#2787 garvon: Aha, na datum narození jsem se nekoukal, ale na GoT wiki píšou, že jí je 16 ve 4. sérii. Asi nepřidali každé postavě přesně 4 roky…třeba Missandei přidali asi 10 let (11 let v knize)
#2725 tarava: Jestli se tu stále ještě hádáte, jak se ta Yara Greyjoy dostala lodí do Hrůzova pro Theona, tak i já se přikláním k tomu, že to byla prostě chyba režie. Železné ostrovy jsou na opačné straně království než Hrůzov a aby se tam lodí dostala, tak by to musela celý obeplout (pravděpodobně z jihu, protože nikdo neví kde ta zmrzlá pustina končí :-) ) Jedině, že by přes celý sever tekla nějaká řeka z východu na západ, jinak prostě neměla, jak se tam k Hrůzovu lodí dostat…
#2778 Engeneer: Aha, tohle to vysvětluje. Tak možná se dočkáme v příštích sériích Sansi :D . #2777 Wolfinator1: já si nemůžu pomoct, ale já tam vidím, že jen zaboří palce do očí :(
#2773 Pouty: Teď jsem si to několikrát pustil na YT a jediný, co změní je to, že zaryje prsty do očí. #2772 xDzambar: Myslím, že rozdíl nebude tak markantní, jelikož nemůže mít tu ruku natáhlou, protože by s ní pak nemohl pohybovat. #2774 T.T: Nejsem doktor, takže nevím. Jestli říkáš, že to jde. Dobrá. Klidně mi můžeš napsat podrobnosti, ať jsem zase o něco chytřejší :) . #2775 Engeneer: Emilia hrála Dany, které bylo kolem 14 let a stejně se to natočilo, i jak si ji Drogo osedlá :P . Že je to drb jsem netušil :( , ale jestli je to pravda s tím divadlem, tak docela zajímavý představení :)
Pokud budete takový fajnšmekři či saďouři a snesete to, tak si to stopněte přesně vteřinu před tím než mu vybouchne hlava. Krom toho že je jasně vidět, že je to figurína ( ještě aby ne :D ) s víc vlasy než má Oberyn a trochu jiným nosem, tak je jasně vidět , že Hora má takový obří pracky, že jsou velké jak Oberynova hlava a je to pro něj prostě něco jako pro nás rozmáčknout kindervajíčko :D
#2745 JuRas: Je nelegální, aby nezletilý natáčeli nahé scény. Dokonce ikdyž už je hercům nad 18, pokud hrajou nezletilou postavu, nesmí nahé scény natáčet. A že Emilia nechce natáčet nahé scény je drb, asi měsíc potom, co se objevil, vzala roli v divadle, kde téměř celé představení běhá po jevišti nahá.
#2769 JuRas: teď jsem se na ten konec znovu podíval a přijde mi, že změní polohu rukou před tím než mu tu hlavu rozmáčkne. To jak ho zabil se hodí k jeho pověsti co za ten seriál má. Ještě jsem koukal na to jak zabil toho koně v 1. sérii a tam meč drží oběma rukama no.
#2789 Engeneer: Aha, tak to potom jo, diky za vyjasneni :)
#2787 garvon: Aha, na datum narození jsem se nekoukal, ale na GoT wiki píšou, že jí je 16 ve 4. sérii. Asi nepřidali každé postavě přesně 4 roky…třeba Missandei přidali asi 10 let (11 let v knize)
#2790 garvon#2725 tarava: Jestli se tu stále ještě hádáte, jak se ta Yara Greyjoy dostala lodí do Hrůzova pro Theona, tak i já se přikláním k tomu, že to byla prostě chyba režie. Železné ostrovy jsou na opačné straně království než Hrůzov a aby se tam lodí dostala, tak by to musela celý obeplout (pravděpodobně z jihu, protože nikdo neví kde ta zmrzlá pustina končí :-) ) Jedině, že by přes celý sever tekla nějaká řeka z východu na západ, jinak prostě neměla, jak se tam k Hrůzovu lodí dostat…
#2793 T.T #2858 Orea #2863 tarava#2785 Engeneer: Tak sanse bylo na zacatku 12, +4 mas 16 a od tej doby ubehly dva roky, takze 18.
#2789 Engeneer #2810 Eddard1#2784 JuRas: Bohužel, jen jsem četl recenzi :D
#2782 garvon: Znovu tě zklamu, 1 série se nerovná 1 rok…Sanse je 16.
#2787 garvon#2781 Engeneer: Si byl na tom představení nebo co? :D
#2786 Engeneer#2778 Engeneer: Aha, tohle to vysvětluje. Tak možná se dočkáme v příštích sériích Sansi :D . #2777 Wolfinator1: já si nemůžu pomoct, ale já tam vidím, že jen zaboří palce do očí :(
#2778 Engeneer: Tak v tom pripade je uz tedka Sanse v serialu 18, herecce je taky 18. Takze citim nejake nahe sceny. :D
#2785 Engeneer#2779 JuRas:
Moc se netěš, kolikrát kouká jen hlava a zbytek času ji zakrývají vhodně umístěné rekvizity :-)
#2784 JuRastady máte jak se učily pohyby v tom souboji oberyn a hora ;) http://www.youtube.com/watch?…
#2773 Pouty: Teď jsem si to několikrát pustil na YT a jediný, co změní je to, že zaryje prsty do očí. #2772 xDzambar: Myslím, že rozdíl nebude tak markantní, jelikož nemůže mít tu ruku natáhlou, protože by s ní pak nemohl pohybovat. #2774 T.T: Nejsem doktor, takže nevím. Jestli říkáš, že to jde. Dobrá. Klidně mi můžeš napsat podrobnosti, ať jsem zase o něco chytřejší :) . #2775 Engeneer: Emilia hrála Dany, které bylo kolem 14 let a stejně se to natočilo, i jak si ji Drogo osedlá :P . Že je to drb jsem netušil :( , ale jestli je to pravda s tím divadlem, tak docela zajímavý představení :)
#2781 Engeneer #2792 T.T#2776 garvon: V knize, v seriálu každé postavě přidali 4 roky
#2782 garvon #2783 JuRasPokud budete takový fajnšmekři či saďouři a snesete to, tak si to stopněte přesně vteřinu před tím než mu vybouchne hlava. Krom toho že je jasně vidět, že je to figurína ( ještě aby ne :D ) s víc vlasy než má Oberyn a trochu jiným nosem, tak je jasně vidět , že Hora má takový obří pracky, že jsou velké jak Oberynova hlava a je to pro něj prostě něco jako pro nás rozmáčknout kindervajíčko :D
#2783 JuRasTak jaktoze daenerys byla naha hned na zacatku, kde ji bylo 14?
#2778 Engeneer #2809 Eddard1#2745 JuRas: Je nelegální, aby nezletilý natáčeli nahé scény. Dokonce ikdyž už je hercům nad 18, pokud hrajou nezletilou postavu, nesmí nahé scény natáčet. A že Emilia nechce natáčet nahé scény je drb, asi měsíc potom, co se objevil, vzala roli v divadle, kde téměř celé představení běhá po jevišti nahá.
#2779 JuRas #2798 SmoothLebku rozdrit tlačením do očních důlků rozhodně jde, když na to máš sílu. Anatomicky v tom není problém (studuju medicínu)-
#2779 JuRas#2769 JuRas: Jak tu někdo napsal pod mým komentářem, tak před tím rozdrcením změnil trochu polohu rukou.
#2779 JuRas#2771 tratler: Taky je fakt, že jednou rukou dosáhne dál než oběma, a délka paže mu proti Oberynovu kopí určitě chyběla…
#2779 JuRas#2769 JuRas: teď jsem se na ten konec znovu podíval a přijde mi, že změní polohu rukou před tím než mu tu hlavu rozmáčkne. To jak ho zabil se hodí k jeho pověsti co za ten seriál má. Ještě jsem koukal na to jak zabil toho koně v 1. sérii a tam meč drží oběma rukama no.
#2772 xDzambar