Na přístí epizodu tím pádem zbývá tolik velkých momentů, že mohli aspoň toho Stannise nechat vyniknout tady. Nebo Aryu poslat pryč dřív… Prostě jak to všechno stihnou? Bojím se, že to pak budou jenom takové krátké segmenty u každé postavy a vyznění bude nanic.
#3084 segovesus: Mně se docela líbil hned.Akorát už jsem se tak nemohla dočkat nadcházejícího souboje, že jsem si říkala, ať už to konečně zkrátí. ;-) ale Tyrion a Jaime jsou moje oblíbené postavy a dívat se na ně je pro mě skoro vždycky radost
#3057 kiso1561: No obvykle jsem to já, kdo tady nechápavě kroutí hlavou nad tím, jak se podle některých v seriálu pořád nic neděje. S tím já se vůbec neztotožňuju. Hlavně ocením dobré dialogy, vývoj postav apod. Akci zas tak nevyžaduju. Ale když už tam ta akce je, tak by to mohlo stát za to a z tohohle hlediska mě prostě devátý díl zklamal. Zkrátka tam nebyly některé věci, které jsem čekala a vůbec mě to nějak nezasáhlo. A že zemřely čtyři hlavní postavy? Já tedy Pypa, Grenna a další za moc hlavní postavy nepovažuju a osobně mě jejich osud prostě moc nebere.A co mě asi nejvíc zklamalo, bylo těch prvních asi deset minut, které mě prostě nebavily. To mě mnohem víc bavil Tyrionův monolog o broucích… ;-)
Prostě neuvidíme vnitřní monology Jona, takže se bude pouštění divokých za zeď objasňovat divákům skrz dialogy s Tormundem. Nic víc bych za tím neviděl.
Mě zase epizoda hodně příjemně překvapila. Sice za Zdí to nebylo tak epický s jedním mamutem a dvěma obry, přesto to na mě dojem zanechalo. Bitva o hrad mi přišla trošku zajímavější :)
chápu trochu zabití Grenna a Pypa. Bylo to jen na diváky, aby někdo umřel, kdo se tam častěji vyskytoval. Stejné udělali se služebnýma Daenerys Irri a Jhiqui. Jasný, jejich postavy nejsou nijak důležité pro další vývoj děje. Jen mě trochu zarazilo, že zajali Tormunda. Zajímá mě, jak to s ním vyřeší. To ho pustí, nebo ho budou držet celou dobu? Jon za ním poslal Val, aby přivedla jeho lidi. no uvidíme.
Ach jo, tolik spoilerů, chce to hodně sebeovládání to neproklikat :D Rád bych věděl co bude dál, protože touhle epizodou jsem trochu zklamaný. Byla výborná, epická, ale chybělo tomu nějaké rozuzlení jako bylo v devítkách předcházejících sérií. Mance zřejmě použil skupinu za zdí jako sebevražedné atentátníky, chudáci :D Jon a Ygritte už to mají odbyté, byl to hezký moment. Nejvíc se mi líbil moment, jak běžel Obr na obránce brány, neskutečně dobře udělané,.Plán Jon Snowa mi přijde stupidní, vždyť nezůstává nikdo, kdo by hradu velel. Chápu, že chce sejmout Manceho aby nezůstal nikdo, kdo by velel divochům, ale doufám teda, že to nějakým zázrakem přežije.
Tak jako tak, epizoda velice dobrá, ale na předchozí devítky prostě nemá. Snad nám to vynahradí posledním dílem, ten by prozměnu mohl být silnější.
Aby si nevymyslely takovou kokotinu jako že bude Briene bojovat s Ohařem pač než začla tahle série a byli videa z natáčení tak tam Briene říkala že někomu ukousla ucho a plivla mu ho do tváře to by bylo už moc xD
#3087 YgritteAnna: Protože nejsou zadarmo…
#3092 YgritteAnna#3086 ZouZoja: Myslím, že pár veľkých momentov sa presunie do ďalšej série …
Pěknej díl! jsem ráda, že
ještě nedorazil, jak někteří avizovali!
Těším se na ten poslední…jsem zvědavá, co v něm nakonec bude
Ty svině zabili Grenna a Pypa?! Proč jako, ty jejich hlášky byly nezapomenutelný.
#3090 alda.ali#3083 T.T: No jo, ale proč to udělali?
Na přístí epizodu tím pádem zbývá tolik velkých momentů, že mohli aspoň toho Stannise nechat vyniknout tady. Nebo Aryu poslat pryč dřív… Prostě jak to všechno stihnou? Bojím se, že to pak budou jenom takové krátké segmenty u každé postavy a vyznění bude nanic.
