Dočkáme se v možném pokračování Punishera padoucha Jigsawa?

Dočkáme se v možném pokračování Punishera padoucha Jigsawa?

7.12.2017 17:00


Ve finále první série Punishera došlo k něčemu, na co spousta komiksových fanoušků čekala. Pokud se tedy dočkáme druhé série, tak nám jistojistě představí Jigsawa.


Komiksový fanoušci si byli před koncem první řady Punishera jisti, že Billy Russo nemůže umřít. V komiksech má toto civilní jméno padouch Jigsaw, který se s Punisherem nejednou střetl. Seriál nám proto v prvních třinácti dílech ukázal jeho příběh původu. Až nyní bude Billy tím pravým padouchem.

V komiksech se rovnou jedná o úhlavního nepřítele Punishera. A není se čemu divit, když tito dva mají společnou minulost a když byli dlouhou dobu nejlepšími přáteli. Právě v posledním díle Memento Mori započal jeho zrod – Frank mu tak vážně pořezal obličej, kterým je Jigsaw známý.

(Foto: Marvel)

O svůj zážitek z natáčení se podělil sám herec Ben Barnes, který popsal, jak se tato složitá scéna natáčela: „Když si Jon nasadil tu vestu s lebkou a vrhl se na mě celý od krve, tak šlo vidět v jeho očích skutečné násilí. Tu scénu jsme točili uprostřed noci, mrzlo, ale bylo to opravdu vzrušující. Zohyzdění té tváře bylo samo o sobě nepohodlné, protože vám někdo musel pořád držet hlavu a vlasy a mlátit vámi několikrát o zrcadlo.“

V tu chvíli se Jigsaw skutečně zrodil, i když se tomu herec vyhýbá: „Billy se v tu chvíli stal něčím, co nemohu říci. Jsem pyšný na to, že jsem to slovo ještě neřekl. Respektuji přání Marvelu. Vy si to klidně říkejte, ale já to neřeknu.“

Zdroj článku: Comic Book


Jít na The Defenders | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!