Docela mě mrzí, že v seriálu nebyl Samův souboj s jiným, těšil jsem na to :D v tomhle díle, když vytáhl tu dýku z obsidiánu, tak jsem řikal, že to tam bude a prd :D možná v nějakym dalším díle, jsem na to zvědavej
Akurat som si pozeral popis postavy Margaery a vidím že okrem Lorasa má ďalších dvoch bratov. O čom potom rozprával Tywin Lanister v rozhovore s Ollanou, že ked Loras bude v kráľovskej garde tak že v High garden budú behať deti iba Joffryho a Margaery a čo jej další dvaja bratia nechápem teraz?
#366 Orea: Právě tady lidi spekulují a o tom ta diskuze tady je :) a závidět nemusíš kvůli knihám a především kvůli Písni ledu a ohně jsem málem nedostudoval. Teď už mám čas a v klidu si čtu Tanec s draky
#360 kutas: No on taky o kus výš někdo psal, že ho Melissandra upálí, ale třeba ho Davos zachrání a tak :D Já teda teď žiju v domnění, že ho chce, protože je Baratheon, černé vlasy atd… a na to ho snad potřebuje živého :D Nebo na ty její čáry potřebuje královskou krev, jak mluvili se Stannisem… živou, doufejme.. Já ti jinak závidím, žes četl knížky ;-)
#357 popsie11: Ano, je to tam, ale myslím, že to není pokyn pro ostatní, aby spoilovali o sto šest ;-) Navíc spoilery jde shovávat ;-) Jde mi prostě jen o to, aby si tu mohli pokecat i ti, co to nečetli…
Tak mě napadlo Malíček zjevně odjíždí už, tak se přece nějak se Sansou bude muset domlouvat, tzn. že Dontos ještě má plno času se objevit, navíc už v seriálu byl tak je zbytečný aby tam nakonec nebyl.
#361 kujulu: viz epizoda 3×03 Mance: „Tormunde. Překroč Zeď. Vezmi si Orella a dvacet dobrých mužů. A vezmi s sebou tohohle. Zná obranu Černého hradu lépe než kdokoliv z nás.“ … Tormund: „Konečně jdeme do války, starý příteli?“
Mance: „Schovej se blízko Černého hradu. Až ti dám signál, napadni ho za noci.“
Mohl by mi nekdo vysvetlit proc vlastne lezli nahoru na tu zed? V zaberu bylo videt jen par lidi, tak me zajima, co tam jako budou delat? Uzivat si rozhlednu?
V úvodu diskuzí máte napsáno, že je tady častý výskyt spoilerů, tak si nestěžujte.
Jinak jak ta čarodejnice řekla Arye, že se ty oči navždy zavřou, vzpomněla jsem si na Baraavos :( Už aby vyšla další knížka, takhle debilně ukončený to nemam ráda :D
#352 Ser David Payne: jn to jsem si taky všimla, ale tak to se da omluvit tim, že třeba zrovna byli schovani za ledovým vystupkem :) ikdyž to by si asi ještě museli stihnout vyhrabat noru XD protože to tam bylo celkem ploché
#350 Nevada: No první sérka podle mě dost kopírovala knížku, četla jsem to po tom a přišlo mi to do puntíku totéž (samozřejmě ořezané), úplně jsem viděla ty scény :-) Druhá teda ani né :D a dál jsem se ještě nedočetla :-)
#347 kutas: A proč to sem píšeš? Fakt mám ráda ty, co četli knihy, a teďka tady píšou, kdo umře a neumře a koho bude škoda a co se stane s tím a s tím a že ta a ta epizoda bude hrozně dojemná… Sakra lidi uvědomte si, že tohle je fanstránka SERIÁLU a ne každej to četl a i tohle prostě spoiluje… To aby sem člověk fakt nemohl vůbec vlízt :-(
Jinak nevim jestli si někdo všiml,ale v tomto díle S3E6 když jdou Ygritte a Jon směrem k druhe straně zdi, na jednom zaběru jsou připoutani ještě lanem a na druhem ne, to trošku nevychytali :)
Docela mě mrzí, že v seriálu nebyl Samův souboj s jiným, těšil jsem na to :D v tomhle díle, když vytáhl tu dýku z obsidiánu, tak jsem řikal, že to tam bude a prd :D možná v nějakym dalším díle, jsem na to zvědavej
#372 LadyJ #375 tonyped #377 Engeneer#368 Dark Angel: V knize bratry má, ale v seriálu je vyškrtli.
#374 OreaAkurat som si pozeral popis postavy Margaery a vidím že okrem Lorasa má ďalších dvoch bratov. O čom potom rozprával Tywin Lanister v rozhovore s Ollanou, že ked Loras bude v kráľovskej garde tak že v High garden budú behať deti iba Joffryho a Margaery a čo jej další dvaja bratia nechápem teraz?
