Teď mě napadl další argument proč teorie R+L= J není pravda. Robb a Jon, dva bratři vychováni jako obraz svého otce, dají čest vždy na první místo. Pak se objeví Jeyne (Talisa) a Ygritte a přísahy letí komínem. Jaký otec, takový synové? :-)
#7108 Merneron: Pokud si přečteš příspěvek na který jsem odkazoval, tak zjistíš, že otázka zněla jestli bude Benjen Studenoruký i v knize a to nebude, protože autor knihy to vyvrátil.
Pro mě díl slabší, celou dobu jsem čekal kdy dostanou prostor Jon a Dany, tak na snad se na Jona dostane další díl :( Samova linka nuda mohly by řešit důležitější věci, Doufám že se spojí dany s greyjojema a s pomocí jejich lodí podnikou konečně tu invaci do západozemí. Snad se Tyrion ukáže být Targaryen a osedlá si taky dráčka, to by asi Cersei koukala :D a komu se Danyina linka nelíbí si to přetáčejte nikdo vás nenutí na to koukat :P Mě to naopak přišel jako top epic moment celého dílu když přiletěla na drakovi a vyburcovala tak svoje bojovníky :)
#7101 Engeneer: Ano, to jsem viděl, akorát jsem si nebyl jistý, jestli jde o pravdivou informaci. Nicméně stáří child of the forest a vůbec čas je celkem relativní pojem. V knihách je napsáno, že child of the forest jsou staré okolo 200 let a vůbec historie je tam podstatně dříve. Na tož v show se říká, že už tam jsou po několik tisíc let.
#7102 Somebody Special: Taktak, mě hrozně bavili i v knize ty části, kde se řešila nějaká historie a celkově komplexnost toho světa. Navíc ho ani neznáme celej (nevím kolik tam má být přesně kontinentů, ale určitě víc než ty dva nám známé). Z toho by se dalo udělat fantasy ještě na další desítky let (v reálu). Bohužel s Marinovou rychlostí se tak nikdy nestane a zbytek světa asi nepoznáme. A když by na tom dělali jiní, už to prostě není ono, protože tenhle svět je z jeho hlavy :)
Ještě někoho mrzí a zároveň těší, že je svět GoT tak obrovskej a reálnej? Strašně bych chtěl vidět západ a Lannisport, některý další pevnosti na severu, včetně říše Thennů (!!!!), Old Town, nebo zajímavý lokality v Essosu.. :/
#7098 n0b0dy: Ne :-) Děti o něm říkají, že je už hodně dlouho mrtvý a Děti se dožívají stovek let, takže pro ně bude termín „dlouho“ víc než těch pár let od té doby, co se Benjen ztratil. Jo a GRRM to sám vyvrátil, že to Benjen není.
#7093 Eddard1: Ano, taky se celkem divím. Nicméně většina lidí, co zde píšou, jsou jen diváci seriálu, nikoliv čtenáři. Z tohoto důvodu se dá přijmout to, že zapomněli, jelikož Benjen byl naposledy viděn v 1 sérii, epizodě 3. Nicméně otázka hlavně pro čtenáře. Jsem teď trošku zmaten z toho, jak se Branův příběh odehrává. V knížce již od začátku putuje s Meerou, jejím bratrem, Hodorem a jejich „pomocníkem“, který je v knížkách zmíněn jako ColdHands. Který byl údajně taky na půl živý a na půl mrtvý a spolupracoval s child of the forest. Znamená to, že ColdHands by mohl být Benjen?
#7093 Eddard1: Ano, taky se celkem divím. Nicméně většina lidí, co zde píšou, jsou jen diváci seriálu, nikoliv čtenáři. Z tohoto důvodu se dá přijmout to, že zapomněli, jelikož Benjen byl naposledy viděn v 1 sérii, epizodě 3. Nicméně otázka hlavně pro čtenáře. Jsem teď trošku zmaten z toho, jak se Branův příběh odehrává. V knížce již od začátku putuje s Meerou, jejím bratrem, Hodorem a jejich „pomocníkem“, který je v knížkách zmíněn jako ColdHands. Který byl údajně taky na půl živý a na půl mrtvý a spolupracoval s child of the forest. Znamená to, že ColdHands by mohl být Benjen?
#7095 Eddard1: I kdyby lhal, neměli na něj co sahat, ty zákony víry a zákony koruny se mezi sebou docela bijí, ale pochybuju, že tam má víra něco o tom, že ignorují zákony koruny
Teď mě napadl další argument proč teorie R+L= J není pravda. Robb a Jon, dva bratři vychováni jako obraz svého otce, dají čest vždy na první místo. Pak se objeví Jeyne (Talisa) a Ygritte a přísahy letí komínem. Jaký otec, takový synové? :-)
#7111 n0b0dy #7114 Stardos#7108 Merneron: Pokud si přečteš příspěvek na který jsem odkazoval, tak zjistíš, že otázka zněla jestli bude Benjen Studenoruký i v knize a to nebude, protože autor knihy to vyvrátil.
