#3069 alda.ali: Doufám, že to není myšleno na „nás“, protože my na to rozhodně nenadáváme. Já se naopak docela těším, jak se to vyvrbí, jsem vždycky pro další souboj. Jen doufám, že tvůrci tu „setkávačku“ vyřeší nějak rozumně.
A myslím, že označovat jejich kapitoly za nejnudnější, je pouze věcí názoru.
Brienne se vlastně nejspíš v knize setkala s Ohařem o dost později, ale ani to netušila. Tady k záměně velmi pravděpodobně dojít nemůže. A až teprve teď mi při psaní došlo, že v seriálu Brienne ví, že Arya je s Ohařem. TEĎ se začínám trochu bát, jak se to vyřeší.......
díl byl dobrej, bitva o černý hrad byla slušná akorát to obléhání zdi asi nebude tak dlouhý jako v knížce což je škoda, protože by to ukázalo tu beznaděj, jak tady někdo psal. Je vidět, že je potřeba víc volných míst na nové postavy a herce a proto ostatní vedlejší postavy teď zlikvidovaly :D
#3060 kiso1561: Tak samozřejmě :) jen je beru jako charaktery, které nikam neposouvají děj a jejich vynecháním nebo nahrazením jiné postavy by se toho tolik nestalo (při přimhouření oka, která už má čtenář a následně divák přihmouřené permanentně :) Green a Pyp mi budou chybět. Ještě že Dolorous Edd přežil… škoda jen, že v seriálu nevyužily jeho hláškovacího potenciálu. V knize to byl díky neskutečným hláškám jeden z mých nejoblíbenějších charakterů :)
Díky bohu, že to ani jeden neví, zbytečně by se to asi zamotalo. Nicméně předpokládám, že mezi Aryou a Ohařem asi dojde na srdceryvné loučení, jinak jejich linii v této série asi zakončit nejde. Tím Tyrionem jsem si docela jistý, vzhledem k tomu, že před čtvrtou sérií byly v ukázkách ještě neviděné záběry se Shae v posteli a v promu se mihl Varys v nějakém temnějším prostředí :D
#3057 kiso1561: Tady se hlavně moc toho nemělo co stát. V Blackwatteru byly z hlavních postav Tyrion, Sansa, Davos, Cersei, Stanis, Joffrey, Sandor, + další postavy jako Shea, Bron. Tady byly z hlavní postav jen Jon a Sam, dialogy ostatních vedlejších postav si tvůrci museli cucat z prstů a podle toho to vypadalo. Ygritte, Thorne, Tormund, Slynt, Aemon, Lily jako hlavní postavy moc nepovažuju.
#2984 Orea: Tenhle týpek, co dělá ty videa, mi příjde vždycky mimo – dá tam Eddarda, který byl spíš stratég než bojovník a nedá tam Arthura Dayneho. A korunu tomu dá s Knight of Laughing tree, který se jen účastnil jednoho turnaje. #3050 ZouZoja:
no příjezd Stanise by tu bitvu o zeď o hodně zkrátil. Ona už i teď bude dost krátká díky tomu, že žádný další útok na zeď asi nebude.
Jinak k poslední epizoďe – čekal jsem více od části boje za zdí. Přeci jenom pokud měli větší rozpočet na bitvu než na Blackwatter, tak tam toho mohli dát víc. Bitva uvnitř Castle Black byla o přežití, ale bitva za zdí měla být o beznaději, že ať budou bránit jakkoliv, tak časem budou vyčerpaní… Ta převaha divokých mi díky jednomu mamutu, dvěma obrům a pár desítkám divokých moc velká nepřišla.
Až nato že zomreli 4 hlavné postavy, ubránili Čierny hrad od divokých sa fakt nič nestalo, niekedy vás nechápem, niektorý sa stále sťažujú že sa nič nedeje, že nie je akcia v seriáli a keď je tak zase šomrú :D no nič nechcem sa hádať každému sa páči niečo iné.. :)
#3054 segovesus: 10 časť má 66 minút takže tam väčšina vecí bude určite.
