#2845 Moor8: Už první den přísahal věrnost Viserysovi a potažmo i Daenerys a přitom až do Vaes Dothrak posílal do Západozemí zprávy, takže ano, zradil ji.
Z aktuálního dílu sem taky nadšená! V knize mě Oberyn a celkově všechny Hadi a linie vyprávění v Dorne atd. děsně nudily a iritovali. Ale v seriálu byl skvělej a závěr souboje s Horou mě dost šokoval! Jako hodně hustě to tam dali. Sansa s Baelišem mají taky větší šťávu :-) Super! Akorát mi tradičně vadí změněné vyprávění u Zdi a u Smraďocha. No a co vymýšlí u Daenerys s Červem :-D to mě trochu rozesmálo. Ale vyhnání Joraha se mnou pohnulo, stejně jako při četbě. Chudák Medvěd.
#2826 Engeneer: Nezradil jí. Nemůžeš zradit dříve, než si vytvoříš závazek důvěry. Ten se vytvořil až v průběhu a od té doby je k ní loajální a to je podle mne důležité. Že se paktoval s někým, předtím, než mě znal je irelevantní.
Konečně jsem měla čas se podívat na poslední díl… PECKA!!! Ač jsem četla knihu, jsem ze seriálu vždy nadšená. Sice tvůrci kolikrát mění děj a dialogy, ale vždy to perfektně sedí, mnohdy snad víc než v knize. Dějová linie se Sansou a Malíčkem se vyvíjí perfektně, ani v knize to nebylo tak barvitě. Rozhovor Jaimeho Lanistera s Tyrionem taky super! A závěrečný souboj?! No mohu říct, že při čtení knihy mě to tak nevzalo. V seriálu mi byl Oberyn daleko víc sympatičtější a o to víc jsem jeho smrt prožívala… No ale to je celej Martin, že vraždí jednu oblíbenou postavu za druhou… A to je teprve začátek :-P
No že mu tam niekto čistí kopiu a?? pointa? Ja nepíšem že kopia bola od jedu alebo niečo podobné… ježiš už sa radšej nič nepýtam lebo tie vaše odpovede odveci
#2835 Engeneer: No to je pravda že ho zabili ale dôvod prečo žije je iný ako ten Hory. Tak fajn ak sa vam to zda byť normalne ze zije tak som asi trafený ja. Niekto zomrie na to ze sa mu znieti trapna rana na hrudi ako Drogo a niekoho nezabiju niekoľko vpichov kopie… amen
taky mě rozčilovalo, že se Dany na Joraha nedívala… jak tu někdo psal, že koukala jak slepá… fakt hotová Esmeralda :D a i slepé musí být jasné, že teď už ji nezradí, vždyť ji miluje, stojí při ní od té doby a akorát se připravila o ochránce a rádce… Na mě to působí, že ho odehnala taky z hrdosti
stejně jako Barristana zjebala, že jí neřekl, že je Barristan a poslala ho pak s Jorahem tím kanálem.. fuchtle jedna :-D
#2847 Dark Angel:
Se zlobíš, že Ti nechceme vyzradil spoiler, to tady ještě nebylo :D
#2851 Dark Angel#2845 Moor8: Už první den přísahal věrnost Viserysovi a potažmo i Daenerys a přitom až do Vaes Dothrak posílal do Západozemí zprávy, takže ano, zradil ji.
#2872 Moor8#2845 Moor8: Když byla těhotná s Drogem,tak už jí znal a stejně Západozemí informoval, i když věděl jaký to bude mít asi následky…
#2844 Rudla333: Ďakujem konečne za normalnu odpoved.
#2850 EngeneerZ aktuálního dílu sem taky nadšená! V knize mě Oberyn a celkově všechny Hadi a linie vyprávění v Dorne atd. děsně nudily a iritovali. Ale v seriálu byl skvělej a závěr souboje s Horou mě dost šokoval! Jako hodně hustě to tam dali. Sansa s Baelišem mají taky větší šťávu :-) Super! Akorát mi tradičně vadí změněné vyprávění u Zdi a u Smraďocha. No a co vymýšlí u Daenerys s Červem :-D to mě trochu rozesmálo. Ale vyhnání Joraha se mnou pohnulo, stejně jako při četbě. Chudák Medvěd.
