#409 Asenad: teda ty jsi fakt pohadkar, to je neuveritelny. Ja tu napisu, ze se mi tehle dil libil min, nez ty predchozi (resp. ze „slo o jeden ze slabsich“) a ty mi zacnes cpat neco o tom, ze mam psat scenar (mimochodem vsem predchozim dilum jsem daval hodnoceni 5*, ted jsem dal tusim 4, takze asi tak) :D teda ja uz na internetovych diskusich videl leccos, ale nekoho, kdo by si totalne vymejslel a prekrucoval cizi prispevky, jsem asi jeste nepotkal.
No nic, budu se ridit heslem „don´t feed the troll“ a je to naposledy, co na ty tvoje vybajeny slinty reaguju.
#405 tap: a pán si chce hrát na scénáře. On vy nejlépe jak by to natočil. Tak se pochlubte.a začnete od začátku. Jon Snih jde se skupinou divokých…,,,,
#406 YgritteWildlings: v tomhle spisovatele hodne obdivuju. Ze je napadne tolik detailu o kazdy postave a ty detaily se udrzi a stavaji se charakterem ty postavy. A Martin je naprostej mistr charakteristiky. Kazda postava jen trochu dulezitejsi je vykreslena do detailu vcetne minulosti. Pro me neco nepochopitelnyho.
Podařený díl…U tohohle seriálu se mi líbí, že si člověk už není jistý, kdo je vlastně klaďas a záporák :) Postavy a děj se stále rozvíjí a ta „menšina“ ;) co ještě nepřečetla všechny knížky Game of Thrones, žije ve stálém napětí a s otázkou: "Jak to vlastně všechno dopadne? " :)
u dnešní epizody bylo poznat že je jina než ostatní :-) podle mě prostě důležitý díl pro úvod do nadcházejícího děje…ohledně Shae, napadlo mě spojeni s jeji minulosti a tím, co ji vlastně nabízí Tyrion, že je to přesně to co ona nejvíc na světě nechce a dava pak smysl veškeré její chování, hlavně předtím…docela umění, udělat tak realne charakterové postavy…člověk by nejraději věřil, že všechny snad jednou existovaly :)
#402 Asenad: „No jako kdyby jsi to napsal.“ koukam, ze si vystacis sam :D prosim te nepoustej se do takovejch kostrukci, jsi neskutecne trapnej. Pokud neumis nic jinyho, nez prekrucovat cizi prispevky a vykladat (naprosto scestne) cizi myslenky, radsi nediskutuj.
Akcnost tomu dilu nechybela, opet nechapu, kde jsi sebral, ze jsem chtel vetsi akcnost, jen me proste dneska oslovila jen linka Jaimeho a Ramsay je vyborne zahranej. Mimochodem Dany, Arya a Bran jsou moje nejoblibenejsi postavy, jen mi dneska moc nesedlo zpracovani jejich deje. Uz na zacatku serie jsem se nejvic tesil na dvojici Arya + Sandor. Uz mi nepis a pokud mozno, nepis radeji vubec, nepotrebuju, aby nekdo tvrdil, ze vi, jak jsem „to“ myslel.
Tak nejdřív velká gratulace Robbovi že bude mít potomka :) jinak díl se mi líbil, Gendry byl na větvi když se dozvěděl kdo je jeho otec (to se dalo čekat) Jaime se mi zamlouvá čím dál tím míň asi protože jako záporák byl lepší. Jon Sníh se mi zase líbí čím dál víc doufám že dostane víc prostoru v dalším díle. Stannis bohužel nebyl ale určitě to vynahradí v dalším díle. Tyrion je charakter a to se mi na něm čím dál tím víc líbí. Daenerys pomalu ale jistě vystrkuje drápky :)
#399 tap: No jako kdyby jsi to napsal. Ty jsi vlastně z celé epizody kladně hodnotil jen Jaime a Ramsay. Copak se ty nelíbilo na Denerys a její lince? Chybělo ty tam jak jeden z draku by na uhel spálil toho otrokáře? Už by to nebyl slabej díl? Linka Branna to musela být pro tebe ale nuda co. Jo kdyby se do sebe pustily Oša a Meera to by bylo pro tebe akční .
Skvelý diel. Daenerys bola božská. Briene a Jaime taktiež. Pačil sa mi aj rozhovor Margaery a Sansy. Arrya mi začína liesť na nervy! Robb a Tulisa celkom pekné :) Melisandra bola taktiež ako vždy skvelá a pekný výhľad na Kings landing.
#397 Asenad: ja jsem neco takovyho napsal? Ze o tom nevim… Jen jsem napsal, ze tenhle dil byl slabsi, nez ty predchozi. Nic o tom, ze bych vybral 20 minut, nebo cos to vyvodil, jsem nepsal.
