#1449 LadySephira: Taky možnost, Sansa se sice tváří jako husa, ale cejtím v kostech, že jednou předvede něco velkýho, a motiv by samozřejmě měla největší.
A co Sansa domluvená s někým? :D Přeci jen sáhla na ten pohár, chtěla hned odejít…sama by toho asi nešla, ale s Tyerllama to vypadalo, že se celkem kamarádí :D A Margery se teda taky moc nenamáhala zachránit jejího čerstvého manžela :D
#1438 snehulakobrovsky: Jmenuje se Tommen a na té svatbě seděl a několikrát na něj byl záběr.
Tyrion svého synovce nezabil, udělala to Babča ve spolupráci s Malíčkem, jak už tady výše někdo napsal. Otrávený byl s největší pravděpodobností ten pohár, který Tyrion sebral ze stolu před Královnou Trnů (Babčou).
Margery ještě není právoplatná královna, ještě totiž neproběhla svatební noc, tudíž se Cersei znovu stala královnou regentkou. Jelikož Jofrey neměl děti, tak je jeho následníkem jeho bratr Tomen. Ten je stále naživu, byl i na svatbě stál vedle Cersei a na oslavě seděl vedle Tyriona. Jinak jedna z nejlepších hlášek jak Olena říká Sanse, že jen monstrum by zabilo muže na svatbě :)
Díl byl parádní nejlíp byla vykreslena linka Ramsayho jak si vycvičil Theona navíc Locke pojede navštívit Jona na zeď a na to se dost těším. Bran nezklamal ikdyž se mi zdálo že jeho linka je už z další knihy ale četl jsem to dávno takže si to asi moc nepamatuju. No svatbu jsem si představoval stejně jako v seriále až na to že jsem myslel že to bude uvnitř baráku. #1433 luciasce: Vrahem musí být Melisandra a její smrtící kouzlo :) To znamená že Stannis přežil válku pěti králů a už mu nikdo nestojí v cestě na železný trůn :)
#1438 snehulakobrovsky: Pravda, pravda, na to jsem nepomyslel, jinak někde se diskutoval jeho vzhled, nevím, jestli přesně zde, ale Tommen Baratheon byl taky pro 4. sérii přeobsazen.
#1429 barahir: Joffrey měl přece sourozence, ne? Předpokládám, že by se králem měl stát jeho mladší bratr – nemám páru, jak se jmenuje.. nebo te už taky mezitim zemřel a nepostřehl jsem to? :D
#1432 barahir: Nemá prachy na to, aby si ten trůn udržel, Kings Landing je plnej Tyrellů, navíc tam dorazili Doranové a ty Lannistery taky nemusejí, ba naopak to vypadá, že se s Tyrelli začnou bratříčkovat… podle mě tenhle vývoj bude ještě hodně zajímavej
#1433 luciasce: Motiv má, ale kdyby ho chtěl zabít, udělal by to daleko chytřeji (jako to podle mě udělala Margarey – všiml jsem si ještě jednoho detailu, ale nechci potenciálně spoilovat). Takhle bude mít akorát strašně moc problémů.
#1429 barahir: Já teda nevím, co je pravda, jestli v tom Tyrion jede nebo ne, knížku jsem ještě do tohohle bodu nedočetla, ale čistě za mě, já o něm neuvažuji ani na vteřinu, čistě z praktického hlediska, proč by to dělal? zabít svého synovce nebylo vůbec v jeho zájmu, jen by mu to uškodilo, dával mu nejlepší výchovné lekce, o tom to je, kdyby chtěl jeho smrt, neobtěžuje se ho vychovávat, je to jeho krev a nic jeho smrtí by v tuhle chvíli nezískal, proč by dosazoval cizí krev Margaery na trůn místo své vlastní krve…
#1429 barahir: Hmm, Tyrion teďka bude zavřenej v base až zčerná. Těžko by se domlouval s Tyrellama (kteří jsou hlavní podezřelí), ledaže by ho propustili pokud nyní jsou fakticky vládnoucím rodem. Nevím nevím, taky by mě zajímalo kdo teď vlastně sedí na trůnu.
#1449 LadySephira: Taky možnost, Sansa se sice tváří jako husa, ale cejtím v kostech, že jednou předvede něco velkýho, a motiv by samozřejmě měla největší.
#1455 LadySephiraA co Sansa domluvená s někým? :D Přeci jen sáhla na ten pohár, chtěla hned odejít…sama by toho asi nešla, ale s Tyerllama to vypadalo, že se celkem kamarádí :D A Margery se teda taky moc nenamáhala zachránit jejího čerstvého manžela :D
#1450 barahirneviem ci to suvisi s otravenim Jofreyho, ale v tom kolaci boli mrtve holuby
#1451 kiso1561Na ktorom hrade držia Theona Ramsley a Rose Bolton? To nebol Zimohrad že nie?
