Ten herec, co hrál oběšeného vůdce komunity – nehrál už v GoT jinou postavu? Je mi ukrutně povědomý. Typově něco mezi Doranem a tím kapitánem, co přivezl Aryu do Braavosu.
Aryu by mohla zachránit ta zachráněná herečka (na revanš), nebo Jaqen – protože ta druhá holka nesplnila jeho požadavek, ať nenechá Aryu trpět. Chtěl pro ni rychlou smrt, místo toho ji byla způsobena smrt (nebo zatím tedy zranění) bolestivá.
ok, dneska ma epizoda hned nekolik velice pozitivnich momentu:
1) Nic jinyho nejde napsat jako prvni: Ohar je zpatky!!! Huraaa ! 2) Margery je daleko chytrejsi, nez si vetsina myslela ! 3) Konecne nekdo rekl Cersei do oci, co je to za kravu. A kdo jinej, nez kralovna trnu. Jestli ji ten zebrak necha zabit, preju mu prazdniny u Ramsayho. ! 4) Lady Mormont je postavou tohoto dilu! Kdyby mela Cersei aspon pulku jeji inteligence, nebylo by co resit.Celkove jsou sceny, kdy Jon, Sansa a Davos vyjednavaji (at uz s divokymi, Glovery nebo Mormonty) hodne dobry ! 5) Jaime, Bronn a Blackfish – trio, ktery se zarucene postara o spoustu zabavy.
Epizoda slabší, ale rozmluva v Řekotočí a přátelské pozdravení… Kingslayer … Black fish :-D v té chvíli sem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet. A Lady Mormont taky solidní výkon na mladou medvědici:-) A komu asi Sansa píše v závěru :-) Jako že uvidíme ..Ride of the Rohirrim ??? v podání GoT ? Arya utrpěla vcelku solidní bodance do peritonea. To se těžko rozdejchává i dneska :-)
#7201 Yalka: Tady máš mnohem lépe vysvětlené, proč jsou v bratrstvu takový hovada. Co se vůbec s bratrstvem stalo. Pokud ti tedy nevadí spoilery z knih.
Já to prostě věděla! Věděla jsem, že Ohař nemůže být mrtvý! A jsem tak ráda, protože tuto postavu mám fakt ráda. Co mi na dílu však nesedlo; proč by Aryu bodala do břicha a nešla po krku? Doufám, že Aryi někdo pomůže, protože kdyby měla zemřít, tak už by asi zemřela hned při tom zabíjení, ne?
#7196 Yalka: Já bych řekl, že poznali Ohaře a chtěli se pro něj vrátit a pověsit ho. Dědula ho ale nepráskl a tak pověsili dědulu. Ale jinak tupuju, že jediný důvod pro to vraždění je špatný scénář …
#7188 Smooth: Zranění v oblasti střev znamená několikahodinové umírání ve velkých bolestech.Pokud není zasažena tepna umírá se na otravu krve a pomalé leptání dutiny břišní směsí krve a exkrementů je bolestivá třešnička na dortu. V mysliveckém žargonu vyhrůžka „Postřelit na měko(břicho) a nedohledat.“.
#7192 pajela: „Moudrý dědula stavař“ byl septon. Stavěli (IMHO) septum, myslím, že to mělo 7boký půdorys. Takže náboženská „konkurence“. Mě osobně dost zarazilo, že Bratrstvo bez praporců vraždí obyčejné lidi.
Dnes to byla taková rozehrávačka, i když scény z Řekotočí, Severu a z toho hippies kempu s Ohařem byly docela fajn. Příště nás patrně čeká slušná akční jízda. Jsem zvědav, jestli se Černá ryba nakonec rozhodne připojit k Sanse, nebo bude zmasakrován…
#7192 pajela: Pravděpodobně Bratrstvo bez praporů. Uznávali R'hllora – díky kterému Thoros oživoval Berica Dondariana. A ten zarostlej měl žlutý plášť, takže by to mohl být Lemon z knih.
#7188 Smooth: Já si myslim, že tím jak jí bodala do břicha, tak ukázala, že si jí chce vychutnat a vysrala se na tu větu nenech ji trpět, takže vůči arye chová nenávist a žárlivost.
Ten herec, co hrál oběšeného vůdce komunity – nehrál už v GoT jinou postavu? Je mi ukrutně povědomý. Typově něco mezi Doranem a tím kapitánem, co přivezl Aryu do Braavosu.
#7220 PipoPDAryu by mohla zachránit ta zachráněná herečka (na revanš), nebo Jaqen – protože ta druhá holka nesplnila jeho požadavek, ať nenechá Aryu trpět. Chtěl pro ni rychlou smrt, místo toho ji byla způsobena smrt (nebo zatím tedy zranění) bolestivá.
Díky za odpovědi. No jako právě mi to vyvraždění přišlo hodně na sílu. Ale možná za to nechtěně Ohař mohl, kdo ví.
