Ja chci kurva videt nejakej epik-twist, idealne ze Ramsay predhodi Rickona psum a v tom se objevi jeho vlk a rozcupuje je i s Ramsym. A pak s Umberama prevezme vladu nad Severem :-) (Jon i Sansa jsou nudny jen at si cekaj dal na mrtvaky u zdi a nepletou se do politiky)
#7084 Eddard1: #7083 Eddard1: Neřekl bych že to bylo dílo Tomenna.. Spíš že Margeary nemusela jit Walk of „shame“ kvůli toho, že jako pokání dostala to že zmanipulovala Tomenna pro věc.. tak mi to aspon přišlo z te jejich společné scény.. HS ho nahlodal a Marg ho přesvědčila.. za takovou službu ji pak mohl slibit volnost bez trestu.. (soud urco bude nebo mel by byt jako i cersei) ale i tak
#7042 georgezz: Jestli si myslíš že měl je ty 4 za sebou tak se velmi mýliš. Tomenn jako kRÁL měl v tu chvilí všechno to vojsko co tam bylo.Nebo jsi snad viděl,, že by se někdo odvážil postavit se jeho rozhodnutí?
#7042 georgezz: Jestli si myslíš že měl je ty 4 za sebou tak se velmi mýliš. Tomenn jako kRÁL měl v tu chvilí všechno to vojsko co tam bylo.Nebo jsi snad viděl,, že by se někdo odvážil postavit se jeho rozhodnutí?
#7077 Geobba: Promin ale jsi mysliš moc jednoduše. Tomenn naopak to zvádla na 1. Získal manželku zpátky bez ponížení a krveprolití. Rozumím vy by jste to tam jak hlupák všechno pozabíjel
#7078 WinterIsComing: Podle mě taky :) Za prvé to může znamenat to, jak někteří hovořili, že Bran může zato, že se Aerys zbláznil a nebo jsem četl, že s tím divokým ohněm je to scéna z budoucnosti, a mělo by se to teprve stát a mohla by to být Cersei, která vypálí KL + by to byl i pěkný odkaz na Tyriona a jeho větu, že bude Cersei cítit popel v puse :)
Flashback: „Where is my sister?“ Další záběr na na zakrvácenou ruku, vedle ní ruka ženy a řezná (bodná?) rána na jejím těle. Dle nátepníku by to měl být Ned. Lyannin císařský řez nebo byla zabita a tedy R+L = J is not confirmed? https://youtu.be/P52IlcZyHuw?…
#7078 WinterIsComing: Spíš si myslím, že to má lidem, co nečetli knížky jen přiblížit to, jaká byla historie King's Landing. Jak už se autoři vyjádřili, flash backy ohledně historie, mají být v „obrázkové verzi“ tzn. že pravděpodobně zbytek Branových flashbacků bude jen směs obrázků, které jsou rychle za sebou a každý se nad nimi bude muset pozastavit a objasnit si je.
No… co říct k epizodě? Nemůžu říct, že jsem nebyl mírně zklamanej. Scéna s vrabčákem a Jaimem byla zajímavá do doby, než vylezl Tommen a v ten moment mi přišel jako děsnej posera. Nemohl jsem se ubránit pocitu, co by v tý situaci udělal Joffrey :D Určitě by to bylo zajímavější. Aryina linka je nudná už dobrý 2 série, tak snad se to tímhle zlepší. A Daenerys? No víc namyšlenou krávu jsem už dlouho neviděl :D
dobrý díl nejvíc mě překvapila Arya všechnu tu bolest a útrapy co musel vytrpět dokonce i slepotu během výcviku a pak to všechno bez mrknutí oka zahodí
#7068 meetsa: Krátce? Byl tam prostřih.. Po návratu na scénu k dothrakům bylo vidět, jak už jsou z toho čekání všichni nervózní… Rozhodně jí to chvíli trvalo…
Ja chci kurva videt nejakej epik-twist, idealne ze Ramsay predhodi Rickona psum a v tom se objevi jeho vlk a rozcupuje je i s Ramsym. A pak s Umberama prevezme vladu nad Severem :-) (Jon i Sansa jsou nudny jen at si cekaj dal na mrtvaky u zdi a nepletou se do politiky)
#7084 Eddard1:
#7092 Eddard1#7083 Eddard1: Neřekl bych že to bylo dílo Tomenna.. Spíš že Margeary nemusela jit Walk of „shame“ kvůli toho, že jako pokání dostala to že zmanipulovala Tomenna pro věc.. tak mi to aspon přišlo z te jejich společné scény.. HS ho nahlodal a Marg ho přesvědčila.. za takovou službu ji pak mohl slibit volnost bez trestu.. (soud urco bude nebo mel by byt jako i cersei) ale i tak
#7087 Stardos: Je vidět že nerozumíte politice.Masakrem by si Tomenn jenom ublížil I ta Ollena to pochopila
#7091 Stardos#7084 Eddard1: Však ano :D Zhřešili se proti královské rodině, měli by být popraveni
#7088 Eddard1#7042 georgezz: Jestli si myslíš že měl je ty 4 za sebou tak se velmi mýliš. Tomenn jako kRÁL měl v tu chvilí všechno to vojsko co tam bylo.Nebo jsi snad viděl,, že by se někdo odvážil postavit se jeho rozhodnutí?