#2826 Engeneer: Nezradil jí. Nemůžeš zradit dříve, než si vytvoříš závazek důvěry. Ten se vytvořil až v průběhu a od té doby je k ní loajální a to je podle mne důležité. Že se paktoval s někým, předtím, než mě znal je irelevantní.
#2848 Nemesis23 #2849 Engeneer#2841 Dark Angel:
To kopi v knize otravene BYLO.. a Hora ZATÍM mrtvý není. Nezemřel na mistr. Ale umře na ta zranění a účinky jedu
#2847 Dark AngelKonečně jsem měla čas se podívat na poslední díl… PECKA!!! Ač jsem četla knihu, jsem ze seriálu vždy nadšená. Sice tvůrci kolikrát mění děj a dialogy, ale vždy to perfektně sedí, mnohdy snad víc než v knize. Dějová linie se Sansou a Malíčkem se vyvíjí perfektně, ani v knize to nebylo tak barvitě. Rozhovor Jaimeho Lanistera s Tyrionem taky super! A závěrečný souboj?! No mohu říct, že při čtení knihy mě to tak nevzalo. V seriálu mi byl Oberyn daleko víc sympatičtější a o to víc jsem jeho smrt prožívala… No ale to je celej Martin, že vraždí jednu oblíbenou postavu za druhou… A to je teprve začátek :-P
#2840 Borealis: Snaží se vyleštit špičku kopí, aby házela odlesky Horovi do očí :D
No že mu tam niekto čistí kopiu a?? pointa? Ja nepíšem že kopia bola od jedu alebo niečo podobné… ježiš už sa radšej nič nepýtam lebo tie vaše odpovede odveci
#2844 Rudla333#2837 Dark Angel: Pretoč si to na 46:46, čo vidíš?
#2842 Engeneer#2838 Engeneer: Jo máš pravdu. V seriálu totiž nebyl tak výrazný, tak mi ten detail unikl. V knížce přišel s Jaimem.
#2836 Zdenek0000:
Ale Qyburn snad v přístavišti je, ne? Přijel s Jaimem a už tam zůstal…
#2839 Zdenek0000#2835 Engeneer: No to je pravda že ho zabili ale dôvod prečo žije je iný ako ten Hory. Tak fajn ak sa vam to zda byť normalne ze zije tak som asi trafený ja. Niekto zomrie na to ze sa mu znieti trapna rana na hrudi ako Drogo a niekoho nezabiju niekoľko vpichov kopie… amen
#2840 Borealis #2865 taravaTak Mountain by neměl umírat a měl by si ho vzít Qyburn do své kobky. Jenže ten tam schází teď tak by se měl hezky přišoupat do King's Landing
#2838 Engeneer#2834 Dark Angel: Berica Dondariona zabili x-krát a stejně si furt vykračuje. Je to fantasy, ne kriminálka :D
#2837 Dark Angel#2832 pajajs: ale ved Oberyn ho bodol asi 3 krat tak akoto že to prežije? Ved to by zabila aj prasa predsa
#2835 Engeneertaky mě rozčilovalo, že se Dany na Joraha nedívala… jak tu někdo psal, že koukala jak slepá… fakt hotová Esmeralda :D a i slepé musí být jasné, že teď už ji nezradí, vždyť ji miluje, stojí při ní od té doby a akorát se připravila o ochránce a rádce… Na mě to působí, že ho odehnala taky z hrdosti
stejně jako Barristana zjebala, že jí neřekl, že je Barristan a poslala ho pak s Jorahem tím kanálem.. fuchtle jedna :-D
#2831 Dark Angel: Ty by si se nezvalil celej pobodanej a silou použitou na rozdrcení lebky vyčerpanej? :D
#2834 Dark AngelNehovorte mi že Hora žije ved sa tam zvalil mrtvy predsa? Alebo ako to je?
#2832 pajajs