Dočkáme se druhé série Punishera?

Dočkáme se druhé série Punishera?

4.12.2017 18:00


Na tuto otázku se ptá téměř každý, který se podíval na všech třináct dílů první řady. Jak to tedy bude s pokračováním? Dočkáme se ho, nebo je konec?


Po konci série většinou přichází doba, kdy musíme čekat na vyřčení osudu týkajícího se daného seriálu. Ani novinka The Punisher není žádnou výjimkou. O druhé řadě zatím bohužel nepadla žádná řeč, ale jak by řekl optimista: „Druhá řada určitě bude.“

Sice nic není oficiální, ale s největší pravděpodobností se pokračování dočkáme. Seriál si získal srdce jak kritiků, tak i fanoušků, proto jeho sledovanost bude určitě vysoká. Navíc by pokračoval jak tvůrce seriálu, tak i protagonisté. Jedinou překážku může představovat nová streamovací služba, kam se roku 2019 zřejmě všechny marvelovky z Netflixu přesunou, ale i tak by nové působiště nemělo způsobit nijak velké problémy.

(Druhá řada sice zatím nebyla potvrzena, ale zřejmě se jí dočkáme. Foto: Netflix)

„Ne, skutečně nevím, jak to u Netflixu chodí, ale předpokládám, že zavolají představitelům Marvelu a ti mi to pak řeknou. Pak bychom na to mohli vlítnout,“ řekl tvůrce Steve Lightfoot na to, zda ví něco o pokračování. „Ale hrozně se na to těším. Myslím, že jsme Franka a Billyho opustili ve chvíli, na kterou můžeme navázat jakkoliv. Skutečně máme spoustu možností,“ dodal.

Byli byste rádi, kdyby se Punisher dočkal druhé série? A souhlasíte s tvůrcem, že je u pokračování spoustu možností?

Foto: Comic Book


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!