Dalsia cast kde bolo velmy malo Daenerys dufam ze dalsie casti budu obsahovat viac minut z mojej favoritky :D ale inac ako diel to bol dobry… dokonca som si uz oblubil pasaze s brienn a jamiem :)
#394 tap: Bude se ty na ten seriál dobře koukat, když si vybereš podle svého výběru ty nej. časti a místo 53 minut budeš sledovat 20 minut? a to takhle u každé epizody. No jestli máš zájem si tak zmrvit si ten seriál tak klidně je to tvoje volba.
#394 tap: Ha to me taky dostalo :) jenze oni nevedi ze Melisandra patri ke Stanisovi takze staci delat, ze jsou nevim kdo obchodnici od nekud a pohoda :)
Jinak bych rad poznamenal, ze scenar k epizode 7 psal Martin sam… a obecne se nechal slyset, ze serial je takova nova edice (samozrejme oklestena o dost veci) knizek… Kazdopadne tim chci naznacit, ze zasadnejsi zasach do dejove linie by jsme cekat nemeli (jako treba vec s Gendrym pripadne kdyz se to stane tady v serialu tak ofc asi se to stalo v knizce jen se o tom dozvime pripadne nedozvime proste o Gendrym se od 3 knizky nemluvi a on ani neni duvod svoji cast sehral)
jinak tohle vse potvrzuje Martinuv styl :) tak tady mame postavu a tu hezky popise vypipla a pak bum konec uz neni smula a mily ctenari domysli si… :D
Jinak narazky tu urcite jsou na nektere udalosti, ktere se pravdepopadne v knize stali, ale nemluvi se o nich: treba nikde nikdo nerekl, ze Loras a Renlly jsou teplousove fakt jsem to v knize nikde necetl bylo tam par narazek, ale jako fakt hodne tezko se to ztoho dalo odvodit :) a v serialu pac je to proste hrany a narazky natoz nejake myslenky postavou tu proste nemaj co delat je to bud na ferovku tak nebo to tam neni :)
Ja to čítam anglicky a podľa mňa to je v pohode, pokiaľ má človek ako tak zbehnutý jazyk. Po prvých 200 stranách sa ti aj doplní slovná zásoba :) Tiež som začala čítať popri škole, aspoň mám čo robiť na prednáškach :D#390 Orea:
#409 Asenad: teda ty jsi fakt pohadkar, to je neuveritelny. Ja tu napisu, ze se mi tehle dil libil min, nez ty predchozi (resp. ze „slo o jeden ze slabsich“) a ty mi zacnes cpat neco o tom, ze mam psat scenar (mimochodem vsem predchozim dilum jsem daval hodnoceni 5*, ted jsem dal tusim 4, takze asi tak) :D teda ja uz na internetovych diskusich videl leccos, ale nekoho, kdo by si totalne vymejslel a prekrucoval cizi prispevky, jsem asi jeste nepotkal.
No nic, budu se ridit heslem „don´t feed the troll“ a je to naposledy, co na ty tvoje vybajeny slinty reaguju.
#412 Orea #414 Asenad#405 tap: a pán si chce hrát na scénáře. On vy nejlépe jak by to natočil. Tak se pochlubte.a začnete od začátku. Jon Snih jde se skupinou divokých…,,,,
#410 tap#406 YgritteWildlings: v tomhle spisovatele hodne obdivuju. Ze je napadne tolik detailu o kazdy postave a ty detaily se udrzi a stavaji se charakterem ty postavy. A Martin je naprostej mistr charakteristiky. Kazda postava jen trochu dulezitejsi je vykreslena do detailu vcetne minulosti. Pro me neco nepochopitelnyho.
Podařený díl…U tohohle seriálu se mi líbí, že si člověk už není jistý, kdo je vlastně klaďas a záporák :) Postavy a děj se stále rozvíjí a ta „menšina“ ;) co ještě nepřečetla všechny knížky Game of Thrones, žije ve stálém napětí a s otázkou: "Jak to vlastně všechno dopadne? " :)
u dnešní epizody bylo poznat že je jina než ostatní :-) podle mě prostě důležitý díl pro úvod do nadcházejícího děje…ohledně Shae, napadlo mě spojeni s jeji minulosti a tím, co ji vlastně nabízí Tyrion, že je to přesně to co ona nejvíc na světě nechce a dava pak smysl veškeré její chování, hlavně předtím…docela umění, udělat tak realne charakterové postavy…člověk by nejraději věřil, že všechny snad jednou existovaly :)
#408 tap#402 Asenad: „No jako kdyby jsi to napsal.“ koukam, ze si vystacis sam :D prosim te nepoustej se do takovejch kostrukci, jsi neskutecne trapnej. Pokud neumis nic jinyho, nez prekrucovat cizi prispevky a vykladat (naprosto scestne) cizi myslenky, radsi nediskutuj.
Akcnost tomu dilu nechybela, opet nechapu, kde jsi sebral, ze jsem chtel vetsi akcnost, jen me proste dneska oslovila jen linka Jaimeho a Ramsay je vyborne zahranej. Mimochodem Dany, Arya a Bran jsou moje nejoblibenejsi postavy, jen mi dneska moc nesedlo zpracovani jejich deje. Uz na zacatku serie jsem se nejvic tesil na dvojici Arya + Sandor. Uz mi nepis a pokud mozno, nepis radeji vubec, nepotrebuju, aby nekdo tvrdil, ze vi, jak jsem „to“ myslel.
