#505 Asenad: Ale ba, Joffrey vie ze je incest? :D a stale sa tvari jak majster svetla? :D ze mu neni hanba :D jakeho ramba zo seba robi :D. Ale co uz vsetci vieme ......
Díl na který jsem čekal hodně dlouho… Sam Zabiják… Sice je to hodně jinak než v knize, ale vůbec to nevadí. Co mě v tomto díle ale zklamalo, byla Danyina linie příběhu. Daaria jsem si představoval jinak (hlavně s jeho trojitě větveným vousem). Co mě hodně zmátlo byla také jeho přidruženost k Druhým synům, když ve skutečnosti patřil k Bouřovranám. Nu což, takhle to také jde. Románek je na světě. Scéna s pijavicemi mě také pobavila. Hlavně ta část o smrti uchvatitele Joffreyho!!! Už se těším až… No na to si ještě ale počkám. Díl velmi zdařilý…
#504 MaybeLater: On to ví. I třeba Tyrion mu to ve 2 řadě naznačil, Když mu řekl, že když ztratí Sansu tak nikdy nedostanou Jaimeho zpátky a řekl mu Aspon to mu dlužíš. Myslím, že obou bylo jasné o čem je řeč.
Super diel konecne adekvatna porcia Dany :) to s tym typkom co im odsekol hlavy som necakal :D to ma pobavilo :) btw vsimli ste si jak Joffrey hovoril ze ci Sanse nieje jedno ktory lanister jej spravi decko? :D on akoze vie ze vobec nieje Baratheon? :D on vie ze je incestne decko? :D Joffrey je snad Baratheon a ne Lanister :D a ajkeby poukazoval na matku :D tak otec je v GoT ako uz sme videli prvorady :D a matka nie :D takze tam si ten sadisticky magor nasral do huby :) a skoda ze 2 tyzdne pauza :(
#494 segovesus: ! daario naharis (stormcrows) zabil další velitele a přidal se k daenerys, pobili second sons, zbytek second sons se k nim přidali, mero utekl a později po cestě do meereenu se pokusil zabít dany, ale selmy ho zabil
#501 Erebos: Nevím, proč je u mě problém, až do 41 min bylo všechno v pohodě, pak se to seklo. Zkoušela jsem to přehrát ještě několikrát, ale pokaždé se stejným výsledkem. Když kliknu na nápověda, tak mi to napíše, že soubor byl poškozen, tak možná se poškodil až u mě. Zrovna jsem si stáhla verzi PROPER a ta je dobrá.
#498 Erebos: to mohu potvrdit, stáhla jsem si tuto verzi na uložto <cenzurováno – odkaz na problémový obsah> (velikost 476,54 MB) a video se mi seklo v čase 41:43
No ale aspoň ho zabil, a zjistil na co obsidiánové dýky jsou. Sice mu nikdo nemůže říkat Sam Zabiják, protože tam nikdo jiný nebyl a pochybuji že by si tak začal říkat sám, nebo že mu někdo kromě Jona uvěří že zabil Jiného.
#485 Asenad: jo to vím taky jsem to četl ale jestli to bude v seriálu zatím se to docela liší od knižní předlohy #490 Gelwan: no tříoká vrána mu vyčaruje nový nohy a bude zase běhat
Tohle Ned říkal, protože měl Bran přeraženou páteř. Bran je momentálně dědicem Zimohradu, ale jestli se kdy z poza Zdi vrátí, tak jeho dědicem bude Rickon a/nebo Rickonovi potomci. To celé samozřejmě za předpokladu, že se kdokoliv z nich dožije možnosti bezpečně se vrátit na Zimohrad.
Inak Cercei sa nejako do tej svadby s Lorasom neženie! :D Mohli rovno spojit obe svadby :)
#520 OreaVýbornej díl..ostatně jako vždy!
dobrej dil, hlavne se mi libil Davos a Stannis, pochopitelne Tywin, ten si proste dava kazdej dil neskutecnym zpusobem.
Asi mi bude chybet :)
#505 Asenad: Ale ba, Joffrey vie ze je incest? :D a stale sa tvari jak majster svetla? :D ze mu neni hanba :D jakeho ramba zo seba robi :D. Ale co uz vsetci vieme ......