#7077 Geobba: Promin ale jsi mysliš moc jednoduše. Tomenn naopak to zvádla na 1. Získal manželku zpátky bez ponížení a krveprolití. Rozumím vy by jste to tam jak hlupák všechno pozabíjel
#7087 Stardos #7089 rhobosTommen to zvládl na 1. Dostal zpátky manželku bez ponížení a bez krve..
#7089 rhobosTommen to zvládl na 1. Dostal zpátky manželku bez ponížení a bez krve..
#7078 WinterIsComing: Podle mě taky :) Za prvé to může znamenat to, jak někteří hovořili, že Bran může zato, že se Aerys zbláznil a nebo jsem četl, že s tím divokým ohněm je to scéna z budoucnosti, a mělo by se to teprve stát a mohla by to být Cersei, která vypálí KL + by to byl i pěkný odkaz na Tyriona a jeho větu, že bude Cersei cítit popel v puse :)
Flashback: „Where is my sister?“ Další záběr na na zakrvácenou ruku, vedle ní ruka ženy a řezná (bodná?) rána na jejím těle. Dle nátepníku by to měl být Ned. Lyannin císařský řez nebo byla zabita a tedy R+L = J is not confirmed? https://youtu.be/P52IlcZyHuw?…
#7078 WinterIsComing: Spíš si myslím, že to má lidem, co nečetli knížky jen přiblížit to, jaká byla historie King's Landing. Jak už se autoři vyjádřili, flash backy ohledně historie, mají být v „obrázkové verzi“ tzn. že pravděpodobně zbytek Branových flashbacků bude jen směs obrázků, které jsou rychle za sebou a každý se nad nimi bude muset pozastavit a objasnit si je.
Me by spise zajimalo,jestli vize mad kinga bude mit nejaky hlubsi vyznam (tipnul bych,ze ano)…
#7079 n0b0dy #7081 StardosNo… co říct k epizodě? Nemůžu říct, že jsem nebyl mírně zklamanej. Scéna s vrabčákem a Jaimem byla zajímavá do doby, než vylezl Tommen a v ten moment mi přišel jako děsnej posera. Nemohl jsem se ubránit pocitu, co by v tý situaci udělal Joffrey :D Určitě by to bylo zajímavější. Aryina linka je nudná už dobrý 2 série, tak snad se to tímhle zlepší. A Daenerys? No víc namyšlenou krávu jsem už dlouho neviděl :D
#7084 Eddard1#7044 poky35: tak LS se bohužel nedočkáš:)
dobrý díl nejvíc mě překvapila Arya všechnu tu bolest a útrapy co musel vytrpět dokonce i slepotu během výcviku a pak to všechno bez mrknutí oka zahodí
#6974 tap: jo tak měl si pravdu vyhrál nejvyšší vrabčák v pohodě teď může řídit celé království, nejlepší bylo jak se vysmál Jaimemu
A chudák Tywin rotuje v hrobě, co dokázali za tu chvíli co je mrtvej udělat s relativně fungující říší.
#7068 meetsa: Krátce? Byl tam prostřih.. Po návratu na scénu k dothrakům bylo vidět, jak už jsou z toho čekání všichni nervózní… Rozhodně jí to chvíli trvalo…
Ať už ta Daenerys umře a celou tu její linku ukončí. Tohle je hrůza co předvádí tuhle sérii nebo se takhle chovala vždycky ?