Mohl by mi někdo napsat ( už si to z knih nepamatuju, teda jestli to tam vůbec bylo ) proč se asi nejlepší přítel Neda ze Severu Howland Reed nepřipojil k Robovi ? Nebo proč něco nepodnikl ohledně Zimohradu a jeho obsazení Theonem ? Případně co dělá a jak na tom je? To vážně vyslal jen svoje 2 děcka , aby se plácali po Severu s Branem, protože kluk má vydění? :D
mě by spíš zajímalo… v nějakym dílu v prvních sériích Jaime říkal, že v Západozemí jsou poze tři lidi, který maj šanci ho porazit… hrozně rád bych věděl, který to jsou…
#2946 DanBFG: Myslím, že by šanci měl byl to přece jen jeden z nej šermířů Západozemi ( musel by ale Hora stále pomalu máchat jednou rukou :D ). Jak jsme ale viděli, všechen um a tančení okolo, nemusí stačit na obří sílu toho hovada :D. A co taková BrianeVSHora (přece jen porazila i Lorase) ? No každopádně nějaký takovýhle zajímavý souboj bych viděl rád častěji ( v akci bych rád viděl Barristana je vychvalovanejch jako takovej Chuck Norris Západozemí :D ,Bryndena Tully,Davose, ale od těhle starejch pardálů se nejspíš už ničeho nedočkáme )
#2932 Wolfinator1: Já doufám v nějakej konec, kdy by Jon a Ygritte skončili zase spolu, ale to je blbost :D Co se hypotetického souboje týče, Jaime by to podle mě prohrál – za celý seriál nám vlastně nic nepředvedl. Myslím si, že takový Ned Stark by si s Horou poradil.
#2941 Tvůj bajaja: Sandor je boží. Hlavně, co teď cestuje s Aryou. Jinak fanda Mountaina moc nejsem, ale když o něm někdo mluví, co udělal tam nebo tam, tak je to docela zajímavý :D
#2931 tap: V tomhle zcela vyniklo Breaking Bad… první série takové „Co to je?“ Ale když jsi vydržel až do finále, tak sis řekl, že je to nejlepší drama co kdy bylo natočeno… ;)
#2933 Athaeneus: Fakt doufám že Thorne umře, už v první sérii to byl hajzl a je to jedna z mejch top 5 asi nenáviděnejch postav (další: Cersei, Joffrey, Walder Frey, pak ještě asi 2–3 další, ale né tolik).
Tormunda taky nesnášim, prostě celkově špatnej dojem, doufám že nepřežije.
Ygritte je mi nějak nevadí, ale to jak zabíjela nevinné lidi ve čtvrté sérii, stejně jako všechny ostatní divocí, tak jí dobrej osud nepřeju.
#2932 Wolfinator1: Určitě zemře Thorne a Tormund, přijde mi, že zatim tomu všechno nasvědčuje (Thorne buzeruje už moc dlouho a toto je příležitost, jak se ho zbavit). A kdybych byl moc smělý tak klekne i Ygritte. Pochybuji, že by si Martin nechal vzít eso v rukávu a nevytěžil z hlavní bitky co nejvíc.
Taky mě napadlo, že padne celá zeď a Divocí konečně napadnou Západozemí. Rozhodně bych si ale netipnul Jonovu smrt, to už by bylo až moc šílený (skoro stejně jako Oberynova smrt – SAKRA!)
#2931 tap: Naprostej souhlas. Pro mně seriál nedělají draci, efekty, nebo bitvy i když je to samozřejmě hezký, ale hlavně atmosféra, já jim to prostě věřím a vtáhne mě děj a atmosféra jako bych tam byl. Z traileru na 9. díl to vypadá, že aspoň na jeden díl bude Thorne dobrej a jako důstojník hlídky bude povzbuzovat muže. Sakra doufám a těšim se , že tam bude nějaká emotivní scéna ( kromě jiných ) třeba před bojem, po boji, nebo nějaký umírající bratr s náručí Jona řekne We are the watchers on the Wall.
#2930 ZouZoja: tak ono je to casto hlavne tim, ze si lidi idealizujou prvni serie. Co je novy a zaujme, to clovek daleko vic toleruje, ma vetsi pochopeni pro chyby atd.
Naproti tomu, jak si dilo jednou nastavi vysokou latku, uz si lidi zvyknou na vysoky standard a povazuji ho za samozrejmost. A postupne uplne otupi a nic jim neni dost dobry. Tak je to v hudbe, serialech, cemkoliv – netreba se tim trapit ;-)
I kdyz samozrejme existuji serialy, kde je to asi opravnene, takovy HIMYM a jeho posledni dve serie, nebo pata a sesta serie big bangu byly o dost slabsi, nez zbytek.