#1562 niyttNa ktorom hrade držia Theona Ramsley a Rose Bolton? To nebol Zimohrad že nie?
:-) #1441 LadyJ:
ANO :D A je super cist vase teorie #1435 barahir:
#1441 LadyJ: Hmm, tak teď jsi sebrala vítr z plachet teorii, že ho zabili Tyrellové. :) Teď fakt teda nevím…
#1438 snehulakobrovsky: Jmenuje se Tommen a na té svatbě seděl a několikrát na něj byl záběr.
Tyrion svého synovce nezabil, udělala to Babča ve spolupráci s Malíčkem, jak už tady výše někdo napsal. Otrávený byl s největší pravděpodobností ten pohár, který Tyrion sebral ze stolu před Královnou Trnů (Babčou).
Margery ještě není právoplatná královna, ještě totiž neproběhla svatební noc, tudíž se Cersei znovu stala královnou regentkou. Jelikož Jofrey neměl děti, tak je jeho následníkem jeho bratr Tomen. Ten je stále naživu, byl i na svatbě stál vedle Cersei a na oslavě seděl vedle Tyriona. Jinak jedna z nejlepších hlášek jak Olena říká Sanse, že jen monstrum by zabilo muže na svatbě :)
#1443 barahir #1445 niyttDíl byl parádní nejlíp byla vykreslena linka Ramsayho jak si vycvičil Theona navíc Locke pojede navštívit Jona na zeď a na to se dost těším. Bran nezklamal ikdyž se mi zdálo že jeho linka je už z další knihy ale četl jsem to dávno takže si to asi moc nepamatuju. No svatbu jsem si představoval stejně jako v seriále až na to že jsem myslel že to bude uvnitř baráku. #1433 luciasce: Vrahem musí být Melisandra a její smrtící kouzlo :) To znamená že Stannis přežil válku pěti králů a už mu nikdo nestojí v cestě na železný trůn :)
#1438 snehulakobrovsky: Pravda, pravda, na to jsem nepomyslel, jinak někde se diskutoval jeho vzhled, nevím, jestli přesně zde, ale Tommen Baratheon byl taky pro 4. sérii přeobsazen.
#1429 barahir: Joffrey měl přece sourozence, ne? Předpokládám, že by se králem měl stát jeho mladší bratr – nemám páru, jak se jmenuje.. nebo te už taky mezitim zemřel a nepostřehl jsem to? :D
#1439 barahir #1442 Aul#1435 barahir: Tyrion podle mě vidí hrozbu daleko víc ve svém otci, než ve svém synovci, za mě prostě ne, Tyrion za to nemůže
#1432 barahir: Nemá prachy na to, aby si ten trůn udržel, Kings Landing je plnej Tyrellů, navíc tam dorazili Doranové a ty Lannistery taky nemusejí, ba naopak to vypadá, že se s Tyrelli začnou bratříčkovat… podle mě tenhle vývoj bude ještě hodně zajímavej
#1433 luciasce: Máš pravdu, Tyrion moc motiv neměl, ale zase věděl, že Joffrey je monstrum a dobře si rozumněl s babčou.
Čtenáři to vědí? Napište jen ano/ne.
#1437 luciasce #1444 niytt#1433 luciasce: Motiv má, ale kdyby ho chtěl zabít, udělal by to daleko chytřeji (jako to podle mě udělala Margarey – všiml jsem si ještě jednoho detailu, ale nechci potenciálně spoilovat). Takhle bude mít akorát strašně moc problémů.
#1429 barahir: Já teda nevím, co je pravda, jestli v tom Tyrion jede nebo ne, knížku jsem ještě do tohohle bodu nedočetla, ale čistě za mě, já o něm neuvažuji ani na vteřinu, čistě z praktického hlediska, proč by to dělal? zabít svého synovce nebylo vůbec v jeho zájmu, jen by mu to uškodilo, dával mu nejlepší výchovné lekce, o tom to je, kdyby chtěl jeho smrt, neobtěžuje se ho vychovávat, je to jeho krev a nic jeho smrtí by v tuhle chvíli nezískal, proč by dosazoval cizí krev Margaery na trůn místo své vlastní krve…
#1434 T.T #1435 barahir #1440 kutas #1478 jirka164#1430 luciasce: Já bych tam dal Tywina, to je jedinej rozumnej člověk, co tam zbyl. :D
#1436 luciasce#1429 barahir: Hmm, Tyrion teďka bude zavřenej v base až zčerná. Těžko by se domlouval s Tyrellama (kteří jsou hlavní podezřelí), ledaže by ho propustili pokud nyní jsou fakticky vládnoucím rodem. Nevím nevím, taky by mě zajímalo kdo teď vlastně sedí na trůnu.