Všechno nejlepší! Edna slaví sedmé narozeniny

Všechno nejlepší! Edna slaví sedmé narozeniny

1.7.2015 12:30


Fanfáry, konfety, provolávání slávy! Přesně před sedmi lety se začala psát historie webu Edna.cz a mnozí z vás byli jistě při tom. A jako každý rok, i letos jsme vyrostli a chystáme pro vás nová překvapení.


Měli jsme za sebou skvělý rok. Sledovali jsme s vámi spousty skvělých nových seriálů, o mnohých z nich jsme pravidelně psali a ještě víc nás jich v budoucnu ještě čeká. Měsíčně k nám chodí stále víc a víc lidí. Například letos v červnu vás tu podle Netmonitoru bylo přes čtvrt milionu reálných uživatelů a celkově jsme si za celý rok ve srovnání s předchozím obdobím polepšili skoro o padesát procent, což je neuvěřitelné číslo a my vám za něj hrozně moc děkujeme!

Nejvíce jste měli (nepřekvapivě :) ) zájem o Game of Thrones, za ním se po velké propasti škrábe Arrow a následují pecky The Walking Dead, The Big Bang Theory a The Flash. Ve velkém také stále jedou i upíři z The Vampire Diaries a holky z Pretty Little Liars. Na ocas těch nejnavštěvova­nějších webů pak patří trojice Agents of S.H.I.E.L.D., Grimm a Vikings.

Pomohli jste nám navíc vyrůst i na sociálních sítích. Na našem Facebooku jsme díky vám nedávno pokořili hranici 23 tisíc fanoušků a na Twitteru nás sleduje přes 3 200 followerů. Menší, ale o to pevnější základnu fanoušků máme i na Google+, kde nás odebírá přes 1 300 lidí.

Teď už ale dost s čísly. Raději vám povíme něco, co vás bude opravdu zajímat. Stejně jako každý rok, i letos jsme si pro vás připravili nové funkce a vychytávky, které vám teď krátce odhalíme. Přemýšleli jsme například, jak vám sledování seriálů ještě víc zpestřit. A dostali jsme hned několik nápadů, které už plánujeme a na některých dokonce už usilovně pracujeme. Rádi bychom proto během roku spustili novou sekci seriálových kvízů, ve kterých si vyzkoušíte, jak dobře znáte své oblíbené pořady, a své výsledky si budete moct porovnat s ostatními. Bude to taková zábavná hra, ale určitě ne ta o trůny. :)

Spolu s tím pracujeme i na systému doporučování seriálů. Díky tomu, že je vás tu tolik, a že si jednotlivé seriály přidáváte na seznam svých oblíbených, jsme nasbírali kupu záznamů, ze kterých můžeme vyčíst, co dalšího by se vám mohlo líbit vzhledem k tomu, co mají rádi i ostatní uživatelé. Jinými slovy: pokud vy a další uživatelé máte rádi seriál XY, je dost dobře možné, že se vám společně bude líbit i seriál AB. Specifický vkus každého diváka sice nedovedeme zcela převést do matematiky, ale myslíme si, že jsme na dobré cestě, jak vám pomoci vyřešit jednu z nejtíživějších otázek seriálového fanouška: „Tak. A na co se mám dívat teď?“

Zajímalo vás taky někdy, kolik času jste už sledováním seriálů strávili? Nás totiž ano. A proto vám chceme nabídnout vychytávku, která to za vás jednoduše spočítá. Spolu s ní také opět rozšíříme naši databázi seriálů, která čítá přes 1 200 televizních kousků a brzy také přidáme nové typy žebříčků, které jsme nedávno spustili.

Chystáme toho pro vás skutečně hodně, a jestli nám vše vyjde podle plánu, budeme se těšit, až vám to všechno představíme. Co ale můžeme slíbit už teď, to je druhý ročník ZLATÉ EDNY, který spustíme za dva týdny! Letos i s drobnými změnami a novým systémem hlasování.

Věříme, že se máte na co těšit. A my se tu budeme jako čerstvě sedmiletí moc těšit na vás, na naše fanoušky, bez kterých by to prostě nešlo. Přejeme vám příjemné chvíle strávené na Edně a ještě příjemnější chvíle strávené u nových seriálů. :)



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!