Takže Euron mrtvý,Daenerys mi připadla jako Bruce Lee :),Ayra ji konečně rozsekala,škoda,že jsme to neviděli.Celkově ale slabý díl,jsem zvědav na poslední dva díly,Sapothnik ale zatím nezklamal..Snad se dočkáme ještě NK,Branna a Ohaře :)
#7428 Engeneer: inak ako som videl Berica a ako Ohar práve močil do vody ma len tak na chvíľu napadlo či sa lady Stark nebude promenádovať vo vode :D ale potom si vravím že sakra, veď z tej by už ani kostra nebola :D
Teď jsem se znovu podíval na minulý díl a tu Aryu nemůžu vstřebat. Vykračuje si jako lady, má peníze a nemá jehlu, používá pravou ruku, dožaduje se kabiny (i když na cestě do Braavosu jasně řekla, že kabinu nepotřebuje)…to přece nemohla být náhoda, že se chovala naprosto opačně…to muselo mít jen dva možné důvody: 1) nebyla to Arya nebo 2) tu scénu napsalo naprostý pako :D
no zdá se, že jsme dostali odpověď:D
jinak asi nám padá Cleganebowl :-( minimálně v podobě božího soudu a snad padá i LS, jelikož je Beric stále naživu, tak po tolika letech ve vodě už není co oživovat, leda kostru :-)
Ano, Arya za posledni dve epizody neni moc realna, a tak jedina moznost, ktera to vraci do normalu je ta, ze si budeme rikat, ze se treba lecila dele nez jedno vyspani, ale ze tam treba lezela tyden, coz pravda byt muze…od teto epizody jsem cekal malicko vic, ale i tak jsem spokojemy. Posledni 3 dily byly velkou prilravou na dalsi dil.
#7422 Engeneer: …pod to se podepisuju #7423 Tomi Lee Morpheus: no přesně :D asi se budeme smířit s Tvým vysvětlením, ale je to škoda a vada na kráse jinak dost uspokojivýho konce týhle Arya in Braavos kapitoly.
Jinak Ohař excelentní a jeho bratr nezůstal o moc pozadu, byť jsem teda zalitovala že to odnesl jen jeden vrabčák. Tak příště jich snad bude celý hejno :D Ten přizdisráč Tommen už snad brzo pomůže naplnit proroctví Maggy the Frog, na tu jeho rádoby umíněnou a sebejistou tvářičku se mi kouká snad hůř než své doby na Joffreyho. Osobně mě hodně potěšila náprava reputace Bratrstva a návrat Dondarriona, co myslíte, že se s nimi teď bude dít? Scéna Poda a Bronna top, rozhovor Brienne a Jaimeho už o něco míň. A jeho zanícená promluva k Edmurovi o lásce k Cersei… achjo, chlape, kéž by ses na to už vysral. Doufám, že „valonqar“ fakt bude Jaime.
Hehe, kdo je ještě rád, že ten Syrio, Syrio, tak hlasitě tolika lidmi vyřvávaný Syrio, byl prostě starý dědek stoupající po schodech? :D
Jinak pro jednou i vtipnej nástup Daenerys, aneb Co to tu kurňa jako děláte? :D
tak ako vravíš správala sa trocha naivne, ale nie nereálne, čas v GOT ide kažedému trocha inak, a tak Arya mohla sa aj dva týždne sa schovávať#7422 Engeneer: a nakradnúť si za ten čas prachy, kým sa zjavila v prístave aby si kúpila lodenku,) takže po tolkých dňoch človek prestane byť taký paranodidný,) a urobý chybu, ber to tak, že ten súboj prebehol inak bola zamaskovaná ale aj tak odhalená…
a čo sa týka jej zranení, to je jej Superpower ala wollwerine,) Brain je mág, Sansa ježíš, Jon zombie a Arya má telo z ocele.
