#2828 Engeneer: Jo to taky doufám, že neudělaji. Tak snad maj dobrej rozpočet a můžou si dovolit trochu té bitvy i se Stannisem. Jen škoda, že mamuty a 100 000 lidí za Zdí nejspíš neuvidíme :D Podle mě pak přijde pár Stannisových lidí a řeknou, že zajali Manceho.
Spíš si myslím, že ukážou bitvu Hlídky a když to bude vypadat na vítězství divoký, bude střih na jezdce a pak už jen ukážou pole poseté těly, jako to bylo s Tyrionovou bitvou v první sérii, ale doufám, že se pletu.
#2825 Engeneer: Přijde mi, že tu bitvu spíš shrnou do jednoho, jako že Stannis přijede pomoci na Černý hrad a ta bitva za Zdí nebude. Teda možná se mýlim ale ušetřilo jim by to rozpočet než tam cpát mamuty a další. Jako zatím to vypadá že Ygritte a Tormund zaútočí na hrad a oni začnou prohrávat až pak přijede Stannis a pomůže jim. Jelikož Stannis jede lesem a za Zdí daleko žádný les neni, což je taky jedna věc.
Nechápu, proč ho Danerys vykopla. Byl na ní sice původně nasazen, ale rozhodl se sám pro věrnost k ní, kterou již několikrát dokázal. Byl při ní i když byla na dně. Na začátku v tom nebylo nic osobního, takže se to dá odpustit.
Proč byl Tyrion odsouzen k smrti? Zabili se navzájem, takže bohové nepromluvili. Nebo to Hora přežil?
#2820 mouse123: V traileru na tuhle sérii jsou záběry na Stannisovy jezdce, jak jedou zasněženým lesem a s někým bojují. Jestli fakt jedou až na zeď těžko říct.
#2820 mouse123: Na konci 3. série Davos dal Stannisovi dopis, kde bylo napsáno, že na Zdi je nový nepřítel a potřebují pomoc. Melisandra se podívala do plamenů, uznala že Davos má pravdu, že je tam skutečný nepřítel a že se musí vydat na sever.
#2797 Engeneer: Jon je v pohodě, má za sebou zajímavé zážitky, hlavně s Ygritte :D Kdyby zůstal ve Winterfellu tak je pravděpodobně po něm. #2794 mouse123: Mně připomíná Ramsay Bolton spíš nějakého hobita. Zvráceného, psychopatického hobita. Super postava, ale při střetu se Stannisem bych asi fandil Stannisovi.
no díl byl pěkný sice ne tak dobrý jako ten minulý, Arya s ohařem je podobná dvojice jako Brienne s Podrickem a líbí se mi čím dál víc. Když se Ramsay Sníh mohl stát Ramsay Boltonem tak si myslím že něco podobného se stane i Jonovi :) Souboj Gregora s Oberynem nebyl zase tak akční. Horu jsem dost přecenil klidně by ho porazil i Bronn akorát Oberyn ho dost podcenil ikdyž kdyby někdo probodnul mě tak bych už asi neměl sílu mu rozmačkat hlavu.
Oberynova smrt byl jen prostředek jak uvést do děje další z mocných rodů. Takže klidně si teď stěžujte, ale neumíte si ani představit, jak moc to zamíchá dějem a kolik nových a úžasných postav to přinese .)
#2827 Zdenek0000: Opravdu?! A Co to tam teda vzadu hoří? To jsou rachejtle nebo co? :)
#2828 Engeneer: Jo to taky doufám, že neudělaji. Tak snad maj dobrej rozpočet a můžou si dovolit trochu té bitvy i se Stannisem. Jen škoda, že mamuty a 100 000 lidí za Zdí nejspíš neuvidíme :D Podle mě pak přijde pár Stannisových lidí a řeknou, že zajali Manceho.
#2864 tarava#2827 Zdenek0000:
Spíš si myslím, že ukážou bitvu Hlídky a když to bude vypadat na vítězství divoký, bude střih na jezdce a pak už jen ukážou pole poseté těly, jako to bylo s Tyrionovou bitvou v první sérii, ale doufám, že se pletu.
