mimo jiné pro #1054 kutas: : lidi co pořád řešíte? :-O tak asi se nezavře mezi 4 stěny a nevyleze, dokud nenapíše 1500 stránek.. člověk musí střídat činnosti, vždyť by z toho zblbnul… spousta z vás studuje, tak si uvědomte, jak vás ohromně „baví“ učení na zkoušky, státnice, psaní seminárek a diplomek… kromě toho musí ven, mezi lidi, čerpat energii a inspiraci… řešit, jestli to stihne, mi připadá fakt morbidní
#1052 kutas: Proč by to nestihl, je mu teprve 64. Navíc 6. kniha by tu do dvou let mohla být a myslím, že už má sepsáno dost materiálu na závěr, takže to jen „poskládá“ :D
Mne sa ten posledny diel pacil. serial(a kniha) sa ocividne snazi posobit dospelo a realisticky. V realnom stredovekom svete by sa Stark z chyb ktore narobil za posledne tri diely tiez nevyhrabal, druha strana jedoducho hrala hru o tróny lepsie.
Navyse tam uz bolo tolko postav ze urcite zacinalo byt pre scenaristov narocne v kazdej epizode sledovat osudy vsetkych:)
http://youtu.be/TXkppU5tSAQ
#1066 segovesus: Jo byl tam, nevsiml jsem si. Jen jsem ten dil proletel, podivam se az odpoledne.
#1064 tarava: Kdyby chtěl být někdo skutečně spoilerován o dnešní epizodě, dal jsem pár postřehů na blog: http://blog.segovesus.net/…0-mhysa.html
#1064 tarava: Reek a Ramsay Bolton. I John dostane svůj šíp.
#1063 kujulu: : Rob tam byl i s hlavou!
#1069 kujulu#1063 kujulu: Už asi nechtěli do diváků moc píchat klackem :D
#1062 segovesus: Jaké jméno? :O . Hoď to dyštak do spoileru prosím.
#1067 segovesus #1068 segovesusNo ale Roba s vymenenou hlavou tam nedali, skoda.
#1065 tarava #1066 segovesus#1061 tarava: Spíše než epické to bylo jak sedativum. Vše se uzavřelo, jméno bylo odhaleno a totálně boží Hodoring. Arya poprvé použije minci ;)
#1064 taravaTak co, byl epickej závěř? A co v něm bylo? :o)
#1062 segovesus#1058 Orea: omlouvám se jestli jsem byl morbidní ale já tak strašně chci už číst další knihu že zapomínám že je to pouze člověk co to píše :)
Poslední epizoda nám to vše krásně uzavřela. A teď 10 měsíců čekáni.
mimo jiné pro #1054 kutas: : lidi co pořád řešíte? :-O tak asi se nezavře mezi 4 stěny a nevyleze, dokud nenapíše 1500 stránek.. člověk musí střídat činnosti, vždyť by z toho zblbnul… spousta z vás studuje, tak si uvědomte, jak vás ohromně „baví“ učení na zkoušky, státnice, psaní seminárek a diplomek… kromě toho musí ven, mezi lidi, čerpat energii a inspiraci… řešit, jestli to stihne, mi připadá fakt morbidní
#1060 kutas#1056 kujulu: Kolem Yunkai jen projde.. porazi jejich armádu před městem, nechá osvobodit otroky a jde dál (cca 3–4 dny)
Jak dlouho se v knize Deny zdrzi v Yunkaii nez vyrazi na Meereen?
#1057 First of his Name#1053 Engeneer: ty optimisto :)
#1053 Engeneer: to by se nesměl věnovat seriálu a jiným aktivitám :(
#1058 Orea#1052 kutas: Proč by to nestihl, je mu teprve 64. Navíc 6. kniha by tu do dvou let mohla být a myslím, že už má sepsáno dost materiálu na závěr, takže to jen „poskládá“ :D
#1054 kutas #1055 tap#1050 Isthovarn:
no pochybuju že ty dvě knížky stihne ještě někdy napsat ale jako zatím to má blíž ke smrti Jon než Stannis
#1053 EngeneerMne sa ten posledny diel pacil. serial(a kniha) sa ocividne snazi posobit dospelo a realisticky. V realnom stredovekom svete by sa Stark z chyb ktore narobil za posledne tri diely tiez nevyhrabal, druha strana jedoducho hrala hru o tróny lepsie.
Navyse tam uz bolo tolko postav ze urcite zacinalo byt pre scenaristov narocne v kazdej epizode sledovat osudy vsetkych:)