Epizoda se mi líbila. Tavení meče bylo zajímavý i s následným zakalením vhozeným zvířetem. Byl to opravdu Starkův meč (nebo bude objasněno následně)? Napadlo mě, jestli to nybl meč Hory nebo Ohaře, jak na rytířském turnaji usekl koňovi hlavu.
Díl se mi celkově líbil. Jediné zklamání je pro mě nový herec, co hraje Daaria, sice ani ten předchozí neodpovídal popisu z knihy, byl ale rozhodně charismatičtější.
Zdravim vsechny. I pres to ze podle me dil byl ponekud „nudny“ (zadne super zvraty), velice se me libil. Byl sem docela prekvapeny ze Daria hraje nejakej novej typek, predchozi byl lepsi podle me. Velmi me pobavila scena jak se Kralokat bavi s Brienne :D A samozrejme konec, ten byl skvelej jak Arya a Ohar rozhazeli sandale tem typkum.
No, díl byl super, ale dvě věci nechápu (možná to bude hlavně tím, že z knížek jsem nečetl ani stránku): Proč byla scéna, ve které.se taví meč Neda Starka tak super? Roztavili jeho meč a udělali z něj dva, okej. Pointa? Je to kvůli něčemu, co se ještě stane? No a Dario se nějak změnil, píše o tom někde HBO? Ten nový herec mi přijde že nemá takové charisma.
Mně se zatím líbil asi víc starej Daario, byl takovej šibalskej, nebo jak to říct :-D takovou jiskru měl :-) tenhle ale taky není špatnej, uvidíme, až dostane víc prostoru..
Šmarjá, já to miluju! Nejlepší hláška Jamie na Brienne: Nejsme my dva příbuzný? :) Novej darrio naharis se mi líbí víc než starej, ale není moc obyčejnej?
Tak díl byl vcelku povedený i když tam chyběly zásadní postavy jako Malíček, pavouk Yara, Theon a právoplatný král Stannis, hodně se mi líbila Arya je vidět že společnost s Ohařem jí prospívá. Dva dotazy jaktože Thennové přišli od jihu? Kam se kurňa poděl ten charizmatický Daario Naharis? Jinak Sansa se mi zdá být dost naštvaná na Tywina za to že nařídil popravu její matky a bratra.
#1347 DHARMA4,8: myslet si, že to mohl být meč Hory nebo Ohaře to mě fakt pobavilo.
#1351 DHARMA4,8#1347 DHARMA4,8: Je to meč Neda Starka. Proč by jinak byla v rekapitulaci scéna se stínáním hlavy Nedovi/zběhovi z Noční hlídky jako poslední. :-)
#1347 DHARMA4,8: Je to skutečně meč Neda Starka jménem Led.
Epizoda se mi líbila. Tavení meče bylo zajímavý i s následným zakalením vhozeným zvířetem. Byl to opravdu Starkův meč (nebo bude objasněno následně)? Napadlo mě, jestli to nybl meč Hory nebo Ohaře, jak na rytířském turnaji usekl koňovi hlavu.
#1348 LadyJ #1349 Aul #1350 Eddard1#1345 kiso1561: j dik
#1344 cl3rick: ten istý herec iba ostrihaný :)
#1346 cl3ricknevíte, jestli byla postava Podricka Payna přeobsazena nebo prostě ten synek tak vyrostl? :D
#1345 kiso1561A ví někdo proč Daria hraje ten nový herec?
Mne sa tiež nový Daario nepáči. Hlavne teda v knihe je to taký arogantný a niekedy až úchylný týpek. :) A tu to vyzerá na nejakého sladúšika. :D
Díl se mi celkově líbil. Jediné zklamání je pro mě nový herec, co hraje Daaria, sice ani ten předchozí neodpovídal popisu z knihy, byl ale rozhodně charismatičtější.
Zdravim vsechny. I pres to ze podle me dil byl ponekud „nudny“ (zadne super zvraty), velice se me libil. Byl sem docela prekvapeny ze Daria hraje nejakej novej typek, predchozi byl lepsi podle me. Velmi me pobavila scena jak se Kralokat bavi s Brienne :D A samozrejme konec, ten byl skvelej jak Arya a Ohar rozhazeli sandale tem typkum.
#1352 T.T#1338 barahir: Dík, já jsem mezitím narazil na tohle video a došlo mi to. https://www.youtube.com/watch?…
#1337 T.T: Bylo to pěkně natočený a je v tom určitá symbolika – Tywin má Starky na poražené.
#1339 T.TNo, díl byl super, ale dvě věci nechápu (možná to bude hlavně tím, že z knížek jsem nečetl ani stránku): Proč byla scéna, ve které.se taví meč Neda Starka tak super? Roztavili jeho meč a udělali z něj dva, okej. Pointa? Je to kvůli něčemu, co se ještě stane? No a Dario se nějak změnil, píše o tom někde HBO? Ten nový herec mi přijde že nemá takové charisma.
#1338 barahirMně se zatím líbil asi víc starej Daario, byl takovej šibalskej, nebo jak to říct :-D takovou jiskru měl :-) tenhle ale taky není špatnej, uvidíme, až dostane víc prostoru..
Šmarjá, já to miluju! Nejlepší hláška Jamie na Brienne: Nejsme my dva příbuzný? :) Novej darrio naharis se mi líbí víc než starej, ale není moc obyčejnej?
#1332 nevermore:
Rozhodně ano, měl být zraněný a pak dostat otravu krve. Vždyť v knize mu Arya dokonce vypalovala rány.
Tak díl byl vcelku povedený i když tam chyběly zásadní postavy jako Malíček, pavouk Yara, Theon a právoplatný král Stannis, hodně se mi líbila Arya je vidět že společnost s Ohařem jí prospívá. Dva dotazy jaktože Thennové přišli od jihu? Kam se kurňa poděl ten charizmatický Daario Naharis? Jinak Sansa se mi zdá být dost naštvaná na Tywina za to že nařídil popravu její matky a bratra.
#1329 flector:
Podle mě ne, ten dostane horečku jenom.
#1334 LadyJ#1330 YgritteAnna: jo, je to von, vyrostl rozhodne. Ale ne tak extremne jako Bran mezi druhou a treti serii :)