A kde je dokončení flashbacku Tower of Joy??? no??? Myslím, že to nacpou do závěrečné epizody…snad…ať je Pán světla osvítí ;-)
ok, dneska ma epizoda hned nekolik velice pozitivnich momentu:
1) Nic jinyho nejde napsat jako prvni: Ohar je zpatky!!! Huraaa ! 2) Margery je daleko chytrejsi, nez si vetsina myslela ! 3) Konecne nekdo rekl Cersei do oci, co je to za kravu. A kdo jinej, nez kralovna trnu. Jestli ji ten zebrak necha zabit, preju mu prazdniny u Ramsayho. ! 4) Lady Mormont je postavou tohoto dilu! Kdyby mela Cersei aspon pulku jeji inteligence, nebylo by co resit.Celkove jsou sceny, kdy Jon, Sansa a Davos vyjednavaji (at uz s divokymi, Glovery nebo Mormonty) hodne dobry ! 5) Jaime, Bronn a Blackfish – trio, ktery se zarucene postara o spoustu zabavy.
Epizoda slabší, ale rozmluva v Řekotočí a přátelské pozdravení… Kingslayer … Black fish :-D v té chvíli sem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet. A Lady Mormont taky solidní výkon na mladou medvědici:-) A komu asi Sansa píše v závěru :-) Jako že uvidíme ..Ride of the Rohirrim ??? v podání GoT ? Arya utrpěla vcelku solidní bodance do peritonea. To se těžko rozdejchává i dneska :-)
#7201 Yalka: Tady máš mnohem lépe vysvětlené, proč jsou v bratrstvu takový hovada. Co se vůbec s bratrstvem stalo. Pokud ti tedy nevadí spoilery z knih.
https://www.youtube.com/watch?…
#7202 Akisi: Jooo no, doufám, že Arya ještě nezhebne… Nebo že vůbec nezhebne, ale pobodaná je teď dost slušně.
Spoilery k epizodě 06×07:
Já to prostě věděla! Věděla jsem, že Ohař nemůže být mrtvý! A jsem tak ráda, protože tuto postavu mám fakt ráda. Co mi na dílu však nesedlo; proč by Aryu bodala do břicha a nešla po krku? Doufám, že Aryi někdo pomůže, protože kdyby měla zemřít, tak už by asi zemřela hned při tom zabíjení, ne?
#7203 tvoje_máma#7199 Smooth: Dík, mám stejný názor.
#7204 AthaeneusPředtitulkové scény – jen houšť, v tomhle konceptu poté následující znělka vyznívá mnohem úderněji :-)
#7196 Yalka: Já bych řekl, že poznali Ohaře a chtěli se pro něj vrátit a pověsit ho. Dědula ho ale nepráskl a tak pověsili dědulu. Ale jinak tupuju, že jediný důvod pro to vraždění je špatný scénář …
#7201 Yalka#7188 Smooth: Zranění v oblasti střev znamená několikahodinové umírání ve velkých bolestech.Pokud není zasažena tepna umírá se na otravu krve a pomalé leptání dutiny břišní směsí krve a exkrementů je bolestivá třešnička na dortu. V mysliveckém žargonu vyhrůžka „Postřelit na měko(břicho) a nedohledat.“.
#7192 pajela: Ještě: měl na krku sedmibokou hvězdu a sám to navíc řekl, že je septon.
#7192 pajela: „Moudrý dědula stavař“ byl septon. Stavěli (IMHO) septum, myslím, že to mělo 7boký půdorys. Takže náboženská „konkurence“. Mě osobně dost zarazilo, že Bratrstvo bez praporců vraždí obyčejné lidi.
#7199 SmoothSand the door. Sandthedoor. Sandhedoor. Sandeoor. Sandor. Sandor. Sandor! Dnes celkom príjemný diel, až na Aryu…akoby sa nić nenaučila.
Dnes to byla taková rozehrávačka, i když scény z Řekotočí, Severu a z toho hippies kempu s Ohařem byly docela fajn. Příště nás patrně čeká slušná akční jízda. Jsem zvědav, jestli se Černá ryba nakonec rozhodne připojit k Sanse, nebo bude zmasakrován…
#7192 pajela: Pravděpodobně Bratrstvo bez praporů. Uznávali R'hllora – díky kterému Thoros oživoval Berica Dondariana. A ten zarostlej měl žlutý plášť, takže by to mohl být Lemon z knih.
#7323 ropanaProsím vás kdo byli ti tři na koních, jak mluvili s „moudrým dědulou stavařem“? A proč všechny ty stavaře na konci vyvraždili?
#7193 Smooth #7196 Yalka #7197 Yalka#7188 Smooth: Já si myslim, že tím jak jí bodala do břicha, tak ukázala, že si jí chce vychutnat a vysrala se na tu větu nenech ji trpět, takže vůči arye chová nenávist a žárlivost.