#2804 Engeneer: Já si spíš myslim že mu to schválně zasrala aby mu to začlo hnisat a špinaví zuby támhlě nějakýho zbojníka z pole nvm nvm jestli byli tky čistý:D #2805 Menec: Myslel sem to jako takovej detail :D myslim že umře:( přeci se jen proměnil v dobráka i v Alexandru velikym umřel:(
#2804 Engeneer: Já si spíš myslim že mu to schválně zasrala aby mu to začlo hnisat a špinaví zuby támhlě nějakýho zbojníka z pole nvm nvm jestli byli tky čistý:D #2805 Menec: Myslel sem to jako takovej detail :D myslim že umře:( přeci se jen proměnil v dobráka i v Alexandru velikym umřel:(
#2803 mouse123: to je podle mě jen špatně přeložený. Flea bite může znamenat buď kousnutí od blechy (a ta ho nekousla) nebo velmi malou nepříjmnost (tohle asi myslel). Ale máš pravdu, Drogo na tohle doplatil, že si to neošetřil :-)
Starkové dojeli na svoje dobráctví.D Třeba mě zajimá jak si povede ten co jde od máminyho prsa na výpravu:D Podle autora usuzuju ze ho zabijou kilak od brany:D A všimli ste si že už nám tu podruhé padla věta ale hovno to je jen bleší štípanec?:D poprví to řekl drogo a skapal na horečku v posteli, bojovník jeden.:D
#2798 Smooth: Pokud je pro tebe tohle definice jakože je nahá, tak se podívej na Sansu víceméně jakýmkoliv oblečení a tohle všechno tam najdeš – pak si můžeš představovat, že je nahá, protože pod tím oblečením je! :D
#2797 Engeneer: Petyr může za to, že Eddard přijal pozici Hand of a king – na základě dopisu od Lysy. Petyr může za to, že se Cat domnívala, že Tyrion usiloval o život Brana – tvrdil, že dýka je Tyriona a že proti Lannisterům potřebují další důkazy. Kdyby s dýkou ihned Eddard konfrontoval Roberta, přišlo by se, že ta dýka patří do královské zbrojnice a jen členové královské rodiny tam mají přístup. Nedošlo by tedy k tažení Hory do Riverrunu. A nakonec Petyr může za to, že Eddard byl zajat – sliboval mu pomoc Golden cloaks, ale místo toho ho podrazil. Prostě si hraje na kamaráda a pak „vráží dýky do zad“..
#2798 Smooth: To ti nepovím, akorát jsem četl zahraniční forum, kde se někdo ptal, proč ještě v seriálu nebyla Sansa (Sophie 18 let) nebo Arya (Maisie 17 let) nahé a tohle mu ostatní napsali…
#2775 Engeneer: Co je to americká definice nahé scény? Patří tam i scéna, kdy se má divák domnívat, že je osoba nahá, jsou vidět např ramena, břicho, nohy. Ostatní partie nejsou v záběru vidět a herec přitom nemusí být ani při natáčení nahý??