#2829 Zdenek0000#2825 Engeneer: Přijde mi, že tu bitvu spíš shrnou do jednoho, jako že Stannis přijede pomoci na Černý hrad a ta bitva za Zdí nebude. Teda možná se mýlim ale ušetřilo jim by to rozpočet než tam cpát mamuty a další. Jako zatím to vypadá že Ygritte a Tormund zaútočí na hrad a oni začnou prohrávat až pak přijede Stannis a pomůže jim. Jelikož Stannis jede lesem a za Zdí daleko žádný les neni, což je taky jedna věc.
#2828 Engeneer #2830 pajajs #2854 kiso1561 #2868 Menec#2824 Moor8:
#2823 Zdenek0000: neotvírat kdo nečetli knihy
Proč by to nebylo? Vylodí se u východní hlídky a vydají se na západ podél zdi a napadnou divoké ze zálohy
#2827 Zdenek0000K poslednímu dílu:
Správně by měli bojovat za Zdí, ale to asi nebude.
#2825 Engeneer#2820 mouse123: V traileru na tuhle sérii jsou záběry na Stannisovy jezdce, jak jedou zasněženým lesem a s někým bojují. Jestli fakt jedou až na zeď těžko říct.
#2820 mouse123: Na konci 3. série Davos dal Stannisovi dopis, kde bylo napsáno, že na Zdi je nový nepřítel a potřebují pomoc. Melisandra se podívala do plamenů, uznala že Davos má pravdu, že je tam skutečný nepřítel a že se musí vydat na sever.
#2817 T.T: Stve me ze ho zacinam mit rad:D snad umře rychle.D a jak víte že stanis pluje na sever?
#2821 Zdenek0000 #2822 T.T#2817 T.T: Stve me ze ho zacinam mit rad:D snad umře rychle.D a jak víte že stanis pluje na sever?
Kam sa to Sansa a Petyr vybrali?? A tiež Robyn?
#2797 Engeneer: Jon je v pohodě, má za sebou zajímavé zážitky, hlavně s Ygritte :D Kdyby zůstal ve Winterfellu tak je pravděpodobně po něm.
#2819 mouse123 #2820 mouse123#2794 mouse123: Mně připomíná Ramsay Bolton spíš nějakého hobita. Zvráceného, psychopatického hobita. Super postava, ale při střetu se Stannisem bych asi fandil Stannisovi.
no díl byl pěkný sice ne tak dobrý jako ten minulý, Arya s ohařem je podobná dvojice jako Brienne s Podrickem a líbí se mi čím dál víc. Když se Ramsay Sníh mohl stát Ramsay Boltonem tak si myslím že něco podobného se stane i Jonovi :) Souboj Gregora s Oberynem nebyl zase tak akční. Horu jsem dost přecenil klidně by ho porazil i Bronn akorát Oberyn ho dost podcenil ikdyž kdyby někdo probodnul mě tak bych už asi neměl sílu mu rozmačkat hlavu.
#2814 Ančisa: Pravda je nekde jinde ;)
Horu dostane do prace Qyburn.
No, od kamaráda,co není knižním panicem,na rozdíl ode mě, jsem se dověděla podrobnosti, takže už mi to dává smysl :D Podrobnosti myslím třeba ty že,
Hora vlastně zemře až v noci…a že Oberyn měl pomazané kopí jedem :) …#2682 Nerro:
#2815 segovesus#2804 Engeneer: blbosť, magička spravila mu hojivú záplatu a on ju nechcel nosiť, lebo svrbela, dal si ju dole a tak sa mu to zapálilo.
Oberynova smrt byl jen prostředek jak uvést do děje další z mocných rodů. Takže klidně si teď stěžujte, ale neumíte si ani představit, jak moc to zamíchá dějem a kolik nových a úžasných postav to přinese .)
#2896 tap#2727 Smooth: ale missandei v seriálu má ty prsa zase pěkný :D