#3089 Hogo Fogo #3094 T.T#3084 segovesus: Mně se docela líbil hned.Akorát už jsem se tak nemohla dočkat nadcházejícího souboje, že jsem si říkala, ať už to konečně zkrátí. ;-) ale Tyrion a Jaime jsou moje oblíbené postavy a dívat se na ně je pro mě skoro vždycky radost
#3082 ZouZoja: Ja si rikal, ze divaci doceni ten rozhovor o broucich az pozdeji :D
#3085 ZouZoja#3082 ZouZoja: Bohužel, tuhle epizodu dost okrouhli. Měla jen 51 minut. Příští díl bude mít minut 66, to je hned o něčem jiném.
#3086 ZouZoja#3057 kiso1561: No obvykle jsem to já, kdo tady nechápavě kroutí hlavou nad tím, jak se podle některých v seriálu pořád nic neděje. S tím já se vůbec neztotožňuju. Hlavně ocením dobré dialogy, vývoj postav apod. Akci zas tak nevyžaduju. Ale když už tam ta akce je, tak by to mohlo stát za to a z tohohle hlediska mě prostě devátý díl zklamal. Zkrátka tam nebyly některé věci, které jsem čekala a vůbec mě to nějak nezasáhlo. A že zemřely čtyři hlavní postavy? Já tedy Pypa, Grenna a další za moc hlavní postavy nepovažuju a osobně mě jejich osud prostě moc nebere.A co mě asi nejvíc zklamalo, bylo těch prvních asi deset minut, které mě prostě nebavily. To mě mnohem víc bavil Tyrionův monolog o broucích… ;-)
#3083 T.T #3084 segovesus#3080 Riegorn: V tom případě je to legit plán.
#3072 T.T: Však Alister Thorne nezemřel. Byl jen zraněn. Stále může velet.
#3081 T.T#3074 Zdenek0000:
Prostě neuvidíme vnitřní monology Jona, takže se bude pouštění divokých za zeď objasňovat divákům skrz dialogy s Tormundem. Nic víc bych za tím neviděl.
režiséra neznám, spíš vypadá jako převlečenej varys :D
Inak kto si všimol režisérove cameo? :D http://img4.hostingpics.net/…02m17s36.png
#3074 Zdenek0000:
A Val sa vrátila aj s Tormundom, takže celú tu linku prakticky vysekli, keď bude Jon LC tak ho pustí.
#3073 Wolfinator1: Ano, zasloužil by si medaili. :D
Mě zase epizoda hodně příjemně překvapila. Sice za Zdí to nebylo tak epický s jedním mamutem a dvěma obry, přesto to na mě dojem zanechalo. Bitva o hrad mi přišla trošku zajímavější :)
chápu trochu zabití Grenna a Pypa. Bylo to jen na diváky, aby někdo umřel, kdo se tam častěji vyskytoval. Stejné udělali se služebnýma Daenerys Irri a Jhiqui. Jasný, jejich postavy nejsou nijak důležité pro další vývoj děje. Jen mě trochu zarazilo, že zajali Tormunda. Zajímá mě, jak to s ním vyřeší. To ho pustí, nebo ho budou držet celou dobu? Jon za ním poslal Val, aby přivedla jeho lidi. no uvidíme.
#3076 kiso1561 #3079 SmoothA vyznamenání za statečnost v boji získává ser Janos Slynt :D
#3075 Zdenek0000Ach jo, tolik spoilerů, chce to hodně sebeovládání to neproklikat :D Rád bych věděl co bude dál, protože touhle epizodou jsem trochu zklamaný. Byla výborná, epická, ale chybělo tomu nějaké rozuzlení jako bylo v devítkách předcházejících sérií. Mance zřejmě použil skupinu za zdí jako sebevražedné atentátníky, chudáci :D Jon a Ygritte už to mají odbyté, byl to hezký moment. Nejvíc se mi líbil moment, jak běžel Obr na obránce brány, neskutečně dobře udělané,.Plán Jon Snowa mi přijde stupidní, vždyť nezůstává nikdo, kdo by hradu velel. Chápu, že chce sejmout Manceho aby nezůstal nikdo, kdo by velel divochům, ale doufám teda, že to nějakým zázrakem přežije.
Tak jako tak, epizoda velice dobrá, ale na předchozí devítky prostě nemá. Snad nám to vynahradí posledním dílem, ten by prozměnu mohl být silnější.
#3080 RiegornAby si nevymyslely takovou kokotinu jako že bude Briene bojovat s Ohařem pač než začla tahle série a byli videa z natáčení tak tam Briene říkala že někomu ukousla ucho a plivla mu ho do tváře to by bylo už moc xD