začíná v seznamu chci vidět.

Ve chci vidět najdete seriály, které byste si rádi pustili

Pokud vás nějaký seriál zajímá ještě před jeho premiérou nebo si přečtěte novinku o seriálu, u které si řeknete, že si seriál jednou pustíte a dáte si ho do Bedny, tak se vám seriál zařadí právě do seznamu Chci vidět.

Když si alespoň jednu epizodu označíte jako zhlédnutou, seriál se vám přesune do rozkoukaných seriálů. Zde setrvá do té doby, než zhlédnete všechny odvysílané epizody, nebo dokud se vám bude líbit.

Když tě seriál nebaví, dej mu pauzu

Určitě to všichni moc dobře znáte. Upoutávky na seriál vypadají skvěle, ale hned po první epizodě víte, že už seriál nejspíš nedokoukáte. Právě proto jsme do Bedny přidali funkci pauza.

Kliknutím na pauzu přesunete seriál do nedokoukaných seriálů

Pokud se vám už seriál nelíbí, nemusíte ho vyhazovat z Bedny. Stačí kliknout na pauzu vedle názvu seriálu. Tím se seriál přesune do seznamu nedokoukané seriály. O seriál se už pak dále nemusíte starat.

Když si pak seriál pustíte později a zjistíte, že se vám vlastně líbí, stačí kliknout na tlačítko „play“ vedle názvu seriálu. Tím seriál vrátíte zpět mezi rozkoukané seriály.

Když se chcete k seriálu vrátit, stačí kliknout na „play“

Dokoukané seriály jsme rozdělili na dva seznamy. Aktuálně dokoukané seriály obsahují všechny seriály, u kterých jste zhlédli všechny vydané epizody. Seriál v tomto případě ještě nebyl ukončen a ani zrušen a stále je šance, že se někdy v budoucnu vrátí.

Mezi aktuálně dokoukanými seriály najdete neukončené seriály

Seznam kompletně dokoukané seriály pak pro vás představuje přehled seriálů, které již ukončené jsou a žádné další epizody již nejsou v plánu. Důležité je, abyste měli všechny epizody označené jako zhlédnuté a seriál měl nastavený status ukončeno.

V kompletně dokoukaných pak najdete ukončené seriály, u kterých jste viděli všechny epizody

Takhle jsme upravili Bednu jak v klasické verzi, tak i v mobilní verzi, takže vždycky budete mít svůj seznam seriálů po ruce.

Teď už se do Bedny běžte podívat sami a dejte nám vědět, jak se vám nové uspořádání líbí.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!