Super video, pobavila jsem se..:D :D Jen Kurt tam říká, že s Blainem to byl už jeho třetí polibek a já si vůbec nemůžu vzpomenout na jeden..Jeden je podle mě, jak ho políbil ten fotbalista (jak ho šikanoval, nevzpomenu si na jméno), ale ten druhý nějak nevím… Já ten poslední díl sjíždím pořád dokola, jsem praštěná..:D
Já to dneska sjíždím zase a opět znovu :-D A já nevím, jak jste poznaly holky ten jazyk, já ho tam pořád nevidím, ach jo :-( Ale aspoň se dívám dokola a dokola :-)
Domi, ty bys možná potřebovala panáka, já bych potřebovala, aby mě nejdřív někdo probral z bezvědomí, jak bych tam sebou sekla :-D Čehož by se opět mohl ochotně ujmout jeden z nich že ano :-D
My se v tom přímo vyžíváme řekla bych :-D Včera na oldies jsem si nechala zahrát jednu jedinou písničku… a jakou že to? Samozřejmě že Loser od Beth :-D
Já tomu taky nejdřív nevěřila, ale jde to vidět a navíc Chrisova reakce na ten polibek mluví za vše. „A pak jsem si pomyslel: Sakra, Darrena, potřebuju cigaretu, to bylo tak intenzivní!“ :D:D::D
Ajoo, Brittany, jsem nějak zapomněla přemýšlet nad holkama..:) díky za osvěžení paměti..:))
Brittany – Karofsky – Blaine :)
Super video, pobavila jsem se..:D :D Jen Kurt tam říká, že s Blainem to byl už jeho třetí polibek a já si vůbec nemůžu vzpomenout na jeden..Jeden je podle mě, jak ho políbil ten fotbalista (jak ho šikanoval, nevzpomenu si na jméno), ale ten druhý nějak nevím… Já ten poslední díl sjíždím pořád dokola, jsem praštěná..:D
mám pro vás něco na pobavení – Behind the Glee z Original songs: http://www.youtube.com/watch?…
perfektní video :-D
A co to prozkoumat pod mikroskopem:D?
Ono to jde vidět někde na zpomalené animaci…:D
Flašku vína!:D
Chvílou som si bol neistý pri situácii Klaine alias kiss :) roztomilá scéna :) asi zatiaľ best :)
Já to dneska sjíždím zase a opět znovu :-D A já nevím, jak jste poznaly holky ten jazyk, já ho tam pořád nevidím, ach jo :-( Ale aspoň se dívám dokola a dokola :-)
Taky jsem si říkala :-D Teda minimálně já bych to v sobě stopro neudržela :-D
Flašku? Abys je pak pozvracela? :D
Já si nemůžu pomoct, ale já jsem žádný jazyk neviděla…
Terka, Domík: Ano, my se v tomhle všichni vyžíváme. … a já bych taky potřebovala panáka, možná rovnou celou flašku :D
Domi, ty bys možná potřebovala panáka, já bych potřebovala, aby mě nejdřív někdo probral z bezvědomí, jak bych tam sebou sekla :-D Čehož by se opět mohl ochotně ujmout jeden z nich že ano :-D
My se v tom přímo vyžíváme řekla bych :-D Včera na oldies jsem si nechala zahrát jednu jedinou písničku… a jakou že to? Samozřejmě že Loser od Beth :-D
Taky jsem si ničeho takovýho nevšimla :-D Budu to muset zkouknout znova (aspoň mám pořádnej důvod :-D )
Líbat se s nima 18× před kamerou, tak bych taky asi potřebovala panáka na uklidnění :D
Přesně tak, Zuzko. A navíc, my se za to, že jsme šáhlí nestydíme. My jsme loserové rádi :D
Já tomu taky nejdřív nevěřila, ale jde to vidět a navíc Chrisova reakce na ten polibek mluví za vše. „A pak jsem si pomyslel: Sakra, Darrena, potřebuju cigaretu, to bylo tak intenzivní!“ :D:D::D
Normální geekismus. Jsou horší lidi než my :D