Mohl by mi někdo napsat ( už si to z knih nepamatuju, teda jestli to tam vůbec bylo ) proč se asi nejlepší přítel Neda ze Severu Howland Reed nepřipojil k Robovi ? Nebo proč něco nepodnikl ohledně Zimohradu a jeho obsazení Theonem ? Případně co dělá a jak na tom je? To vážně vyslal jen svoje 2 děcka , aby se plácali po Severu s Branem, protože kluk má vydění? :D
#2952 Smooth #2989 Menecmě by spíš zajímalo… v nějakym dílu v prvních sériích Jaime říkal, že v Západozemí jsou poze tři lidi, který maj šanci ho porazit… hrozně rád bych věděl, který to jsou…
#2953 Engeneer#2946 DanBFG: Myslím, že by šanci měl byl to přece jen jeden z nej šermířů Západozemi ( musel by ale Hora stále pomalu máchat jednou rukou :D ). Jak jsme ale viděli, všechen um a tančení okolo, nemusí stačit na obří sílu toho hovada :D. A co taková BrianeVSHora (přece jen porazila i Lorase) ? No každopádně nějaký takovýhle zajímavý souboj bych viděl rád častěji ( v akci bych rád viděl Barristana je vychvalovanejch jako takovej Chuck Norris Západozemí :D ,Bryndena Tully,Davose, ale od těhle starejch pardálů se nejspíš už ničeho nedočkáme )
#2951 Smooth#2932 Wolfinator1: Já doufám v nějakej konec, kdy by Jon a Ygritte skončili zase spolu, ale to je blbost :D Co se hypotetického souboje týče, Jaime by to podle mě prohrál – za celý seriál nám vlastně nic nepředvedl. Myslím si, že takový Ned Stark by si s Horou poradil.
#2951 SmoothMyslíte, že by zdravý Jaime dokázal Horu porazit? Tyhle hypotetické souboje me hrozne baví :D díky za názory..
#2948 Wolfinator1No pri uderu bojuje obema ale asi mas pravdu… ta sila tam bude :)
Tak Hora ma sice obourucni mec, ale bojuje jednou…
#2942 Zdenek0000: Samozrejme mam radsi Sandora nez toho nasilnika a prasaka Horu ale to je spis tim ze mam rad obourucni styl boje tak asi proto… :)
#2941 Tvůj bajaja: Sandor je boží. Hlavně, co teď cestuje s Aryou. Jinak fanda Mountaina moc nejsem, ale když o něm někdo mluví, co udělal tam nebo tam, tak je to docela zajímavý :D
#2943 Tvůj bajajaTo jsem tady jedinej fanda Hory a jeho brachy? tss :)
#2942 Zdenek0000HBO se pod nátlakem rozlícených fandů Oberyna rozhodlo finální scénu osmé epizody upravit, výsledná, finální verze viz. odkaz. Enjoy! https://www.youtube.com/watch?…
#2936 rockyzz: Thorne je totální zmrd. Tormund borec Divoska je fajn
#2951 Smooth#2936 rockyzz: Ty by jsi si taky rád pozabíjel pár nevinných po tom, co by tě tvá láska zradila… (navíc nechala žít Fialku)
#2931 tap: V tomhle zcela vyniklo Breaking Bad… první série takové „Co to je?“ Ale když jsi vydržel až do finále, tak sis řekl, že je to nejlepší drama co kdy bylo natočeno… ;)
#2933 Athaeneus: Fakt doufám že Thorne umře, už v první sérii to byl hajzl a je to jedna z mejch top 5 asi nenáviděnejch postav (další: Cersei, Joffrey, Walder Frey, pak ještě asi 2–3 další, ale né tolik).
Tormunda taky nesnášim, prostě celkově špatnej dojem, doufám že nepřežije.
Ygritte je mi nějak nevadí, ale to jak zabíjela nevinné lidi ve čtvrté sérii, stejně jako všechny ostatní divocí, tak jí dobrej osud nepřeju.
#2938 pajajs #2939 Rudla333#2934 Rudla333:
Fňuk
#2932 Wolfinator1: tak jedna emotivní a smutna scéna tam bude urcite ;)
#2935 YgritteAnna#2932 Wolfinator1: Určitě zemře Thorne a Tormund, přijde mi, že zatim tomu všechno nasvědčuje (Thorne buzeruje už moc dlouho a toto je příležitost, jak se ho zbavit). A kdybych byl moc smělý tak klekne i Ygritte. Pochybuji, že by si Martin nechal vzít eso v rukávu a nevytěžil z hlavní bitky co nejvíc.
Taky mě napadlo, že padne celá zeď a Divocí konečně napadnou Západozemí. Rozhodně bych si ale netipnul Jonovu smrt, to už by bylo až moc šílený (skoro stejně jako Oberynova smrt – SAKRA!)
#2936 rockyzz#2931 tap: Naprostej souhlas. Pro mně seriál nedělají draci, efekty, nebo bitvy i když je to samozřejmě hezký, ale hlavně atmosféra, já jim to prostě věřím a vtáhne mě děj a atmosféra jako bych tam byl. Z traileru na 9. díl to vypadá, že aspoň na jeden díl bude Thorne dobrej a jako důstojník hlídky bude povzbuzovat muže. Sakra doufám a těšim se , že tam bude nějaká emotivní scéna ( kromě jiných ) třeba před bojem, po boji, nebo nějaký umírající bratr s náručí Jona řekne We are the watchers on the Wall.
#2933 Athaeneus #2934 Rudla333 #2947 T.T#2930 ZouZoja: tak ono je to casto hlavne tim, ze si lidi idealizujou prvni serie. Co je novy a zaujme, to clovek daleko vic toleruje, ma vetsi pochopeni pro chyby atd.
Naproti tomu, jak si dilo jednou nastavi vysokou latku, uz si lidi zvyknou na vysoky standard a povazuji ho za samozrejmost. A postupne uplne otupi a nic jim neni dost dobry. Tak je to v hudbe, serialech, cemkoliv – netreba se tim trapit ;-)
I kdyz samozrejme existuji serialy, kde je to asi opravnene, takovy HIMYM a jeho posledni dve serie, nebo pata a sesta serie big bangu byly o dost slabsi, nez zbytek.
#2932 Wolfinator1 #2937 pajajs