#2795 mouse123: Starkové si za všechno můžou sami. Kdyby Ned počkal, až se Robert vrátí z lovu, byl by v pohodě a Lannisteři v nemilosti. Místo toho chtěl dát šanci Cersei na útěk. Kdyby Cat nepustila Jaimeho, Karstark by ještě žil, kdyby si Robb nevzal Jeyne (Talisu) k rudé svatbě nemuselo dojít. Kdyby nebyl Jon tak horlivý, že chce k Noční hlídce, mohl sedět v teple na Zimohradě. Kdyby se Robb nerozhodl poslat Theona na Štít, Zimohrad by ještě stál, atd…nesvalujte to na Malíčka :D
#2793 T.T: Jo a k tomu všemu přišla o celou svojí posádku a Smraďoch jí poslal do háje :D#2792 T.T: A když k tomu přičteme nějakých 5 kg navíc na každé ruce (ocelové rukavice), velikost ruky asi dvojnásobek než normální ruka a skutečnost, že na tu lebku tlačí fakt dost nasranej psychouš, tak nám vyjde, že ta lebka se prostě rozdrtit dá :-)
P.S. Sansa kráva celá jeji rodina pošla víceméně kvuli maličkovi a ona ho podrží:D Naivka i když se snaží hrát:D Ta je urcitě přežije všechny proto jak je blbá :D
Hlava mu dobře pukla, stopnul sem si to a koukal, ma ji na tri casti:D dolni celist bez zubu a pak leva horni pulka hlavy a prava uplně na sráč:D slušný.To by sem od pohoadkoviho fantasy na první pohled nečekal:D. Jinak sráč Reamsy už se vám začíná zamlouvat co hm?a propo neni ten herec z pána prstený?mladej Smeagol myslim si:D Jinak pro mě ted nejoblibenejsi ziva postava Malíček, ten blázen se snad jeste zamiluje:D fandim mu a doufam ze ten trun jednou bude jeho protoe je to fakt hráč:D
#2779 JuRas: Hora tlačí na křídla klínové kosti, je to hodně křehké místo. Když to prorve, dostane se do lebeční dutiny, kterou už může rozloustknout jako skořápku. http://anatomy-portal.info/…phen-int.jpg
Tady jsem našel další postavy Robb and Jon are 17 instead of 15. Bran is 10 instead of 7 and Rickon's age is increased from 3 to 6. Sansa 13 instead of 11 and Arya is 11 instead of 9. Joffrey is 16 instead of 13, Myrcella is 12 instead of 8 and Tommen is 10 instead of 6
#2787 garvon: Blbost 1epizodě 1 série sama Sansa říká svůj věk 13 let
#2776 garvon: v seriálu jí na začátku je 16 let v knize 13
#2794 mouse123: Ramsayho hraje Iwan Rheon (třeba ten autista z Misfits), Smeagola hrál neméně úžasný Andy Serkis.
#2804 Engeneer: Já si spíš myslim že mu to schválně zasrala aby mu to začlo hnisat a špinaví zuby támhlě nějakýho zbojníka z pole nvm nvm jestli byli tky čistý:D
#2805 Menec: Myslel sem to jako takovej detail :D myslim že umře:( přeci se jen proměnil v dobráka i v Alexandru velikym umřel:(
#2804 Engeneer: Já si spíš myslim že mu to schválně zasrala aby mu to začlo hnisat a špinaví zuby támhlě nějakýho zbojníka z pole nvm nvm jestli byli tky čistý:D
#2805 Menec: Myslel sem to jako takovej detail :D myslim že umře:( přeci se jen proměnil v dobráka i v Alexandru velikym umřel:(
#2803 mouse123: to je podle mě jen špatně přeložený. Flea bite může znamenat buď kousnutí od blechy (a ta ho nekousla) nebo velmi malou nepříjmnost (tohle asi myslel). Ale máš pravdu, Drogo na tohle doplatil, že si to neošetřil :-)
#2806 mouse123 #2807 mouse123#2803 mouse123: Drogo skapal na kletbu:-)
#2806 mouse123 #2807 mouse123 #2813 pingueeenStarkové dojeli na svoje dobráctví.D Třeba mě zajimá jak si povede ten co jde od máminyho prsa na výpravu:D Podle autora usuzuju ze ho zabijou kilak od brany:D A všimli ste si že už nám tu podruhé padla věta ale hovno to je jen bleší štípanec?:D poprví to řekl drogo a skapal na horečku v posteli, bojovník jeden.:D
#2804 Engeneer #2805 Menec#2798 Smooth: Pokud je pro tebe tohle definice jakože je nahá, tak se podívej na Sansu víceméně jakýmkoliv oblečení a tohle všechno tam najdeš – pak si můžeš představovat, že je nahá, protože pod tím oblečením je! :D
#2797 Engeneer: Petyr může za to, že Eddard přijal pozici Hand of a king – na základě dopisu od Lysy. Petyr může za to, že se Cat domnívala, že Tyrion usiloval o život Brana – tvrdil, že dýka je Tyriona a že proti Lannisterům potřebují další důkazy. Kdyby s dýkou ihned Eddard konfrontoval Roberta, přišlo by se, že ta dýka patří do královské zbrojnice a jen členové královské rodiny tam mají přístup. Nedošlo by tedy k tažení Hory do Riverrunu. A nakonec Petyr může za to, že Eddard byl zajat – sliboval mu pomoc Golden cloaks, ale místo toho ho podrazil. Prostě si hraje na kamaráda a pak „vráží dýky do zad“..