#409 AsenadCože jakej Kings Landing vždyť je to Dubrovník :D
Tak nejdřív velká gratulace Robbovi že bude mít potomka :) jinak díl se mi líbil, Gendry byl na větvi když se dozvěděl kdo je jeho otec (to se dalo čekat) Jaime se mi zamlouvá čím dál tím míň asi protože jako záporák byl lepší. Jon Sníh se mi zase líbí čím dál víc doufám že dostane víc prostoru v dalším díle. Stannis bohužel nebyl ale určitě to vynahradí v dalším díle. Tyrion je charakter a to se mi na něm čím dál tím víc líbí. Daenerys pomalu ale jistě vystrkuje drápky :)
#411 Orea#399 tap: No jako kdyby jsi to napsal. Ty jsi vlastně z celé epizody kladně hodnotil jen Jaime a Ramsay. Copak se ty nelíbilo na Denerys a její lince? Chybělo ty tam jak jeden z draku by na uhel spálil toho otrokáře? Už by to nebyl slabej díl? Linka Branna to musela být pro tebe ale nuda co. Jo kdyby se do sebe pustily Oša a Meera to by bylo pro tebe akční .
#405 tapSkvelý diel. Daenerys bola božská. Briene a Jaime taktiež. Pačil sa mi aj rozhovor Margaery a Sansy. Arrya mi začína liesť na nervy! Robb a Tulisa celkom pekné :) Melisandra bola taktiež ako vždy skvelá a pekný výhľad na Kings landing.
Parádní díl !!!!!
#397 Asenad: ja jsem neco takovyho napsal? Ze o tom nevim… Jen jsem napsal, ze tenhle dil byl slabsi, nez ty predchozi. Nic o tom, ze bych vybral 20 minut, nebo cos to vyvodil, jsem nepsal.
#402 AsenadDalsia cast kde bolo velmy malo Daenerys dufam ze dalsie casti budu obsahovat viac minut z mojej favoritky :D ale inac ako diel to bol dobry… dokonca som si uz oblubil pasaze s brienn a jamiem :)
#394 tap: Bude se ty na ten seriál dobře koukat, když si vybereš podle svého výběru ty nej. časti a místo 53 minut budeš sledovat 20 minut? a to takhle u každé epizody. No jestli máš zájem si tak zmrvit si ten seriál tak klidně je to tvoje volba.
#399 tapKdo se ptal na toho jiného v této serii? Už jste viděli trailer na 8 epizodu? Sam Zabiják konečně dostane jméno ;) http://www.youtube.com/watch?…
#394 tap: Ha to me taky dostalo :) jenze oni nevedi ze Melisandra patri ke Stanisovi takze staci delat, ze jsou nevim kdo obchodnici od nekud a pohoda :)
Jinak bych rad poznamenal, ze scenar k epizode 7 psal Martin sam… a obecne se nechal slyset, ze serial je takova nova edice (samozrejme oklestena o dost veci) knizek… Kazdopadne tim chci naznacit, ze zasadnejsi zasach do dejove linie by jsme cekat nemeli (jako treba vec s Gendrym pripadne kdyz se to stane tady v serialu tak ofc asi se to stalo v knizce jen se o tom dozvime pripadne nedozvime proste o Gendrym se od 3 knizky nemluvi a on ani neni duvod svoji cast sehral)
jinak tohle vse potvrzuje Martinuv styl :) tak tady mame postavu a tu hezky popise vypipla a pak bum konec uz neni smula a mily ctenari domysli si… :D
Jinak narazky tu urcite jsou na nektere udalosti, ktere se pravdepopadne v knize stali, ale nemluvi se o nich: treba nikde nikdo nerekl, ze Loras a Renlly jsou teplousove fakt jsem to v knize nikde necetl bylo tam par narazek, ale jako fakt hodne tezko se to ztoho dalo odvodit :) a v serialu pac je to proste hrany a narazky natoz nejake myslenky postavou tu proste nemaj co delat je to bud na ferovku tak nebo to tam neni :)
no rekl bych, ze slo o jeden ze slabsich dilu, Jaime a Ramsay to ted celkem zachranujou.
!!
Btw. chce mi nekdo tvrdit, ze Melisandra se jen tak projizdi na lodi okolo Kingslanding?
#395 tomtou #397 AsenadVšimnli jste si na konci Dešťů z Castameru? Už se to blíží.;)
Jamie je cim dal tim vetsi symapatak :)
Ja to čítam anglicky a podľa mňa to je v pohode, pokiaľ má človek ako tak zbehnutý jazyk. Po prvých 200 stranách sa ti aj doplní slovná zásoba :) Tiež som začala čítať popri škole, aspoň mám čo robiť na prednáškach :D #390 Orea: