#1427 T.T: Jestli je potencionální vražedkyně, tak to podle mě smysl dává daleko víc, proč by se ho měla zbavovat před svatbou, když ještě nebyla královna? Nemá syna dědice, ale je jeho právoplatná manželka… ted to teprve bude souboj o truny, to že Joffreyho někdo sejme, to bylo jasný od začátku, kdo to byl, to je pro mnohé ve hvězdách, ale kdo teď dosedne na trůn? Ti, kdož o trůn válčí jsou mrtví nebo daleko nebo zalezlí někde v díře, lížou si rány, trůn je prázdný…
#1425 luciasce: Hmm, určitě v tom jeli Tyrellové, jestli i Tyrion, to je otázka, prvně jsem si mysel, že to má s babčou domluvený a ona připravila ten otrácený pohár, ale když tu vidím úvahy o dortu, tak to je otázka…
Kdo je teď tedy vládce sedmi království? Jelikož už je po svatbě tak asi Margaery Tyrell a Lannisterové utřeli. Vždycky mi přišlo, že ta ženská ví, co chce.
Je tam několik nápověd: Sansa podává číši Tyrionovi, někdo dává Cersei víno, je tam záběr jak vypadnul kousek dortu, Margarey krmí Joffreyho a před jeho finálním napití se odhodí něco z ruky. Teď je otázka, co je opravdový důkaz a co jen odvedení pozornosti. Osobně nejvíc podezírám Margarey, to pohození rukou je hodně podezřelé. Ale nemůžu přijít na to, proč by ho chtěla zabít, to pak svatba nedává smysl.
#1424 Orea: Souhlasím, tahle změna od knihy je podle mě špatný tah. Takhle bude její chování logické, v knížce to od ní byla špinavá zrada. Navíc v knžíce to pěkně zamávalo s Tyrionovou psychikou, páš to byla jediná osoba které věřil. Takhle se nemůže divit.
pokud si dobře vzpomínám, tak v knížce ji Tyrion neposílal pryč a neměl ty řeči, jak nemůže milovat děvku a jak se Sansou může mít děti… tady z ní udělali strašnou chudinku, takže pokud zbytek bude podle knihy, bude to pochopitelné, že tak jedná z pozice zavržené milenky… zatímco v knížce jsem fakt čuměla, jestli to jako myslí vážně, po tom všem… to by bylo podle mě po diváky mnohem větší překvápko, než že není na lodi
#1420 Ančisa: Ja si ťiež málokrát niečo takéto hľadám ale tu mi to nedalo musel som proste vedieť akym spôsobom ho zabili (našiel som že to malo čosi spoločné s náhrdelníkom a jedom až potom som si to všimol) ale nepozeral som si kto to aspoň bude pre mňa prekvapenie. To že to bol Sir Dontos len hádam.
#1413 CajQ_O: Já si radši nikde nic nečtu,neb nechci najít něco,co by mi pak zkazilo překvápko..už se mi to párkrát stalo,tak nechci znovu :) Každopádně buď to bude ser Dontos nebo Tyrrelové… je fakt že to bylo podezřelé,to co říkala Olenna :D:)
#1408 Ančisa: Tiež som si myslel že v tom bude Oberyn ale potom som si to pozrel este niekolko krat a niekde som čital že to ma niečo spoločne s tym nahrdelnikom tak som si to potom všimol,
Myslim si že je do toho zapletený Sir Dontos, myslim že on jej dal ten nahrdelnik, ak o bol on, minulú epizódu a ešte aj Sansu zo svatby hned zobral, že ak chce žiť (tie spoilere som radšej neotvaral chcem sa nechat prekvapit, knihy som ešte nečítal ale určite si ich kúpim) ale ako konecne ho už zabili :D. Postavu Joffreyho som nenávidel už od začiatku. A som zvedavi ako to dopadne s Tyrionom a Sansou bude to ešte len zaujímavé :D
#1427 T.T: Jestli je potencionální vražedkyně, tak to podle mě smysl dává daleko víc, proč by se ho měla zbavovat před svatbou, když ještě nebyla královna? Nemá syna dědice, ale je jeho právoplatná manželka… ted to teprve bude souboj o truny, to že Joffreyho někdo sejme, to bylo jasný od začátku, kdo to byl, to je pro mnohé ve hvězdách, ale kdo teď dosedne na trůn? Ti, kdož o trůn válčí jsou mrtví nebo daleko nebo zalezlí někde v díře, lížou si rány, trůn je prázdný…
#1432 barahir#1425 luciasce: Hmm, určitě v tom jeli Tyrellové, jestli i Tyrion, to je otázka, prvně jsem si mysel, že to má s babčou domluvený a ona připravila ten otrácený pohár, ale když tu vidím úvahy o dortu, tak to je otázka…
Kdo je teď tedy vládce sedmi království? Jelikož už je po svatbě tak asi Margaery Tyrell a Lannisterové utřeli. Vždycky mi přišlo, že ta ženská ví, co chce.