Jak Hodor tak Hora maji v zilach obri krev :) takze veskere diskuze o jejich sile jsou bezpredmetne, protoze obri fyziologie neni nikde pospana :D
#2798 Smooth: To ti nepovím, akorát jsem četl zahraniční forum, kde se někdo ptal, proč ještě v seriálu nebyla Sansa (Sophie 18 let) nebo Arya (Maisie 17 let) nahé a tohle mu ostatní napsali…
#2775 Engeneer: Co je to americká definice nahé scény? Patří tam i scéna, kdy se má divák domnívat, že je osoba nahá, jsou vidět např ramena, břicho, nohy. Ostatní partie nejsou v záběru vidět a herec přitom nemusí být ani při natáčení nahý??
#2799 Engeneer #2802 JuRas#2795 mouse123: Starkové si za všechno můžou sami. Kdyby Ned počkal, až se Robert vrátí z lovu, byl by v pohodě a Lannisteři v nemilosti. Místo toho chtěl dát šanci Cersei na útěk. Kdyby Cat nepustila Jaimeho, Karstark by ještě žil, kdyby si Robb nevzal Jeyne (Talisu) k rudé svatbě nemuselo dojít. Kdyby nebyl Jon tak horlivý, že chce k Noční hlídce, mohl sedět v teple na Zimohradě. Kdyby se Robb nerozhodl poslat Theona na Štít, Zimohrad by ještě stál, atd…nesvalujte to na Malíčka :D
#2801 Smooth #2817 T.T#2793 T.T: Jo a k tomu všemu přišla o celou svojí posádku a Smraďoch jí poslal do háje :D #2792 T.T: A když k tomu přičteme nějakých 5 kg navíc na každé ruce (ocelové rukavice), velikost ruky asi dvojnásobek než normální ruka a skutečnost, že na tu lebku tlačí fakt dost nasranej psychouš, tak nám vyjde, že ta lebka se prostě rozdrtit dá :-)
P.S. Sansa kráva celá jeji rodina pošla víceméně kvuli maličkovi a ona ho podrží:D Naivka i když se snaží hrát:D Ta je urcitě přežije všechny proto jak je blbá :D
#2797 EngeneerHlava mu dobře pukla, stopnul sem si to a koukal, ma ji na tri casti:D dolni celist bez zubu a pak leva horni pulka hlavy a prava uplně na sráč:D slušný.To by sem od pohoadkoviho fantasy na první pohled nečekal:D. Jinak sráč Reamsy už se vám začíná zamlouvat co hm?a propo neni ten herec z pána prstený?mladej Smeagol myslim si:D Jinak pro mě ted nejoblibenejsi ziva postava Malíček, ten blázen se snad jeste zamiluje:D fandim mu a doufam ze ten trun jednou bude jeho protoe je to fakt hráč:D
#2808 YgritteAnna #2817 T.T#2788 Menec: Nejlepší na tom je, že se teď vrací celou cestu spátky :D epická výprava
#2796 Menec#2779 JuRas: Hora tlačí na křídla klínové kosti, je to hodně křehké místo. Když to prorve, dostane se do lebeční dutiny, kterou už může rozloustknout jako skořápku. http://anatomy-portal.info/…phen-int.jpg
#2796 MenecTady jsem našel další postavy Robb and Jon are 17 instead of 15. Bran is 10 instead of 7 and Rickon's age is increased from 3 to 6. Sansa 13 instead of 11 and Arya is 11 instead of 9. Joffrey is 16 instead of 13, Myrcella is 12 instead of 8 and Tommen is 10 instead of 6