#1169 YgritteWildlings: já bych si náhodou na tu scénu ráda počkala :-) ale samozřejmě se nebráním tomu, jak to vymysleli filmaři :-) jsem ráda, že jsem knihu četla a můžu si udělat dva obrázky , jak to bylo a jak to vymysleli filmaři :-)…nemůžu se dočkat další série :-) sice vím co se stane, ale prostě když pak vidím herce, který dotyčnou osobu hraje, mnohem líp se i vše pamatuje ba představím:-)
#1154 Aul: #1155 sarka003: no ja si myslím, že to tam bude ale až v příští sérii, a Jaimeho nechali vrátit se dřív, aby jeho dějovou linku trochu ucelili, mohli by s ním udělat krátkou scénu, jak putují s Brienne směr KL ale to už by bylo pro některe zbytečne prodlužovani, navíc takhle prostě jasně ukázali že se Jaime domů už konečně dorazí, aby fanoušci nemuseli být napnutí jak to s ním vůbec dopadne
#1165 Awrin: Tak zrovna tyhle knihy mají snad v každém internetovém knihkupectví (Arara, Bux, Knihcentrum.........), nebo do vyhledávače napiš Píseň ohně a ledu, a také je můžeš koupit i tady na stránce. V pravém sloupci, hned pod informací o překladu titulek je Navštivte náš Shop.
#1159 Razzi: Výtečná epizoda. To jak Arya rozpíchala nožem toho jak se chlubil tím že přišil vlčí hlavu jejímu bratrovi, Taky bylo dobrý jak si Joffrey vyskakoval. Já jsem Král.a Tawin Král je unaven… a ten konec suprovej jak si Dany umí získat dav, Možná by nebylo od věci kdyby jsi sehnal 100 milionu dolarů a začal točit. Ty jistě budeš vědět jak to udělat lépe.
Emika,Franncis, medvid : Danny je mlada, naivna nikdy nebola ani v spoločnosti viššiej to jej dobre srdce to je sice pekna vec ale to neni to čo treba. Hned bi ju zabily. Vladnut musi človek ktory nepozera na osud jednotlivcov ale na osud celého naroda . Zabitie Neda by som hned zrovna nenazval jeho chybou tu vojnu vyhrali a maju sever . Podla mna Tywin by bol najlepši . Ked v US zrušily otroctvo tak to začalo ist dole vodou no .. momentalne je to najzadlženejšia krajina na svete .
#1134 kesuaus: jednoho šíleného krále už západozemí mělo a jak to dopadlo? a když v Americe zrušili otroctví tak se taky nezruinovali snad ne?, pořád jsou největší velmocí když se to tak vezme, já bych teda raději spravedlivou královnu než šíleného, morbidního a krutého krále. toť můj názor.
#1152 sarka003: samozřejmě vím, že je tam spousta věcí, které sou v knize jinak, ale zrovna na tuto scénu sem se těšila, že ji uvidím až ve 4. řadě a bude víc dramatická :-) ale kniha je kniha no :-)
#1150 tarava: tohle bys tu neměl psát, to v seriálu nebylo ;-) ale když už – ty myslíš, že mu to tatík nařídil? teď v poslední epizodě přece říkal, že Ramsay má vlastní způsoby… a jelikož je teď strážce severu, tak by se mohl nastěhovat na Zimohrad, kdyby nebyl vypálenej… kdyžtak to hoď do spoileru ;-)
#1169 YgritteWildlings: já bych si náhodou na tu scénu ráda počkala :-) ale samozřejmě se nebráním tomu, jak to vymysleli filmaři :-) jsem ráda, že jsem knihu četla a můžu si udělat dva obrázky , jak to bylo a jak to vymysleli filmaři :-)…nemůžu se dočkat další série :-) sice vím co se stane, ale prostě když pak vidím herce, který dotyčnou osobu hraje, mnohem líp se i vše pamatuje ba představím:-)
#1191 YgritteWildlings#1154 Aul:
#1170 sarka003#1155 sarka003: no ja si myslím, že to tam bude ale až v příští sérii, a Jaimeho nechali vrátit se dřív, aby jeho dějovou linku trochu ucelili, mohli by s ním udělat krátkou scénu, jak putují s Brienne směr KL ale to už by bylo pro některe zbytečne prodlužovani, navíc takhle prostě jasně ukázali že se Jaime domů už konečně dorazí, aby fanoušci nemuseli být napnutí jak to s ním vůbec dopadne
#1165 Awrin: Tak zrovna tyhle knihy mají snad v každém internetovém knihkupectví (Arara, Bux, Knihcentrum.........), nebo do vyhledávače napiš Píseň ohně a ledu, a také je můžeš koupit i tady na stránce. V pravém sloupci, hned pod informací o překladu titulek je Navštivte náš Shop.