#1431 T.T #1433 luciasce #1438 snehulakobrovsky#1426 Standaa: scénář psal sám Martin, a on ví, co děla a proč to dělá.
Je tam několik nápověd: Sansa podává číši Tyrionovi, někdo dává Cersei víno, je tam záběr jak vypadnul kousek dortu, Margarey krmí Joffreyho a před jeho finálním napití se odhodí něco z ruky. Teď je otázka, co je opravdový důkaz a co jen odvedení pozornosti. Osobně nejvíc podezírám Margarey, to pohození rukou je hodně podezřelé. Ale nemůžu přijít na to, proč by ho chtěla zabít, to pak svatba nedává smysl.
#1430 luciasce#1424 Orea: Souhlasím, tahle změna od knihy je podle mě špatný tah. Takhle bude její chování logické, v knížce to od ní byla špinavá zrada. Navíc v knžíce to pěkně zamávalo s Tyrionovou psychikou, páš to byla jediná osoba které věřil. Takhle se nemůže divit.
#1428 segovesusodpověd na to, kdo zabil Joffreyho, je v samotném díle, kdo se dobře dívá, tak na to přijde sám :)
#1429 barahir#1410 Ohař stínu: Ohledně Shae…
pokud si dobře vzpomínám, tak v knížce ji Tyrion neposílal pryč a neměl ty řeči, jak nemůže milovat děvku a jak se Sansou může mít děti… tady z ní udělali strašnou chudinku, takže pokud zbytek bude podle knihy, bude to pochopitelné, že tak jedná z pozice zavržené milenky… zatímco v knížce jsem fakt čuměla, jestli to jako myslí vážně, po tom všem… to by bylo podle mě po diváky mnohem větší překvápko, než že není na lodi
#1426 Standaa#1420 Ančisa: Ja si ťiež málokrát niečo takéto hľadám ale tu mi to nedalo musel som proste vedieť akym spôsobom ho zabili (našiel som že to malo čosi spoločné s náhrdelníkom a jedom až potom som si to všimol) ale nepozeral som si kto to aspoň bude pre mňa prekvapenie. To že to bol Sir Dontos len hádam.
#1603 AnčisaTansy je opravdu jedna z těch Ramseyho holek, co asistovaly při kastraci THeona?
co myslíte kdo to má nasvdomí ? že by Oberyn ?
#1413 CajQ_O: Já si radši nikde nic nečtu,neb nechci najít něco,co by mi pak zkazilo překvápko..už se mi to párkrát stalo,tak nechci znovu :) Každopádně buď to bude ser Dontos nebo Tyrrelové… je fakt že to bylo podezřelé,to co říkala Olenna :D :)
#1423 CajQ_OOh, my! tak to bylo epický, doufám, že se z toho Tyrion nějak vykecá, protože fakt nevěřim, že to byl on. No bylo mi Sansy i Tyriona vcelku líto.
děkuju
#1416 Dzondra: http://www.teevee.sk/ skus tento je vcelku dobry a veľa seriálov tam je .
Ahoj, kde stahujete originální verzi epizody 4×02? Nebo je nějakej online portál kam dáváte tyto titulky z webu?
#1417 CajQ_OAk niekto pozná: http://www.youtube.com/watch?… King Justin Bieber is already dead :D
Taky bych tipoval, že v tom jedou tyrelly. Co to říkala Olenna Sanse? " Zabít někoho na svatbě? Jaká zrůda by toho byla schopna?":-)
#1408 Ančisa: Tiež som si myslel že v tom bude Oberyn ale potom som si to pozrel este niekolko krat a niekde som čital že to ma niečo spoločne s tym nahrdelnikom tak som si to potom všimol,
#1420 Ančisa#1411 CajQ_O: Jo,no,na toho jsem zapomněla :) Taky jedna z možností..no necháme se prekvapit :D
Myslim si že je do toho zapletený Sir Dontos, myslim že on jej dal ten nahrdelnik, ak o bol on, minulú epizódu a ešte aj Sansu zo svatby hned zobral, že ak chce žiť (tie spoilere som radšej neotvaral chcem sa nechat prekvapit, knihy som ešte nečítal ale určite si ich kúpim) ale ako konecne ho už zabili :D. Postavu Joffreyho som nenávidel už od začiatku. A som zvedavi ako to dopadne s Tyrionom a Sansou bude to ešte len zaujímavé :D
#1412 Ančisa