#2400 Offak: ty seš asi fakt mimo, nebo proč píšeš nesmysly? buď tak laskav a nepřekrucuj moje komentáře, nebo fakt nerozumíš psanému textu? tak ok, speciálně pro tebe to ještě naposled shrnu:
nikde jsem nepsala, že ten tvůj je OBROVSKY spoiler a dokonce jsem přiznala, že jsem to trochu blbě četla
psala jem několikrát, že jde o princip, nemůžeš vědět, co komu co řekne, někdo už může mít trochu vyspoilerováno a nepotřebuje si to tu rozvíjet viz třeba #2401 Athaeneus:. Taky sem chodí „poločtenáři“, kteří něco už ví, ale ne všechno a nechcou si spoilovat
pokud chceš vědět něco z budoucnosti, máš tu další 2 diskuze, do kterých můžeš jít, ale tahle diskuze má pravidlo, že sem budoucnost nepatří a má se skrývat. Pořád ti dodržení pravidel nezabrání v tom, aby ses dozvěděl, co potřebuješ
psala jsem o příspěvek výš, že už se dál o spoilerech dohadovat nechci. Jsem ráda, že se shodneme, ale stejně jsi to nemusel psát tak útočně ;-)
Závěrem téhle šílenosti děkuji #2401 Athaeneus: za podporu a potvrzení mých slov :-)
omg přestaňte se tu furt hádat o nějaký jméno v game of thrones je tolik postav, že se v tom pomalu ani nevyzná ten kdo to čte :D spíš byste měli řešit nějaký velký spoilery a tenhle
Fakt nechápu, proč je pro některý takovej problém dávat do spoileru to, co tam má být. Už to, že někteří se tu ohání tím, že to nikomu nic neřekne – tak snad nikomu do hlavy nevidíte ne? Snad od toho jsou jasně daná pravidla, co tu být má a co má být skryto ve spoileru. Tahle diskuse je jen kupa spoilerů a výmluv, proč nemá cenu je skrývat. Snad nikde jinde se tohle neděje v takový míře…
Mělo by se vážně zjednodušit to vkládání spoilerů. Vynechat řádek, vykřičník a mezera…k tomu by člověk skoro potřeboval eidetickou paměť nebo aspoň manuál :-)
#2400 Offak: Oháníš se tu tím, že tohle a tamto nemůže nikomu nic říct, jenže, ty nemůžeš vědět, co všechno může nějaký čtenář této diskuze vědět…
! Víš, z toho, co jsi napsal vyplývá třeba i to, že ve chvíli, co se objeví Lady Stoneheart, tak Malíčkovi bude hrozit nebezpečí (či ho to alespoň ovlivní). Inu a to je dost velká nápověda, když už ti předtím někdo částečně vyspoileroval, kdo je ta tajemná osoba (můj případ).
Proto si myslím, že to, co by mohlo jakkoliv souviset s budoucím dějem by mělo zůstat zakryto. Či by se o tom mělo mluvit v jiných diskuzích.
#2399 Orea: Velmi zajímavé, stěžuješ si tady na neco co ti stejne nic nerekne, a ohledně toho proč jsem napsal ten OBROVSKY spoiler jak to ty evidentne beres, tak jsem to napsal proto, protoze jsem se to chtel dozvedet, a promin, ale kazdy asi neni tak vyjimecny, aby si precetl jmeno ktere uvidi nebo uslysi poprve v zivote a hned vedel o koho jde, ale s clovekem jako ty je zbytecne to resit, normalni clovek ma jine veci na starosti nez dohadovani se o bezvyznamnych vecech, pokud ti to tak vadilo tak promin. A prosímtě, ty taky nespoileruj, ted jsi napsala že se nějaká postava zenského rodu se setká s nekym na M… To je uplne to samy ;.-)
#2398 Offak: kámo nerozčiluj se a přečti si všechny moje komenty, třeba pochopíš, jak to myslím ;-) nemělo se o ní veřejně psát ani předím. ale to přece nic nemění, přece nemůže platit „když už o pravidla porušili oni, tak já taky“. Já vím kdo to je a proto bych byla velmi nerada, kdyby se tu proflákl nějaký spoiler, třeba o jejím setkání s M. A moji logiku řešit nemusíš, nebudu tady přece přímo reagovat na trola ;-)
Fakt ráda bych už tohohle dohadování o spoilerech zanechala…
#2382 Orea: A je to drobnost, lehce přehlédnutelná.. Schválne mi napiš, klidne do spoileru, co vsechno ti to jméno řeklo, pokud to budeš vědet tak ti uznám klidně za pravdu, ale stejne pokud si to vygooglis tak to nema cenu, ale osobne doufam, ze kdyz nechces spoilery tak to vyhledavat nebudeš a napíšeš mi tvůj upřímný názor co vsechno ti to řeklo a kdo to může být
#2382 Orea: Když uz tak tady hrozne moc rozebíráš jeden príspevek, tak se nejdríve podívej ty chytráku chytrá na dřívejší diskusi, a zjistíš, že o Lady Stoneheart se tu uz psalo na konci 3 série! První si to pořádně zkontroluj, a je velmi divné, že lidi tu i přímo spoilerují, a o hodně vetsi udalosti, ale to nic nenapíšeš, viď? Ta tvá logika mě ubíjí…!