Díl na který jsem čekal hodně dlouho… Sam Zabiják… Sice je to hodně jinak než v knize, ale vůbec to nevadí. Co mě v tomto díle ale zklamalo, byla Danyina linie příběhu. Daaria jsem si představoval jinak (hlavně s jeho trojitě větveným vousem). Co mě hodně zmátlo byla také jeho přidruženost k Druhým synům, když ve skutečnosti patřil k Bouřovranám. Nu což, takhle to také jde. Románek je na světě. Scéna s pijavicemi mě také pobavila. Hlavně ta část o smrti uchvatitele Joffreyho!!! Už se těším až… No na to si ještě ale počkám. Díl velmi zdařilý…
#504 MaybeLater: On to ví. I třeba Tyrion mu to ve 2 řadě naznačil, Když mu řekl, že když ztratí Sansu tak nikdy nedostanou Jaimeho zpátky a řekl mu Aspon to mu dlužíš. Myslím, že obou bylo jasné o čem je řeč.
#507 MaybeLaterSuper diel konecne adekvatna porcia Dany :) to s tym typkom co im odsekol hlavy som necakal :D to ma pobavilo :) btw vsimli ste si jak Joffrey hovoril ze ci Sanse nieje jedno ktory lanister jej spravi decko? :D on akoze vie ze vobec nieje Baratheon? :D on vie ze je incestne decko? :D Joffrey je snad Baratheon a ne Lanister :D a ajkeby poukazoval na matku :D tak otec je v GoT ako uz sme videli prvorady :D a matka nie :D takze tam si ten sadisticky magor nasral do huby :) a skoda ze 2 tyzdne pauza :(
#505 Asenad#494 segovesus: ! daario naharis (stormcrows) zabil další velitele a přidal se k daenerys, pobili second sons, zbytek second sons se k nim přidali, mero utekl a později po cestě do meereenu se pokusil zabít dany, ale selmy ho zabil
#501 Erebos: Nevím, proč je u mě problém, až do 41 min bylo všechno v pohodě, pak se to seklo. Zkoušela jsem to přehrát ještě několikrát, ale pokaždé se stejným výsledkem. Když kliknu na nápověda, tak mi to napíše, že soubor byl poškozen, tak možná se poškodil až u mě. Zrovna jsem si stáhla verzi PROPER a ta je dobrá.
#499 LadyJ: Počka, teď koukam, já mam stejnou verzi jako ty a mě jde bez problémů..
#502 LadyJ#499 LadyJ: Já teď dotáhl verzi Game.of.Thrones.S03E08.HDTV.XviD-AFG 454MB a ta je v pohodě.)
#498 Erebos: to mohu potvrdit, stáhla jsem si tuto verzi na uložto <cenzurováno – odkaz na problémový obsah> (velikost 476,54 MB) a video se mi seklo v čase 41:43
#500 Erebos #501 ErebosBacha na verzi Game.of.Thrones.S03E08.HDTV.XviD-AFG.avi a velikost 380MB , je tam smyčka asi od 25 minuty. Tak nestahovat!!!
#499 LadyJ#496 segovesus:
No ale aspoň ho zabil, a zjistil na co obsidiánové dýky jsou. Sice mu nikdo nemůže říkat Sam Zabiják, protože tam nikdo jiný nebyl a pochybuji že by si tak začal říkat sám, nebo že mu někdo kromě Jona uvěří že zabil Jiného.
#495 Gelwan: Gelwan: ! ale nechal ji v něm a běžel pryč.
#497 GelwanTak to vypadá že Sam přece jenom ví jak použít dýku. Sice trošku později než v knize ale přece, docela by mi to tam chybělo.
#496 segovesusJak to bylo v knize se Second Sons a Stormcrows už si to moc nepamatuji?
#503 C0gnito#485 Asenad: jo to vím taky jsem to četl ale jestli to bude v seriálu zatím se to docela liší od knižní předlohy
#490 Gelwan: no tříoká vrána mu vyčaruje nový nohy a bude zase běhat
#491 LadyJ:
Tohle Ned říkal, protože měl Bran přeraženou páteř. Bran je momentálně dědicem Zimohradu, ale jestli se kdy z poza Zdi vrátí, tak jeho dědicem bude Rickon a/nebo Rickonovi potomci. To celé samozřejmě za předpokladu, že se kdokoliv z nich dožije možnosti bezpečně se vrátit na Zimohrad.
#490 Gelwan:
tohle Ned říkal, protože dědicem byl Rob, v knize je už Rob mrtvý a jeho následníkem je teď Bran
#492 Nevada