#1165 Awrin: u váš nemáte knihkupectví? http://www.bookfan.eu/…-ledu-a-ohne
#1165 Awrin: https://www.google.com
Ahojte :) můžete mi prosím sem hodit někdo odkaz kde můžu koupit přímo knihy ?? děkuji.
#1166 XXX_troll_XXX #1167 Asenad #1168 LadyJ#1163 Asenad: a taky vojenská
#1158 kesuaus: hm ty jsi opravdu vojenský stratég. Oni příšli o půlku armády. Poprava Neda Starka byla jasně politická chyba.
#1164 Asenad#1159 Razzi: Výtečná epizoda. To jak Arya rozpíchala nožem toho jak se chlubil tím že přišil vlčí hlavu jejímu bratrovi, Taky bylo dobrý jak si Joffrey vyskakoval. Já jsem Král.a Tawin Král je unaven… a ten konec suprovej jak si Dany umí získat dav, Možná by nebylo od věci kdyby jsi sehnal 100 milionu dolarů a začal točit. Ty jistě budeš vědět jak to udělat lépe.
#1171 Razziaddah: neni to spoiler ?
#1175 addahCo Studenoruký? Kde sakra vězí? (Jestli na tohle téma už příspěvky byly, omlouvám se, nedokážu přečíst desítky nebo stovky komentářů…)
Co bych řekl o posledním díle? Jednoslovně: Zklamání
#1162 AsenadEmika,Franncis, medvid : Danny je mlada, naivna nikdy nebola ani v spoločnosti viššiej to jej dobre srdce to je sice pekna vec ale to neni to čo treba. Hned bi ju zabily. Vladnut musi človek ktory nepozera na osud jednotlivcov ale na osud celého naroda . Zabitie Neda by som hned zrovna nenazval jeho chybou tu vojnu vyhrali a maju sever . Podla mna Tywin by bol najlepši . Ked v US zrušily otroctvo tak to začalo ist dole vodou no .. momentalne je to najzadlženejšia krajina na svete .
#1163 Asenad#1156 Emika: navíc v západozemí otroctví není, takže po téhle stránce by je to jen těžko zruinovalo
#1134 kesuaus: jednoho šíleného krále už západozemí mělo a jak to dopadlo? a když v Americe zrušili otroctví tak se taky nezruinovali snad ne?, pořád jsou největší velmocí když se to tak vezme, já bych teda raději spravedlivou královnu než šíleného, morbidního a krutého krále. toť můj názor.
#1157 LadyJ#1154 Aul:
a nebo scéna s Lorasem a Brienne mi tam taky chyběla…ale té se snad dočkáme v další radě :-)
#1169 YgritteWildlings#1153 sarka003:
První měl ještě obšťastnit Cersei na hrobě Joffreyho.
#1155 sarka003 #1169 YgritteWildlings#1152 sarka003: samozřejmě vím, že je tam spousta věcí, které sou v knize jinak, ale zrovna na tuto scénu sem se těšila, že ji uvidím až ve 4. řadě a bude víc dramatická :-) ale kniha je kniha no :-)
#1154 AulMě přišel díl dobrý, ale trochu mi vadilo, že jsou tam odchylky od knihy :-/ :-) například Jaime Lannister tam vůbec nemá v tuto dobu co dělat :-)
Dorazit měl až po pohřbu svého syna Joffreyho a přímo k soudu, kde se Tyrion bude obhajovat proti nařčení z vraždy.
myslím, že by to bylo víc dramatičtější , kdyby se drželi knihy :-) úplně to vidím, jak tam vtrhne :-D
#1153 sarka003#1150 tarava: tohle bys tu neměl psát, to v seriálu nebylo ;-) ale když už – ty myslíš, že mu to tatík nařídil? teď v poslední epizodě přece říkal, že Ramsay má vlastní způsoby… a jelikož je teď strážce severu, tak by se mohl nastěhovat na Zimohrad, kdyby nebyl vypálenej… kdyžtak to hoď do spoileru ;-)