#2394 Firefly621: Schovat to, co by mohlo vadit, nikoho nezabije, nebo snad jo? Tak to radši schovám a přečte si to jen ten, kdo chce, a všichni budou spokojeni. Nechápu, v čem je problém… Nevšímat si a nechat spoilovat dál? Než ho to přestane bavit, tak napíše x spoilerů, ktery si přečte xx lidí… a za týden se vrátí.. není lepší proti tomu hned zakročit?
#2395 kesuaus: Jde o princip, víš? A pokud nedostal ban, je to třeba taky tím, žes ho nenahlásil ;-)
#2393 Orea: No to ano, ale o něčem třeba víš že to tam už určitě nebude, ale tak to je zase případ od případu. Stejně tak s těmi spoilery, třeba tenhle byl naprosto neškodný a nikomu nemohl ublížit tak není potřeba kvůli němu panikařit, to právě přitahuje ty lidi, kteří budou spoilerovat schválně aby někomu zkazili překvapení a bavit se nad reakcemi na to, nejlepší je si jich nevšímat a oni to pak dělat přestanou, protože přijdou o zábavu.
#2391 Smooth: Co ty bys dělal jako poločtenář neznamená, že by to dělali všichni ;-) Prostě sem se chodí diskutovat aktuální epizoda a chodí sem čtenáři, nečtenáři i poločtenáři. Pravidla jsou stanovena tak, aby plnila účel diskuze „Aktuální epizoda“, a kdo chce diskutovat něco jiného, má tu ještě další dvě diskuze. Nechápu, proč to pořád rozebírat… A reakce jsou asi proto, aby se se spoilery něco dělalo, případně aby před nimi varovaly ;-)
#2391 Smooth: by si sa cudoval ale co sa tyka moznej infekcije je ludske kusnutie nebezpecnejsie ako napr. psie, a v tej dobe a od toho cloveka duplovane
#2388 Orea: 1) Zopakuju, že Offak zmínil jméno, které bez žádných dalších dodatečných info nemůže nic spoilovat. Protože si pod tím nečtenář nic nepředstavi. V seriálu se objeví určitě ještě hromada jmén a pokud bych nějaké teď napsal, tak to stejně nic nečtenáři neřekne. 2) Pokud bych byl poločtenář, tak raději budu číst tu knihu, než si číst o knize na netu. 3) Pokud se tady ostře reaguje na jakýkoliv nepatrný náznak spoileru, tak pokud zrovna narazíte na toho debila, tak hadej co? Ten debil, který četl knihu, má jednoduchou možnost jak vás nasrat a zkazit to i slušným diskutujícím. Nekrmte troly! #2390 Firefly621: Jo to pravidlo mi taky příjde docela hloupé. Člověk, který jen sleduje seriál, těžko pochopí, proč třeba jedno lidské kousnutí způsobí takovou ránu na krku (Ohař), proč tehdy mladý Oberyn jel se setrou do Casterly Rocku, proč má Cersei takovou obavu o děti apod.
#2406 blacken: Děkuji, to je přesně to, o čem celou dobu mluvím.. :-)
#2400 Offak: ty seš asi fakt mimo, nebo proč píšeš nesmysly? buď tak laskav a nepřekrucuj moje komentáře, nebo fakt nerozumíš psanému textu? tak ok, speciálně pro tebe to ještě naposled shrnu:
Závěrem téhle šílenosti děkuji #2401 Athaeneus: za podporu a potvrzení mých slov :-)
ne
omg přestaňte se tu furt hádat o nějaký jméno v game of thrones je tolik postav, že se v tom pomalu ani nevyzná ten kdo to čte :D spíš byste měli řešit nějaký velký spoilery a tenhle
Fakt nechápu, proč je pro některý takovej problém dávat do spoileru to, co tam má být. Už to, že někteří se tu ohání tím, že to nikomu nic neřekne – tak snad nikomu do hlavy nevidíte ne? Snad od toho jsou jasně daná pravidla, co tu být má a co má být skryto ve spoileru. Tahle diskuse je jen kupa spoilerů a výmluv, proč nemá cenu je skrývat. Snad nikde jinde se tohle neděje v takový míře…
#2410 Orea#2403 Engeneer: Však manuál je hneď pod tlačítkami odoslať komentár a náhled, ktorý niektorý očividne nepoužívajú.
No jo no jo :D Omlouvám se. Vím, že o něčem tady kážu a ani si po sobě svůj příspěvek nezkontroluji
Mělo by se vážně zjednodušit to vkládání spoilerů. Vynechat řádek, vykřičník a mezera…k tomu by člověk skoro potřeboval eidetickou paměť nebo aspoň manuál :-)
#2405 kiso1561Tak díky, žes nám teď ten spoiler tak hezky vysvětlil :D
#2399 Orea: Souhlasím a podtrhuji…
#2400 Offak: Oháníš se tu tím, že tohle a tamto nemůže nikomu nic říct, jenže, ty nemůžeš vědět, co všechno může nějaký čtenář této diskuze vědět…
! Víš, z toho, co jsi napsal vyplývá třeba i to, že ve chvíli, co se objeví Lady Stoneheart, tak Malíčkovi bude hrozit nebezpečí (či ho to alespoň ovlivní). Inu a to je dost velká nápověda, když už ti předtím někdo částečně vyspoileroval, kdo je ta tajemná osoba (můj případ).
Proto si myslím, že to, co by mohlo jakkoliv souviset s budoucím dějem by mělo zůstat zakryto. Či by se o tom mělo mluvit v jiných diskuzích.
#2409 Orea #2409 Orea#2399 Orea: Velmi zajímavé, stěžuješ si tady na neco co ti stejne nic nerekne, a ohledně toho proč jsem napsal ten OBROVSKY spoiler jak to ty evidentne beres, tak jsem to napsal proto, protoze jsem se to chtel dozvedet, a promin, ale kazdy asi neni tak vyjimecny, aby si precetl jmeno ktere uvidi nebo uslysi poprve v zivote a hned vedel o koho jde, ale s clovekem jako ty je zbytecne to resit, normalni clovek ma jine veci na starosti nez dohadovani se o bezvyznamnych vecech, pokud ti to tak vadilo tak promin. A prosímtě, ty taky nespoileruj, ted jsi napsala že se nějaká postava zenského rodu se setká s nekym na M… To je uplne to samy ;.-)
#2401 Athaeneus #2409 Orea#2398 Offak: kámo nerozčiluj se a přečti si všechny moje komenty, třeba pochopíš, jak to myslím ;-) nemělo se o ní veřejně psát ani předím. ale to přece nic nemění, přece nemůže platit „když už o pravidla porušili oni, tak já taky“. Já vím kdo to je a proto bych byla velmi nerada, kdyby se tu proflákl nějaký spoiler, třeba o jejím setkání s M. A moji logiku řešit nemusíš, nebudu tady přece přímo reagovat na trola ;-)
Fakt ráda bych už tohohle dohadování o spoilerech zanechala…
#2400 Offak #2401 Athaeneus#2382 Orea: A je to drobnost, lehce přehlédnutelná.. Schválne mi napiš, klidne do spoileru, co vsechno ti to jméno řeklo, pokud to budeš vědet tak ti uznám klidně za pravdu, ale stejne pokud si to vygooglis tak to nema cenu, ale osobne doufam, ze kdyz nechces spoilery tak to vyhledavat nebudeš a napíšeš mi tvůj upřímný názor co vsechno ti to řeklo a kdo to může být
#2399 Orea#2382 Orea: Když uz tak tady hrozne moc rozebíráš jeden príspevek, tak se nejdríve podívej ty chytráku chytrá na dřívejší diskusi, a zjistíš, že o Lady Stoneheart se tu uz psalo na konci 3 série! První si to pořádně zkontroluj, a je velmi divné, že lidi tu i přímo spoilerují, a o hodně vetsi udalosti, ale to nic nenapíšeš, viď? Ta tvá logika mě ubíjí…!
#2394 Firefly621: Schovat to, co by mohlo vadit, nikoho nezabije, nebo snad jo? Tak to radši schovám a přečte si to jen ten, kdo chce, a všichni budou spokojeni. Nechápu, v čem je problém… Nevšímat si a nechat spoilovat dál? Než ho to přestane bavit, tak napíše x spoilerů, ktery si přečte xx lidí… a za týden se vrátí.. není lepší proti tomu hned zakročit?
#2395 kesuaus: Jde o princip, víš? A pokud nedostal ban, je to třeba taky tím, žes ho nenahlásil ;-)
tvl no ja nemôžem jak tu niektory bučia kvoli mini spoileru ktory ani spoiler neni , a ta osoba čo my vispoilovala smrt 3 postav ban nedostala …
#2396 Orea#2393 Orea: No to ano, ale o něčem třeba víš že to tam už určitě nebude, ale tak to je zase případ od případu. Stejně tak s těmi spoilery, třeba tenhle byl naprosto neškodný a nikomu nemohl ublížit tak není potřeba kvůli němu panikařit, to právě přitahuje ty lidi, kteří budou spoilerovat schválně aby někomu zkazili překvapení a bavit se nad reakcemi na to, nejlepší je si jich nevšímat a oni to pak dělat přestanou, protože přijdou o zábavu.
#2396 Orea#2390 Firefly621: Máš pravdu, blbě jsem četla – představí jako sobě navzájem :-) Ale zakrýt to stejně měl :-D
#2390 Firefly621: #2391 Smooth: Možná je to kvůli tomu, že nikdy nevíš, co do seriálu ještě dají, nebo ne…
#2391 Smooth: Co ty bys dělal jako poločtenář neznamená, že by to dělali všichni ;-) Prostě sem se chodí diskutovat aktuální epizoda a chodí sem čtenáři, nečtenáři i poločtenáři. Pravidla jsou stanovena tak, aby plnila účel diskuze „Aktuální epizoda“, a kdo chce diskutovat něco jiného, má tu ještě další dvě diskuze. Nechápu, proč to pořád rozebírat… A reakce jsou asi proto, aby se se spoilery něco dělalo, případně aby před nimi varovaly ;-)
#2394 Firefly621#2391 Smooth: by si sa cudoval ale co sa tyka moznej infekcije je ludske kusnutie nebezpecnejsie ako napr. psie, a v tej dobe a od toho cloveka duplovane
#2388 Orea: 1) Zopakuju, že Offak zmínil jméno, které bez žádných dalších dodatečných info nemůže nic spoilovat. Protože si pod tím nečtenář nic nepředstavi. V seriálu se objeví určitě ještě hromada jmén a pokud bych nějaké teď napsal, tak to stejně nic nečtenáři neřekne. 2) Pokud bych byl poločtenář, tak raději budu číst tu knihu, než si číst o knize na netu. 3) Pokud se tady ostře reaguje na jakýkoliv nepatrný náznak spoileru, tak pokud zrovna narazíte na toho debila, tak hadej co? Ten debil, který četl knihu, má jednoduchou možnost jak vás nasrat a zkazit to i slušným diskutujícím. Nekrmte troly! #2390 Firefly621: Jo to pravidlo mi taky příjde docela hloupé. Člověk, který jen sleduje seriál, těžko pochopí, proč třeba jedno lidské kousnutí způsobí takovou ránu na krku (Ohař), proč tehdy mladý Oberyn jel se setrou do Casterly Rocku, proč má Cersei takovou obavu o děti apod.
#2392 wilkinson #2393 Orea #2393 Orea