#1915 barahir: Taky nechápu, co tím tvůrci seriálu sledujou :-D Pokud tě zajímá jen maličko z toho, jak se chová v knize, tak pokud si dobře vzpomínám
rozhodně není nadšená, že by si Tommen měl vzít Margaery, natož aby za ní šla a sama jí to nabízela :-D
#1924 pajajs: asi tak, jako když už 10 metrů od baráků hulákají jak na lesy, místo aby byli nenápadní a oddělali je ze zálohy :-D
Jinak mě se tenhle díl líbil, co ještě byste chtěli? Záporák Locke mrtvej, Bran volnej, Duch zpět s Jonem, scény s Aryou super a konečně diváci ví, jak to bylo s Jonem Arrynem… to je vám málo?
Minulý díl nic moc ale tenhle byl o něco lepší. Arya uzemnila Ohaře tím že ho má na svém seznamu. Daenerys mě začíná nudit už aby jí autor vyškrtnul o boj o trůn. Jon paráda! čekal jsem nějakou pořádnou hlášku když zabíjel toho hlavního zrádce a nějak jsem tušil že Brana nepotká. Nejvtipnější opět Pod s Brienne na ně je radost se dívat. Stannis opět chyběl… snad bude příště. :) myslel jsem že uvidíme i Balona nebo Yaru a taky nic…
#1923 Nevada: Teda, tak to jsem dobře natvrdlá, že si to vůbec nepamatuji… No to bude asi tím, že jsem to četla v porodnici :-P Si to snad budu muset celé přečíst znovu, protože si asi nebudu pamatovat víc věcí :-P Díky za objasnění :-)
Nejen naznačeno, ale přímo řečeno. Lysa se k tomu přizná během žárlivého výstupu před Sansou: „Slzy, slzy, slzy,“ vzlykala hystericky. „Nemám důvod plakat…, jenže tohle jsi v Králově přístavišti neříkal. Jen jsi mě přiměl dát ty slzy Jonovi do vína a já to udělala. Kvůli Robertovi a kvůli nám! A poslala jsem Catelyn dopis, ve kterém jsem jí napsala, že mého manžela zabili Lannisterové, přesně tak jak jsi řekl. Bylo to tak chytře vymyšlené…,
#1921 pajajs: Tak to jsem ráda, že jsem si to nemyslela sama. Už jsem si říkala, že jsem asi natvrdlá, že mi to v knize nedošlo. No jo, holt mají tvůrci nějaké zákulisní informace a souvislosti. Když to je takhle, tak Cersei je vlastně docela trapná. pořád si hraje na kdoví co, jak není vychytralá, úžasná, nejlepší… a vesměs nedokázala ani otrávit Arryna :-P No však na ní dojde, že? :-)
Vy, kteří jste četli knihu, poraďte… V knize bylo nějak naznačeno, že Malíček stál za smrtí Roberta Arryna a že travičkou byla jeho vlastní manželka? No jestli jo, tak mě to při čtení úplně uteklo a vůbec nedošlo a teď jsem u seriálu zírala s otevřenou pusou. Myslela jsem si, že ho otrávila Cersei kvůli odhalenému vztahu s Jaimem :-P
Tak tohle byla zatím asi nejhorší epizoda 4. série, ne že by byla špatná ale všechny předešlé jí překonali zvláště tedy ta před ní, no, snad ta příští bude zajímavější, dle proma tyrionův soud a tak podobně, těším se!
Tak tohle byla zatím asi nejhorší epizoda 4. série, ne že by byla špatná ale všechny předešlé jí překonali zvláště tedy ta před ní, no, snad ta příští bude zajímavější, dle proma tyrionův soud a tak podobně, těším se!
přestávám ale rozumět úvodní sekvenci titlků… bývalo to tak, že ukázali, kde zhruba se děj bude odehrávat… to že tam pořád dokola opakují zimohrad, přičemž děj na zimohradu skončil (a teď mě kdyžtak opravte) tuším ve druhý sérii, když starkovic kluci utekli, jsem si už zvykl, ale proč třeba v tomhle díle neukázali orlí hnízdo? ...... je to škoda, nehledě na to, jak je od druhé série i úvodní znělka pozměněna :-/
#1915 barahir: Taky nechápu, co tím tvůrci seriálu sledujou :-D Pokud tě zajímá jen maličko z toho, jak se chová v knize, tak pokud si dobře vzpomínám
rozhodně není nadšená, že by si Tommen měl vzít Margaery, natož aby za ní šla a sama jí to nabízela :-D
#1924 pajajs: asi tak, jako když už 10 metrů od baráků hulákají jak na lesy, místo aby byli nenápadní a oddělali je ze zálohy :-D
Jinak mě se tenhle díl líbil, co ještě byste chtěli? Záporák Locke mrtvej, Bran volnej, Duch zpět s Jonem, scény s Aryou super a konečně diváci ví, jak to bylo s Jonem Arrynem… to je vám málo?