Už v prome sa mihne Tyrion s kušou, v traileroch bolo vidieť Shea na posteli,LSH to je tak na 50/50 podľa toho ako to bude s Brienne, ak je to naozaj ona S Oharom tak tvorcom facku, ak nie tak LSH určite bude v rozhovoroch pred začiatkom série hovorila že niekomu odhryzla ucho tak som zvedavý či to bude Ohar alebo niekto z Bratstva.
Jsem opravdu zvědavý na ten poslední díl, vzhledem k tomu, že poslední dobou se stopáž zkracuje na nějakých 50 minut, tak jsem zvědavý, jak tam chtějí všechny ty události nacpat, pokud chtějí dokončit Bouři mečů…
#3050 ZouZoja: Pripada mi to, jak posledni epizoda, kdy jsem se dival na cas a souboj porad nikde a pak kdyz konecne Tyrion, tak 5min mluvi o broucich.
#3069 alda.ali: Doufám, že to není myšleno na „nás“, protože my na to rozhodně nenadáváme. Já se naopak docela těším, jak se to vyvrbí, jsem vždycky pro další souboj. Jen doufám, že tvůrci tu „setkávačku“ vyřeší nějak rozumně.
A myslím, že označovat jejich kapitoly za nejnudnější, je pouze věcí názoru.
Brienne se vlastně nejspíš v knize setkala s Ohařem o dost později, ale ani to netušila. Tady k záměně velmi pravděpodobně dojít nemůže. A až teprve teď mi při psaní došlo, že v seriálu Brienne ví, že Arya je s Ohařem. TEĎ se začínám trochu bát, jak se to vyřeší.......
Jako čtenář jsem naprosto spokojen. Bitva skvělá.
A vy co tady nadáváte na spojení linky Aryi a Brienne, tak je to logický, protože v knize jsou nejnudnější kapitoly.
#3070 MycroftJá byl naprosto spokojen( a jsem čtenář ), já byl našponovanej zas po dlouhý době. Přidaný boj mezi Thornem a Tormundem sem snad ani nedejchal.
a to vím, že oba tam ještě mají svou roli. I když je to hajzl tak jsem stejně fandil prostě bratru noční hlídky :D !
díl byl dobrej, bitva o černý hrad byla slušná akorát to obléhání zdi asi nebude tak dlouhý jako v knížce což je škoda, protože by to ukázalo tu beznaděj, jak tady někdo psal. Je vidět, že je potřeba víc volných míst na nové postavy a herce a proto ostatní vedlejší postavy teď zlikvidovaly :D
#3060 kiso1561: Tak samozřejmě :) jen je beru jako charaktery, které nikam neposouvají děj a jejich vynecháním nebo nahrazením jiné postavy by se toho tolik nestalo (při přimhouření oka, která už má čtenář a následně divák přihmouřené permanentně :) Green a Pyp mi budou chybět. Ještě že Dolorous Edd přežil… škoda jen, že v seriálu nevyužily jeho hláškovacího potenciálu. V knize to byl díky neskutečným hláškám jeden z mých nejoblíbenějších charakterů :)
#3063 kiso1561: ! Přesně z toho jsem vycházel, popř. ještě ze záběru na Přísežník před tím než Arya zahlásí : " Někdo sem jde."
#3062 segovesus:
Díky bohu, že to ani jeden neví, zbytečně by se to asi zamotalo. Nicméně předpokládám, že mezi Aryou a Ohařem asi dojde na srdceryvné loučení, jinak jejich linii v této série asi zakončit nejde. Tím Tyrionem jsem si docela jistý, vzhledem k tomu, že před čtvrtou sérií byly v ukázkách ještě neviděné záběry se Shae v posteli a v promu se mihl Varys v nějakém temnějším prostředí :D
#3061 Mycroft: bude to tak určite
http://i.imgur.com/4xuuxcf.jpg tu vidno že to je brnenie čo má Brienne.
#3065 Mycroft#3061 Mycroft: Odpovídalo by to stylu seriálu.
Jen Brienne ani Podrick neví, jak vypadá Arya.
Muj monitor stoji za houby, v tom promu vidim kulove.
0:11 asi může být Tyrion s kuší.