Tak ona to byla Arya v minulé epizodě :D Ví, že po ní půjdou, ví, že používají tváře a přesto se prochází po Braavosu, kochá se památkami a pustí si k tělu stařenku…myslel bych si, že po zkušenosti s Dorne budu na podobné nesmysly už připraven, ale evidentně ne :D Dnešní parkour s rozpáraným břichem ani komentovat nebudu :D
No právě jsem rád, že si to tak napsal :D úplně se nabízí aby poslední Targaryenka byla s někým kdo má k nim nejblíž a podle všach indícií to je právě napůl Targaryénský Jon :D ale to by byl asi happy end což se s GOT moc neslučuje :D
#7413 Stardos: Hej nestraš, to už snad jednou stačilo (konec s06e01). :D Sice se nemusí obě ty její vize nutně vyplnit, ale tak na 99% k tomu asi dojde. Takže bude jen tytyty.
#7412 Godshadow: Říkala ještě, že v plamenech viděla sama sebe se procházet po hradbách Zimohradu a její smrt nemá význam, dokud se nedozvíme něco více o ni, respektive kdo to vůbec je :D
#7411 Godshadow: Teď jsem si uvědomil, že Mel v seriálu říkala Aryi, že se znovu setkají, čili na základě tohoto by měla tudletu veselou „konverzaci“ určitě ustát…
#7406 meetsa: A implikace: mně osobně by se líbilo, kdyby ji vzteky sejmul – od jejího posledního psího kousku (oživení Jona) tak nějak upadla do pozadí, mohl to být její poslední účel v ději (+ v traileru už s ní taky žádné jiné scény nebyly, nepletu-li se) – ale spíš s tím za ní jen nasraně přijde, ona se přizná, možná si pobrečí a pak půjdou dál…
Takže Euron mrtvý,Daenerys mi připadla jako Bruce Lee :),Ayra ji konečně rozsekala,škoda,že jsme to neviděli.Celkově ale slabý díl,jsem zvědav na poslední dva díly,Sapothnik ale zatím nezklamal..Snad se dočkáme ještě NK,Branna a Ohaře :)
#7428 Engeneer: inak ako som videl Berica a ako Ohar práve močil do vody ma len tak na chvíľu napadlo či sa lady Stark nebude promenádovať vo vode :D ale potom si vravím že sakra, veď z tej by už ani kostra nebola :D
Teď jsem se znovu podíval na minulý díl a tu Aryu nemůžu vstřebat. Vykračuje si jako lady, má peníze a nemá jehlu, používá pravou ruku, dožaduje se kabiny (i když na cestě do Braavosu jasně řekla, že kabinu nepotřebuje)…to přece nemohla být náhoda, že se chovala naprosto opačně…to muselo mít jen dva možné důvody: 1) nebyla to Arya nebo 2) tu scénu napsalo naprostý pako :D
no zdá se, že jsme dostali odpověď:D
jinak asi nám padá Cleganebowl :-( minimálně v podobě božího soudu a snad padá i LS, jelikož je Beric stále naživu, tak po tolika letech ve vodě už není co oživovat, leda kostru :-)
#7429 Niethan #7434 Scalex #7474 mr_bungle #7512 toren555 #7513 Snoopy dogTato epizoda se mi nelíbila, trochu nuda a dějové linky které mě až tak nezajímají, teda kromě Clegana :) to bylo dobré.
Ano, Arya za posledni dve epizody neni moc realna, a tak jedina moznost, ktera to vraci do normalu je ta, ze si budeme rikat, ze se treba lecila dele nez jedno vyspani, ale ze tam treba lezela tyden, coz pravda byt muze…od teto epizody jsem cekal malicko vic, ale i tak jsem spokojemy. Posledni 3 dily byly velkou prilravou na dalsi dil.
#7422 Engeneer: …pod to se podepisuju
#7423 Tomi Lee Morpheus: no přesně :D asi se budeme smířit s Tvým vysvětlením, ale je to škoda a vada na kráse jinak dost uspokojivýho konce týhle Arya in Braavos kapitoly.