#369 LadyJ#366 Orea: Právě tady lidi spekulují a o tom ta diskuze tady je :) a závidět nemusíš kvůli knihám a především kvůli Písni ledu a ohně jsem málem nedostudoval. Teď už mám čas a v klidu si čtu Tanec s draky
#373 Orea #387 YgritteWildlings#360 kutas: No on taky o kus výš někdo psal, že ho Melissandra upálí, ale třeba ho Davos zachrání a tak :D Já teda teď žiju v domnění, že ho chce, protože je Baratheon, černé vlasy atd… a na to ho snad potřebuje živého :D Nebo na ty její čáry potřebuje královskou krev, jak mluvili se Stannisem… živou, doufejme.. Já ti jinak závidím, žes četl knížky ;-)
#367 kutas#357 popsie11: Ano, je to tam, ale myslím, že to není pokyn pro ostatní, aby spoilovali o sto šest ;-) Navíc spoilery jde shovávat ;-) Jde mi prostě jen o to, aby si tu mohli pokecat i ti, co to nečetli…
Tak mě napadlo Malíček zjevně odjíždí už, tak se přece nějak se Sansou bude muset domlouvat, tzn. že Dontos ještě má plno času se objevit, navíc už v seriálu byl tak je zbytečný aby tam nakonec nebyl.
#361 kujulu: viz epizoda 3×03 Mance: „Tormunde. Překroč Zeď. Vezmi si Orella a dvacet dobrých mužů. A vezmi s sebou tohohle. Zná obranu Černého hradu lépe než kdokoliv z nás.“ … Tormund: „Konečně jdeme do války, starý příteli?“
Mance: „Schovej se blízko Černého hradu. Až ti dám signál, napadni ho za noci.“
#381 kujulu#361 kujulu: V knížce pak spustili lano a na druhou stranu zdi se jich dostalo pár desítek. Záměr: nechráněný castle black z druhé strany zdi
Mohl by mi nekdo vysvetlit proc vlastne lezli nahoru na tu zed? V zaberu bylo videt jen par lidi, tak me zajima, co tam jako budou delat? Uzivat si rozhlednu?
#362 Cajky21 #363 Nevada#353 Orea: Naštěstí se v knize nikde nepíše že Gendry umře já to jenom tipuji! Jinak se ti omlouvám že jsem četl knihy a že jsem ti něco prozradil :)
#366 Orea#358 alvarian: S trochou štěstí dostane Arya novou zakázku :-)
#356 babaove: Nejvíc mě ale dostalo, když řekla Aryi, že se ještě uvidí. Nedovedu si představit, jak by se ty dvě mohly v budoucnu potkat.
#359 EngeneerV úvodu diskuzí máte napsáno, že je tady častý výskyt spoilerů, tak si nestěžujte.
Jinak jak ta čarodejnice řekla Arye, že se ty oči navždy zavřou, vzpomněla jsem si na Baraavos :( Už aby vyšla další knížka, takhle debilně ukončený to nemam ráda :D
#365 Orea#343 alvarian: nejsi, hned když s ním mluvila, tak se mi v hlavě přehrálo, co by se mohlo a doufám, že stane :)
#358 alvarian#352 Ser David Payne: jn to jsem si taky všimla, ale tak to se da omluvit tim, že třeba zrovna byli schovani za ledovým vystupkem :) ikdyž to by si asi ještě museli stihnout vyhrabat noru XD protože to tam bylo celkem ploché
#350 Nevada: No první sérka podle mě dost kopírovala knížku, četla jsem to po tom a přišlo mi to do puntíku totéž (samozřejmě ořezané), úplně jsem viděla ty scény :-) Druhá teda ani né :D a dál jsem se ještě nedočetla :-)
#347 kutas: A proč to sem píšeš? Fakt mám ráda ty, co četli knihy, a teďka tady píšou, kdo umře a neumře a koho bude škoda a co se stane s tím a s tím a že ta a ta epizoda bude hrozně dojemná… Sakra lidi uvědomte si, že tohle je fanstránka SERIÁLU a ne každej to četl a i tohle prostě spoiluje… To aby sem člověk fakt nemohl vůbec vlízt :-(
#360 kutasLano je detail, spíš jsem si nemohl nevšimnout toho, že v tom záběru zmizel Tormund a Orell…
#355 YgritteWildlingsJinak nevim jestli si někdo všiml,ale v tomto díle S3E6 když jdou Ygritte a Jon směrem k druhe straně zdi, na jednom zaběru jsou připoutani ještě lanem a na druhem ne, to trošku nevychytali :)