Zdravim všechny. Mám otázku do placu. Wildlings umějí jezdit na koních? Co jsem viděl a zatim četl tak moc koní za zdí nebylo když neberu v potaz vrány. Díky, ať se daří.
Musim te zklamat, ale nevrati. Ta zrzka zautoci na cerny hrad spolu s ostatnimy divokymi a take zahyne jako vsichni divoci. Myslim, ze to bude uz v dalsim dile.
Už chápu proč to v Emerice přesunuli o týden kvůli tomu jejich svátku :D Ps. Ten týpek co seděl na svatbě vedle Catelyn měl velky štěstí, že ho zrovna volala matka příroda…
#835 SwitchCZ: Tak logické je i to, že když si dáš u někoho chléb se solí tak jsi pod jeho střecho v bezpečí. A taky to očividně neplatí. Navíc ženu už měl a s tím plozením potomků taky člověk nikdy neví jestli náhodou něco.
#826 badyvlasim: já si taky nemyslím, že John se zachoval jako pičus. Podle mě se pro tu zrzku vrátí..já doufám teda, že za bratry neodjel…i když to je možná zase další má romantická představa, že to bude fakt láska dokud zrzka nezemře. Jinak by mě taky nasral. Na železným trůně ale skončit nemůže, byť by to nebylo špatný. Podle mě tam skončí buď nikdo zatím známej anebo Bran…anebo spíš Daenerys sama bez muže.
Zdravim všechny. Mám otázku do placu. Wildlings umějí jezdit na koních? Co jsem viděl a zatim četl tak moc koní za zdí nebylo když neberu v potaz vrány. Díky, ať se daří.
#847 kujulu: já mám obavy, že to uvidíme až ve 4. sérii stejně jako královskou svatbu :-/ uvidíme :-)
#846 Corbek: Nevedel, rekl to jen tak.
#831 kirmakX6on:
Musim te zklamat, ale nevrati. Ta zrzka zautoci na cerny hrad spolu s ostatnimy divokymi a take zahyne jako vsichni divoci. Myslim, ze to bude uz v dalsim dile.
#849 sarka003Dotaz:
Jamie Lannister věděl od Bontona co se bude dít na svatbě a nebo ne? Viz. sedmý díl jak Jamie říká že Lannisteři pošlou své pozdravy? ..díky
#848 kujulu#843 sarka003:
V knížce na té svatbě tuším nebyla ani Robova manželka.
#842 roman66: Byla to jedna z freyových dcer Roslin frey
#841 Kyklopek: Možná bylo zbytečné ho vůbec na to svatbu brát :-) v knížce tam vůbec nebyl :-)
#845 Aldistmozno ho volala preto ze vedel co pride :) inac ktoru z tych vsetkych dcier mu dali zazenu, bola to niektora z nich alebo to bola uplne ina?
#844 sarka003Už chápu proč to v Emerice přesunuli o týden kvůli tomu jejich svátku :D Ps. Ten týpek co seděl na svatbě vedle Catelyn měl velky štěstí, že ho zrovna volala matka příroda…
#843 sarka003Ono fakt stačí natočit nějakou slátaninu podle populární knížky a lidi na to čumí jak osli.
Keby sa chcel niekto pobaviť… 20 naj tweetových reakcií na posledný diel… osobne ma 6tka totálne rozsekala :D :D
http://mashable.com/…red-wedding/
#835 SwitchCZ: Tak logické je i to, že když si dáš u někoho chléb se solí tak jsi pod jeho střecho v bezpečí. A taky to očividně neplatí. Navíc ženu už měl a s tím plozením potomků taky člověk nikdy neví jestli náhodou něco.
#835 SwitchCZ: nikdy nepojme ženu.. no a co dělá půlka Vran, když chodí do bordelu a Jon měl Yigritte?
#885 kirmakX6on#835 SwitchCZ:
Přesto dostane v budoucnu možnost převzít Zimohrad a stát se pánem Severu.
#834 Aldist:
No logicky… „Nikdy nepojmu ženu, nikdy nezplodím potomky, nikdy nebudu vlastnit majetek etc… “
#836 Aul #837 tarava #838 Aldist#831 kirmakX6on: proč by Jon nemohl skončit na železném trůnu? podle mě se může stát úplně všechno.
#835 SwitchCZ#832 Franncis: jj, to je ono.
#829 badyvlasim: pokud myslíš tuto Teorii:
TO že Jonh je ve skutečnosti Targaryen tak ani moc ne, přeci jen Viserys byl čistokrevný Targaryen a oheň mu ublížil. !
#833 badyvlasim#826 badyvlasim: já si taky nemyslím, že John se zachoval jako pičus. Podle mě se pro tu zrzku vrátí..já doufám teda, že za bratry neodjel…i když to je možná zase další má romantická představa, že to bude fakt láska dokud zrzka nezemře. Jinak by mě taky nasral. Na železným trůně ale skončit nemůže, byť by to nebylo špatný. Podle mě tam skončí buď nikdo zatím známej anebo Bran…anebo spíš Daenerys sama bez muže.
#834 Aldist #847 kujulu