#489 addah: Teď nevím, jestli to bylo i v seriálu, ale v knize říkal Ned, že Bran může být mistrem, ale nikdy nebude válečníkem, lordem ani nebude mít dědice. Takže jeho budoucnost je někde jinde.
po krvavý svatbě, se v rozhovoru myslím malé rady s Tywinem řeší otázky krále Severu a že Jeyne nenosí dědice, tudíž může žít. Podle mě to nemá Martin jako zadní vrátky, i když u něj nikdy nevíš
#473 Gelwan: Catelyn tam na Jayne naléhá, že Robb potřebuje následníka a Jayna na to řekne: „Snažíme se každou noc.“ Nikde není řečeno zda se to povedlo nebo ne, protože náhlý sled událostí tuto starost odehraje stranou… Osobně si myslím, že to jsou Martinova „zadní vrátka“…
jo vydával se za někoho jiného, a Daenerys se odhalil až v Yunkai, a to od Daenerys odešel Jorah. A zároveň Barristan a Jorah se v knize celkem nenáviděli, a v seriál se celkem snáší a někdy se i shodnou
#489 addah: Teď nevím, jestli to bylo i v seriálu, ale v knize říkal Ned, že Bran může být mistrem, ale nikdy nebude válečníkem, lordem ani nebude mít dědice. Takže jeho budoucnost je někde jinde.
#491 LadyJ #493 kutas#488 Gelwan: hmmm… Rickon? Ne Bran? Ale nezapomínejme, že je to GRRM, všecko bude nakonec úúúplně jinak :)
#490 Gelwan#486 addah:
podle mě, Martin dějovou linku s Robbem opustil, a hlavním dědicem Starků je pro něj Rickon
#489 addah#485 Asenad:
v knize sice jo, ale v seriálu to vypadá že na to Sam vůbec nemá, a má tu dýku pouze na ozdobu protože se mu líbí
#475 Gelwan:
To sice řeší, ale my nevíme, jestli ta Jeyne neutekla a místo ní tam není nějaká nastrčená holka, ne? Aspoň takhle to vypadá…
#488 Gelwan#479 kutas:
Sam Zabije jednoho a bude mít přezdívku Sam zabiják. Tak to bylo v knize
#487 Gelwan #493 kutasSe omlovouvám za spoilery, ale zas tak velkým nebyli
#482 Johnny:
Jo takhle
#481 Asenad: Když chceš na někoho reagovat a použit spoiler, musíš vynechat jeden řádek a začít až na třetím.
#483 Asenad#480 Asenad: ! nějak mě to nejde
#482 Johnny#479 kutas: ! …
#481 Asenadmáš pravdu je blbý že tady lidi píší spoilery měli by to schovávat, zajímalo by mě jestli to Sam s Fialkou přežijí sami obklopeni Jinými
#480 Asenad #485 Asenad#475 Gelwan: a co třeba schovávat spoilery? je složité napsat vykřičník a mezeru?
#476 Asenad: Přesně tak! Sakra lidi!!!
#476 Asenad: Asi jo, ale kdo ví jestli to vůbec takhle bude.
#472 Gelwan: Jorah odešel až když se Barristan odhalil, ale myslím že toho prozrazujeme až příliš
#477 Gelwan #478 Oreapo krvavý svatbě, se v rozhovoru myslím malé rady s Tywinem řeší otázky krále Severu a že Jeyne nenosí dědice, tudíž může žít. Podle mě to nemá Martin jako zadní vrátky, i když u něj nikdy nevíš
#478 Orea #486 addah#473 Gelwan: Catelyn tam na Jayne naléhá, že Robb potřebuje následníka a Jayna na to řekne: „Snažíme se každou noc.“ Nikde není řečeno zda se to povedlo nebo ne, protože náhlý sled událostí tuto starost odehraje stranou… Osobně si myslím, že to jsou Martinova „zadní vrátka“…
#471 Asenad: co je na něm v pořádku, v knize se o dítě snažili, ale nikdy se to nepovedlo
#474 SwitchCZjo vydával se za někoho jiného, a Daenerys se odhalil až v Yunkai, a to od Daenerys odešel Jorah. A zároveň Barristan a Jorah se v knize celkem nenáviděli, a v seriál se celkem snáší a někdy se i shodnou
#476 Asenad#468 Gelwan: Těhotenství Talisi je v pořádku.
#473 Gelwan