#1932 pajajs#1928 LadySephira: Je to něco s Dětmi lesa co sem tak zaslechl :)
Já nějak pořád nechápu proč je ten tříokej havran tak důležitej :D
#1929 pajajsMinulý díl nic moc ale tenhle byl o něco lepší. Arya uzemnila Ohaře tím že ho má na svém seznamu. Daenerys mě začíná nudit už aby jí autor vyškrtnul o boj o trůn. Jon paráda! čekal jsem nějakou pořádnou hlášku když zabíjel toho hlavního zrádce a nějak jsem tušil že Brana nepotká. Nejvtipnější opět Pod s Brienne na ně je radost se dívat. Stannis opět chyběl… snad bude příště. :) myslel jsem že uvidíme i Balona nebo Yaru a taky nic…
#1924 pajajs: + jak na něj v závěrečným boji ten týpek plyvnul do oka, Jon spadnul na zem a v na obličeji ani slina… Ale to jsou jen detaily :D
#1923 Nevada: Teda, tak to jsem dobře natvrdlá, že si to vůbec nepamatuji… No to bude asi tím, že jsem to četla v porodnici :-P Si to snad budu muset celé přečíst znovu, protože si asi nebudu pamatovat víc věcí :-P Díky za objasnění :-)
Taky by mě zajimalo, jak 11 opilců může zabít 5 vran?
#1926 pajajs #1930 Orea#1920 marki87:
Nejen naznačeno, ale přímo řečeno. Lysa se k tomu přizná během žárlivého výstupu před Sansou: „Slzy, slzy, slzy,“ vzlykala hystericky. „Nemám důvod plakat…, jenže tohle jsi v Králově přístavišti neříkal. Jen jsi mě přiměl dát ty slzy Jonovi do vína a já to udělala. Kvůli Robertovi a kvůli nám! A poslala jsem Catelyn dopis, ve kterém jsem jí napsala, že mého manžela zabili Lannisterové, přesně tak jak jsi řekl. Bylo to tak chytře vymyšlené…,
#1925 marki87 #1969 Orea#1921 pajajs: Tak to jsem ráda, že jsem si to nemyslela sama. Už jsem si říkala, že jsem asi natvrdlá, že mi to v knize nedošlo. No jo, holt mají tvůrci nějaké zákulisní informace a souvislosti. Když to je takhle, tak Cersei je vlastně docela trapná. pořád si hraje na kdoví co, jak není vychytralá, úžasná, nejlepší… a vesměs nedokázala ani otrávit Arryna :-P No však na ní dojde, že? :-)
#1920 marki87: Však Lysa je jeho „manželka“ :D A to s Cersei si do ted myslel každý :D
#1922 marki87Vy, kteří jste četli knihu, poraďte… V knize bylo nějak naznačeno, že Malíček stál za smrtí Roberta Arryna a že travičkou byla jeho vlastní manželka? No jestli jo, tak mě to při čtení úplně uteklo a vůbec nedošlo a teď jsem u seriálu zírala s otevřenou pusou. Myslela jsem si, že ho otrávila Cersei kvůli odhalenému vztahu s Jaimem :-P
#1921 pajajs #1923 NevadaTak tohle byla zatím asi nejhorší epizoda 4. série, ne že by byla špatná ale všechny předešlé jí překonali zvláště tedy ta před ní, no, snad ta příští bude zajímavější, dle proma tyrionův soud a tak podobně, těším se!
#1950 Eddard1Tak tohle byla zatím asi nejhorší epizoda 4. série, ne že by byla špatná ale všechny předešlé jí překonali zvláště tedy ta před ní, no, snad ta příští bude zajímavější, dle proma tyrionův soud a tak podobně, těším se!
#1916 Tomces: se zimohradem si jeste uzijem, to mi ver
přestávám ale rozumět úvodní sekvenci titlků… bývalo to tak, že ukázali, kde zhruba se děj bude odehrávat… to že tam pořád dokola opakují zimohrad, přičemž děj na zimohradu skončil (a teď mě kdyžtak opravte) tuším ve druhý sérii, když starkovic kluci utekli, jsem si už zvykl, ale proč třeba v tomhle díle neukázali orlí hnízdo? ...... je to škoda, nehledě na to, jak je od druhé série i úvodní znělka pozměněna :-/
#1917 kupkyCersei byla v tomhle díle nějak podezřele rozumná, to se mi nějak nezdá. :D
#1930 Orea #1937 T.T #1939 CptChimphttp://www.revuepolitika.cz/…-jako-teorie zajimavý článek :)
#1912 segovesus: aha.. to ja znam jen Sherlocka.. :D
#1910 pajajs: https://zap2it.com/…aled-2013-09
#1913 pajajs#1909 T.T: Trochu mimo ne? :D