#7100 Engeneer: Ale v Inside the Episode ho DD potvrdzujú ako Coldhanda :) že sa im páčila jeho kombinácia :)
#7109 Engeneer#7106 SikyCZ: Tyrion se neudrží ani na normálním koni, natož na drakovi :D
Pro mě díl slabší, celou dobu jsem čekal kdy dostanou prostor Jon a Dany, tak na snad se na Jona dostane další díl :( Samova linka nuda mohly by řešit důležitější věci, Doufám že se spojí dany s greyjojema a s pomocí jejich lodí podnikou konečně tu invaci do západozemí. Snad se Tyrion ukáže být Targaryen a osedlá si taky dráčka, to by asi Cersei koukala :D a komu se Danyina linka nelíbí si to přetáčejte nikdo vás nenutí na to koukat :P Mě to naopak přišel jako top epic moment celého dílu když přiletěla na drakovi a vyburcovala tak svoje bojovníky :)
#7107 Engeneer#7101 Engeneer: Ano, to jsem viděl, akorát jsem si nebyl jistý, jestli jde o pravdivou informaci. Nicméně stáří child of the forest a vůbec čas je celkem relativní pojem. V knihách je napsáno, že child of the forest jsou staré okolo 200 let a vůbec historie je tam podstatně dříve. Na tož v show se říká, že už tam jsou po několik tisíc let.
#7102 Somebody Special: Taktak, mě hrozně bavili i v knize ty části, kde se řešila nějaká historie a celkově komplexnost toho světa. Navíc ho ani neznáme celej (nevím kolik tam má být přesně kontinentů, ale určitě víc než ty dva nám známé). Z toho by se dalo udělat fantasy ještě na další desítky let (v reálu). Bohužel s Marinovou rychlostí se tak nikdy nestane a zbytek světa asi nepoznáme. A když by na tom dělali jiní, už to prostě není ono, protože tenhle svět je z jeho hlavy :)
#7123 Smooth#7102 Somebody Special: To každopádně, ale ten svět je fakt obrovský jak si napsal :-)
Ještě někoho mrzí a zároveň těší, že je svět GoT tak obrovskej a reálnej? Strašně bych chtěl vidět západ a Lannisport, některý další pevnosti na severu, včetně říše Thennů (!!!!), Old Town, nebo zajímavý lokality v Essosu.. :/
#7103 rockysiburger #7104 Monkeyskunk#7100 Engeneer: Poslední větu jsem špatně formuloval. GRRM sám řekl, že to Benjen není.
#7105 n0b0dy#7098 n0b0dy: Ne :-) Děti o něm říkají, že je už hodně dlouho mrtvý a Děti se dožívají stovek let, takže pro ně bude termín „dlouho“ víc než těch pár let od té doby, co se Benjen ztratil. Jo a GRRM to sám vyvrátil, že to Benjen není.
#7101 Engeneer #7108 Merneron#7093 Eddard1: Ano, taky se celkem divím. Nicméně většina lidí, co zde píšou, jsou jen diváci seriálu, nikoliv čtenáři. Z tohoto důvodu se dá přijmout to, že zapomněli, jelikož Benjen byl naposledy viděn v 1 sérii, epizodě 3. Nicméně otázka hlavně pro čtenáře. Jsem teď trošku zmaten z toho, jak se Branův příběh odehrává. V knížce již od začátku putuje s Meerou, jejím bratrem, Hodorem a jejich „pomocníkem“, který je v knížkách zmíněn jako ColdHands. Který byl údajně taky na půl živý a na půl mrtvý a spolupracoval s child of the forest. Znamená to, že ColdHands by mohl být Benjen?
#7100 EngeneerChtěla bych vidět lady Stark zabít Ramsyho … lady Aryu Stark, hned po tom co vykuchá tu potvoru z Braavosu… .
#7095 Eddard1: I kdyby lhal, neměli na něj co sahat, ty zákony víry a zákony koruny se mezi sebou docela bijí, ale pochybuju, že tam má víra něco o tom, že ignorují zákony koruny
#7091 Stardos: A myslíš že bylo správné, že Loras lhal?
#7096 Stardos#7093 Eddard1: Si ho většina diváků ani nepamatuje.
Ale pánové. Benjen se po tolika letech objevil. A tady se to skoro ani nikdo nevšimul.
#7094 AviaRa #7098 n0b0dy #7099 n0b0dy#7089 rhobos: Jo to souhlasím. Ta dohoda byla hlavně dílem Margeary.
#7088 Eddard1: Jo ublížili by si, jenže po správnosti by měli být popraveni
#7095 Eddard1