Jinak Ohař excelentní a jeho bratr nezůstal o moc pozadu, byť jsem teda zalitovala že to odnesl jen jeden vrabčák. Tak příště jich snad bude celý hejno :D Ten přizdisráč Tommen už snad brzo pomůže naplnit proroctví Maggy the Frog, na tu jeho rádoby umíněnou a sebejistou tvářičku se mi kouká snad hůř než své doby na Joffreyho. Osobně mě hodně potěšila náprava reputace Bratrstva a návrat Dondarriona, co myslíte, že se s nimi teď bude dít? Scéna Poda a Bronna top, rozhovor Brienne a Jaimeho už o něco míň. A jeho zanícená promluva k Edmurovi o lásce k Cersei… achjo, chlape, kéž by ses na to už vysral. Doufám, že „valonqar“ fakt bude Jaime.
#7472 mr_bungleHehe, kdo je ještě rád, že ten Syrio, Syrio, tak hlasitě tolika lidmi vyřvávaný Syrio, byl prostě starý dědek stoupající po schodech? :D
#7470 mr_bungleJinak pro jednou i vtipnej nástup Daenerys, aneb Co to tu kurňa jako děláte? :D
tak ako vravíš správala sa trocha naivne, ale nie nereálne, čas v GOT ide kažedému trocha inak, a tak Arya mohla sa aj dva týždne sa schovávať#7422 Engeneer: a nakradnúť si za ten čas prachy, kým sa zjavila v prístave aby si kúpila lodenku,) takže po tolkých dňoch človek prestane byť taký paranodidný,) a urobý chybu, ber to tak, že ten súboj prebehol inak bola zamaskovaná ale aj tak odhalená…
a čo sa týka jej zranení, to je jej Superpower ala wollwerine,) Brain je mág, Sansa ježíš, Jon zombie a Arya má telo z ocele.
#7425 černovláskaTak ona to byla Arya v minulé epizodě :D Ví, že po ní půjdou, ví, že používají tváře a přesto se prochází po Braavosu, kochá se památkami a pustí si k tělu stařenku…myslel bych si, že po zkušenosti s Dorne budu na podobné nesmysly už připraven, ale evidentně ne :D Dnešní parkour s rozpáraným břichem ani komentovat nebudu :D
#7423 Tomi Lee Morpheus #7425 černovláska#7420 cihla: já mluvím o Sanse ne o Danayres
No právě jsem rád, že si to tak napsal :D úplně se nabízí aby poslední Targaryenka byla s někým kdo má k nim nejblíž a podle všach indícií to je právě napůl Targaryénský Jon :D ale to by byl asi happy end což se s GOT moc neslučuje :D
#7421 toren555sem asi jediný kdo by chtěl aby se Sansa dala dohromady s Jonem :) , když můžou Targeryeni tak proč ne Starkové .
#7401 snehulakobrovsky: nebyla uzavřena a bylo to zmíněno. Zmínil to Jaime na zasedání malé rady, že se v Dorne proběhl převrat.
#7413 Stardos: Hej nestraš, to už snad jednou stačilo (konec s06e01). :D Sice se nemusí obě ty její vize nutně vyplnit, ale tak na 99% k tomu asi dojde. Takže bude jen tytyty.
#7415 MichaelMyers: Aha, dík.
#7414 Yalka: Po souboji Berica s Ohařem.
#7416 Yalka#7412 Godshadow: Kdy se setkaly Mel a Arya? Nedokážu si vzpomenout.
#7415 MichaelMyers#7412 Godshadow: Říkala ještě, že v plamenech viděla sama sebe se procházet po hradbách Zimohradu a její smrt nemá význam, dokud se nedozvíme něco více o ni, respektive kdo to vůbec je :D
#7417 Godshadow#7411 Godshadow: Teď jsem si uvědomil, že Mel v seriálu říkala Aryi, že se znovu setkají, čili na základě tohoto by měla tudletu veselou „konverzaci“ určitě ustát…
#7413 Stardos #7414 Yalka#7406 meetsa: A implikace: mně osobně by se líbilo, kdyby ji vzteky sejmul – od jejího posledního psího kousku (oživení Jona) tak nějak upadla do pozadí, mohl to být její poslední účel v ději (+ v traileru už s ní taky žádné jiné scény nebyly, nepletu-li se) – ale spíš s tím za ní jen nasraně přijde, ona se přizná, možná si pobrečí a pak půjdou dál…
#7412 Godshadow