#3064 MycroftViděl už někdo promo na finálový díl?
Zdá se to jenom mě, nebo se opravdu setkají týmy Ohař+Arya s Brienne+Pod ? Nějak nevím, co od toho čekat......
#3062 segovesus #3063 kiso1561#3059 Smooth: Hej tým hlavné postavy som to myslel tak že aspoň vieš ako sa volajú, sú známejší a nie len nejaké extra :D
#3066 Smooth#3057 kiso1561: Tady se hlavně moc toho nemělo co stát. V Blackwatteru byly z hlavních postav Tyrion, Sansa, Davos, Cersei, Stanis, Joffrey, Sandor, + další postavy jako Shea, Bron. Tady byly z hlavní postav jen Jon a Sam, dialogy ostatních vedlejších postav si tvůrci museli cucat z prstů a podle toho to vypadalo. Ygritte, Thorne, Tormund, Slynt, Aemon, Lily jako hlavní postavy moc nepovažuju.
#3060 kiso1561#2984 Orea: Tenhle týpek, co dělá ty videa, mi příjde vždycky mimo – dá tam Eddarda, který byl spíš stratég než bojovník a nedá tam Arthura Dayneho. A korunu tomu dá s Knight of Laughing tree, který se jen účastnil jednoho turnaje. #3050 ZouZoja:
no příjezd Stanise by tu bitvu o zeď o hodně zkrátil. Ona už i teď bude dost krátká díky tomu, že žádný další útok na zeď asi nebude.
Jinak k poslední epizoďe – čekal jsem více od části boje za zdí. Přeci jenom pokud měli větší rozpočet na bitvu než na Blackwatter, tak tam toho mohli dát víc. Bitva uvnitř Castle Black byla o přežití, ale bitva za zdí měla být o beznaději, že ať budou bránit jakkoliv, tak časem budou vyčerpaní… Ta převaha divokých mi díky jednomu mamutu, dvěma obrům a pár desítkám divokých moc velká nepřišla.
#3178 Orea#3055 ZouZoja:
Až nato že zomreli 4 hlavné postavy, ubránili Čierny hrad od divokých sa fakt nič nestalo, niekedy vás nechápem, niektorý sa stále sťažujú že sa nič nedeje, že nie je akcia v seriáli a keď je tak zase šomrú :D no nič nechcem sa hádať každému sa páči niečo iné.. :)
#3059 Smooth #3082 ZouZoja#3054 segovesus: 10 časť má 66 minút takže tam väčšina vecí bude určite.
Už v prome sa mihne Tyrion s kušou, v traileroch bolo vidieť Shea na posteli,LSH to je tak na 50/50 podľa toho ako to bude s Brienne, ak je to naozaj ona S Oharom tak tvorcom facku, ak nie tak LSH určite bude v rozhovoroch pred začiatkom série hovorila že niekomu odhryzla ucho tak som zvedavý či to bude Ohar alebo niekto z Bratstva.
#3052 Oveckoun:
Já vím, podobnost s Blackwater by byla až moc nápadná, ale prostě mě ten díl zklamal, jaksi mám pocit, že se tam pořádně nic nestalo.
#3057 kiso1561#3053 Pouty: Prostě bude jen něco a pochybuji, že uvidíme:
Lady Stoneheart a scénu s nočníkem, kterou avizoval Little Finger.
#3056 kiso1561Jsem opravdu zvědavý na ten poslední díl, vzhledem k tomu, že poslední dobou se stopáž zkracuje na nějakých 50 minut, tak jsem zvědavý, jak tam chtějí všechny ty události nacpat, pokud chtějí dokončit Bouři mečů…
#3054 segovesus#3050 ZouZoja: Arya a Ohař- s tím naprosto souhlasím ale s tou zdí ne. Protože
Příjezd Stannise by se až moc podobal Blackwateru. Prostě všechno v háji a tadááá najednou posily a vše je ok :)
#3055 ZouZoja#3050 ZouZoja: Pripada mi to, jak posledni epizoda, kdy jsem se dival na cas a souboj porad nikde a pak kdyz konecne Tyrion, tak 5min mluvi o broucich.